vaata point on selles et ta kirjutas nagu klaas oleks üks auto kõige tähtsamaid osi et kui see katki on siis võib auto maha kanda. tema lause mõte jääb samaks sel juhul kuna ei ole mitte ühtegi välistavat viidet.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Spordiportaalide apsakad
Collapse
X
-
Aga mille põhjal sa väidad, et ta just klaase üheks tähtsaimaks osaks pidas, mitte aga küljeposti? Minu point on selles, et küljeposti puudumist ära märkides ta päästis asja, sest ilma selleta pole tõepoolest midagi teha.
Okei. Aitab vist OT'st. Loodetavasti said minugi poindist aru20 LEGEND
Kommentaar
-
päris hea järeldus kui terryl on kaks aastat veel kehtiv leping ja ta sõlmib uue viie aastase siis ta jääb 7 aastaks chelseassesportnet on koom
Terry jääb Chelsea'ga veel seitsmeks aastaks
Inglismaa koondise kapten John Terry allkirjastas uue, viieaastase lepingu oma koduklubi Londoni Chelsea'ga, teatab Reuters. Seega jääb 26-aastane keskkaitsja Stamford Bridge'ile kokku veel seitsmeks aastaks, sest tema senisest lepingust oli veel kaks aastat alles. "Mul on hea meel, et see lõpuks teoks sai. Liikus palju kuuldusi nagu peaksin ma läbirääkimisi teiste klubidega, kuid ainus tõde on see, et olen kogu aeg tahtnud mängida vaid Chelsea' eest," kuulutas Terry. "Olen rõõmus, et ka mu klubi juhtkonnal oli sama soov." Terry on Chelsea' noortesüsteemi kasvandik ning on esindusmeeskonnas pidanud üle 300 mängu.
SPORTNETAILTON
Kommentaar
-
sportnet pabeb hästi,mis ajast peatreener oma klubisse veel ühe peatreeneri määrab???
West Ham Unitedi peatreener Alan Curbishley nimetas klubi uueks peatreeneriks Lucas Neilli, teatab Sky Sports. Austraalia koondislane saabus Ida-Londonisse jaanuarikuise üleminekuperioodi ajal Blackburn Roversist. Vaatamata sellele, et paremkaitsja sai juba esimeses "haamrimeeste" värvides peetud kohtumises vigastada, naasis ta hooaja lõpuks platsile ning aitas klubil Premier League'i püsima jääda. Hooaja viimasest üheksast kohtumisest, milles Neill platsil viibis, võideti kaheksa. West Hami eelmine kapten Nigel Reo-Coker müüdi juuli algul Aston Villasse.
"Olla West Ham Unitedi kapten on minu jaoks tohutu au, sest seda meeskonda on juhtinud mitmed jalgpallilegendid nagu näiteks Bobby Moore ja Billy Bonds. Tahan tasuda klubile selle pühendumuse eest, mida nad näitasid üles minu ostmiseks. Paljud arvasid, et ma tulin siia vaid raha pärast, kuid see tõestab, et olen oluline osa meeskonnast," kommenteeris Neill, kelle nädalapalk on 60000 naela.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustEt nagu polekski midagi viga aga pealkiri ETV.ee/spordist:
Urmo Aava on enne kahte viimast päeva kümnendal kohal.
Et nagu ralli koosneb kolmest päevast, et nagu veider või nii..
10 sedasamustINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Worst. Commentary. Ever.
Mediawatch suspects that the Americans haven't quite got their head round 'soccer' just yet.
ESPN's commentators seemed to get a little confused as the Community Shield went into a penalty shoot-out, or 'pee-kays' as they insisted on calling them.
"Chelsea have a new goalkeeper!? BUT he's wearing Cech's jersey!!! Somethings going on here, he's wearing Cech's jersey but I KNOW that's not him! You can tell by the size of the man, Cech's a huge keeper, this guy seems small."
No chaps, he's just far away.
Then, after the camera pans around for a close-up on Cech:
"Oh no wait, it is him...I haven't seen him without head gear for so long."
Ah yes, because we all know how tricky it can be to judge a man's size when he's sans headgear."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
ikka ja jälle etvsport
19. augustil Hamburgis toimuva ProTour sarja klassiku Vattenfall Cyclassics korraldajad ei lase starti tänavust Tour de France’i võitjat Alfonso Contadori.
Contadori seostatakse Hispaanias mullu paljastatud operatsioon Puerta dopinguskandaaliga, seni pole hispaanlane positiivset proovi samas andnud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
käib siia küll:
Küsimusele, miks ei olnud võimalik tervet korvpallimängu Makedooniast otse ekraanile tuua ja seriaali Hercule Poirot hilisemaks nihutada, vastas Kaljuveer: "Programmi koostajad ei olnud sellega nõus. Liiga palju sporti järjest, arvasid."
Mitte, et selle ülekande puudumine mind isiklikult puudutaks, kuna arvatavasti oleks see nagunii nägemata jäänud aga no...
ISSANDJUMALKÜLLRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar