Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Proovisin just seda mäntsesteri siis. Pask mis pask, mina küll tervet pudelit ei jõudnud juua. Gaasi sellele õllele küll sisse pole aetud.
Hetke käsil Praha ja see on täitsa hea.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Proovisin just seda mäntsesteri siis. Pask mis pask, mina küll tervet pudelit ei jõudnud juua. Gaasi sellele õllele küll sisse pole aetud.
Hetke käsil Praha ja see on täitsa hea.
Täiesti nõus. Kuigi suutsin manchesteri ära juua ja Praha tundus parem ei jooks ma vist kumbagi enam. Kahju ... Dublin kukkus neil päris hea välja
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
kui olen Premiumi ära joonud sis hiljem altpoolt tuleb välja saku originaal!vot see on nende jookide vahe!
Sa oled proovinud iseenda uriini või mismoodi sellest aru peaks saama?
Ma olen proovinud kahte õlut, mida ma ei suutnud lõpuni juua-Saarema X ja punane Tuborg. Aga samas pole ma ka väga suur eksperimenteeriia ning fääntsit maitsemeelt kah pole välja arenenenud. Pimedegusteerimisest pole ka osa võtnud.
Järgmine aasta võiks Soccerneti suvepäevadele ainult Saku õlut võtta ja tahaks siis näha, kui paljud kuivavad või kes hakkab oma sõnu sööma.
On kas variant 3) Inimene ei tulegi suvepäevadele ja on ka variant 4) Inimene võtab ise oma joogid
Kui ta pärast juba joob seda siis on tal juba maitsest savi (loe: ei tunne nii hästi enam seoses alkoholi hulgaga veres) ja eesmärk edasi on alkoholi juua mitte õlut...et ikka rohkem täis oleks.
Muide, see võib päris huvitavaid tulemusi anda. Üksvahe pimedegustisime erinevaid eesti laagreid ja minu absoluutne lemmik oli kergelt puuviljane ja rikka järelmaitsega neste, mis teistest väga selgelt eristus. Selgus, et see oli saku kuld, mida ma seni polnud segastel põhjustel suu sissegi võtnud.
Teine huvitav nüanss on nägemismeelega veel. Varem mulle tundus, et kõik õlled rohelises pudelis maitsevad ühtemoodi, pmst nagu carlsberg. Pimetestis selgus, et tegelikult mitte.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Ladusin eile Piiteris käies koti täis laimimaitselist Sibirskaja Koronat. 2007. aastal pikemalt idamaal elades oli see mu absoluutne lemmikjook, kui nüüd neljapäeval endale õlle lubada saan, siis loodan, et see tabel pole muutunud.
Kommentaar