Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

õlle joomine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ballack
    replied
    Algselt postitas Scooter Vaata postitust
    Järgmine aasta võiks Soccerneti suvepäevadele ainult Saku õlut võtta ja tahaks siis näha, kui paljud kuivavad või kes hakkab oma sõnu sööma.
    On kas variant 3) Inimene ei tulegi suvepäevadele ja on ka variant 4) Inimene võtab ise oma joogid

Kui ta pärast juba joob seda siis on tal juba maitsest savi (loe: ei tunne nii hästi enam seoses alkoholi hulgaga veres) ja eesmärk edasi on alkoholi juua mitte õlut...et ikka rohkem täis oleks.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    kui olen Premiumi ära joonud sis hiljem altpoolt tuleb välja saku originaal!vot see on nende jookide vahe!
    Sa oled proovinud iseenda uriini või mismoodi sellest aru peaks saama?

Ma olen proovinud kahte õlut, mida ma ei suutnud lõpuni juua-Saarema X ja punane Tuborg. Aga samas pole ma ka väga suur eksperimenteeriia ning fääntsit maitsemeelt kah pole välja arenenenud. Pimedegusteerimisest pole ka osa võtnud.

Leave a comment:

• Scooter
    replied
    Järgmine aasta võiks Soccerneti suvepäevadele ainult Saku õlut võtta ja tahaks siis näha, kui paljud kuivavad või kes hakkab oma sõnu sööma.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Täpselt vastupidi. Kui pole Saku, siis pole õlu :P
    kui olen Premiumi ära joonud sis hiljem altpoolt tuleb välja saku originaal!vot see on nende jookide vahe!

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    Mul sama teema, Saku õlled lihtsalt ei lähe alla (eriti Originaal)
    Täpselt vastupidi. Kui pole Saku, siis pole õlu :P

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    Mul sama teema, Saku õlled lihtsalt ei lähe alla (eriti Originaal) - A le Coq no problemo.
    duubeldan!

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Proovisin just seda mäntsesteri siis. Pask mis pask, mina küll tervet pudelit ei jõudnud juua. Gaasi sellele õllele küll sisse pole aetud.
    Hetke käsil Praha ja see on täitsa hea.
    Täiesti nõus. Kuigi suutsin manchesteri ära juua ja Praha tundus parem ei jooks ma vist kumbagi enam. Kahju ... Dublin kukkus neil päris hea välja

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Proovisin just seda mäntsesteri siis. Pask mis pask, mina küll tervet pudelit ei jõudnud juua. Gaasi sellele õllele küll sisse pole aetud.
    Hetke käsil Praha ja see on täitsa hea.

Leave a comment:

• Scooter
    replied
    Tõsised gurmaanid...

Leave a comment:

• Super Mario
    replied
    Ja ka minul sama teema. Saku toodang ei lähe kuidagi kurgust alla. A.LeCoq´i väljalase see-eest on nagu elunektar

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Mul sama teema, Saku õlled lihtsalt ei lähe alla (eriti Originaal) - A le Coq no problemo.

Leave a comment:

• norsk
    replied
    Mul lõpetasid kõik Saku õlled (ok, Hele ja Tume vahel harva käravad) mingi 4-5 aastat tagasi iseenesest ilma mingisuguse haiguseta allaminemise ära. Elu muutus paremaks, ausalt, seega palju õnne sulle.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Aa, ei, ma sain asja korda. Saku õlled, eriti varasem favoriit Saku Hele, alla ei lähe, aga A le Coqi toodetega probleeme pole.

Leave a comment:

• norsk
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Mul on reaalne mure. Olin pikalt haige, antibiootikumid ja värgid peal...
    Raisk, ma ei julge nüüd oma antibiotse edasi võtta

Leave a comment:

• budu
    replied
    Hetkel siis joon Brockhouse Bryggeri Premium Pilsner

Leave a comment:

Working...
X