Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

õlle joomine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vandersell
    replied
    Algselt postitas vello99 Vaata postitust
    Neid Brewdogi IPA'sid sai õhtu lõpuks Helsingis ka joodud. Õhtu alguseks ei ole neid eriti hea võtta, kuna nad on nii humalased, et hiljem on ka ülejäänud õlled sama maitsega. Eriti nende double-IPA'd. Punk on veel suhteliselt ninnu-nännu (IBU 45).

Hardcore-i nimelise joogi maitselaks oli nii raju, et järgmine hommik oli hotellis apelsinimahl sama humalamaitsega. IBU (ehk international bitterness unit) 150 = way beyond minu maitsemeelte jaoks. Natuke see double-IPA'de fännide jutt on sama jutt nagu "vaat mehed kui tervavat toitu olen ma võimeline sööma..."
    Vaat´ siis. Mul oli meeles, et v99 kirjutas kunagi midagi IBUdest. Eile Riiast tulles haarasin just selle hardcore IPA kaasa, kuna Drinkis seda müügil pole ja tundus huvitav. Alles nende kodukalt lugedes selgus, et on kolm korda "kangem" kui Punk.

Tuleb tunnistada, et kerge ärevus oli sees ja olin valmis ka selleks, et pole mulle vastuvõetav ja läheb kraanikausist alla aga võta näpust, ei tundunud nii kibe ühti, tunnen isegi end kergelt petetuna. Ei tea kas asi kanguses või milles. Loomulikult pole see januõlle, mul läks pea terve Midsomer selle lahendamiseks.

Maitseelamus kindlasti, kuid las jäädagi see harvaks kogemuseks.

Leave a comment:

• Even
    replied
    hundis jõin miskit suitsu õlut. jube hea oli aga nagu nende kihvtide õlledega on, siis üle 1-2 pudeli juua ei taha.

Leave a comment:

• Joks
    replied
    üle kuu aja sai õlut võetud, mekkis teine päris hästi!

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Mitte, et see halb oleks, aga miks õlu viimasel ajal nii odav on? Täna säästukas A Le Coq Premium 47 senti pluss pant ning ka eelmisel paaril nädalal on erinevates poodides sarnaseid pakkumisi olnud. Suvised jäägid vaja realiseerida? Samas sellesama Premiumi "parim enne" on märts 2012.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Üritan täna selle Donneri kah kätte saada siis peaks enamus meitel müüdavatest Poola õlledest proovitud olema. Ega mõnda tumedat pole keegi märganud?

Leave a comment:

• Tundmatu
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    Tänane õhtu kuulus siis Poolakate õlletoodete mekkimisele.Mida sa hing ihkad kui väljas päike paistab ja + 25 ja siis külm õlle!Kas Eestis üldse müüakse kurvade õllesi?
    Selline jook nagu Donner - Poola toode oli Maximas müügil

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    See õlleklaas tekitab mälestusi. Ma ei mäleta kui noor tatt ma olin, aga mingi 15-16 aastaselt sai käidud Münchenis ja nii muuseas sattusin klaasil kujutatud õlletehase kõrtsu. Julgelt üle 1000-kohaline pleiss. Küsimata löödi liitrine kann näo alla ja hakka aga jooma. Kokkuvõttes oli tore

Leave a comment:

• Tundmatu
    replied
    Tänane õhtu kuulus siis Poolakate õlletoodete mekkimisele.Mida sa hing ihkad kui väljas päike paistab ja + 25 ja siis külm õlle!Kas Eestis üldse müüakse kurvade õllesi?
    Täna Selveris olid sellised poolakad

Zlaty Hrad
    Special

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

mõttejõuga avasin külmkapis oleva pudeli

e: tra kui hea

Leave a comment:

• Meireles
    replied
    Saku Porter.

(Oih, see pole vist päris mida-hetkel-joote-teema.)

Leave a comment:

• Tundmatu
    replied
    Algselt postitas JanK Vaata postitust
    kas Efesil on 2 erineva kangusega heledat õlle tootmises või
    Jah Efes Pilsener ja Efes Fusion, kangused vastavalt 5,0 ja 4,7

Leave a comment:

• JanK
    replied
    kas Efesil on 2 erineva kangusega heledat õlle tootmises või

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Jah müüakse. Prismas on saada vähemalt 2 sorti: Karpackie (või miskit sarnast) ja Zywiec. Kahjuks/õnneks mõlemad purgis. Suvel sai terve posu poola väiksemate õlletehaste erinevaid õllesid proovitud. Mis mulle ei passinud oli see, et enamus oli 6 vol +. Olen paremaid joonud sellise kangusega

Leave a comment:

• budu
    replied

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Täna menüüs Tõmmu Hiid.
    5 pudel juba läheb ja täitsa nauditav, nagu vanasti.
    PS! Selverites ta hetkel päris soodsa hinnaga

Leave a comment:

Working...
X