Mina enne Andrust ei kritiseeriks,kui keegi teadja mees ära seletab,miks talle määrati 3kilo stippi ja Kanterile 5 kilo.Sellest sai kõik alguse,tegemist sisuliselt ühe ala meestega ka.Vahe nagu klassika- ja uisusuusatajal.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andrus Värnik
Collapse
X
-
stipp määrati selle aasta tulemuste põhjal ja nagu näha oli värnikul ei olnud midagi erilist ette näidataAlgselt postitas Raivo19 Vaata postitustMina enne Andrust ei kritiseeriks,kui keegi teadja mees ära seletab,miks talle määrati 3kilo stippi ja Kanterile 5 kilo.Sellest sai kõik alguse,tegemist sisuliselt ühe ala meestega ka.Vahe nagu klassika- ja uisusuusatajal.karm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
-
nuta või naera, aga see tola on ajaloolastele tuntud kui topelt M.Algselt postitas Lapeteus Vaata postitustVärnik on kõige hullem tola keda näinud - kuulnud olen.
See stipp mist talt ära võeti oleks pidanud minema mitte noorsportlastele, vaid Värniku koolitamisele suhtlemisõpetajate juures.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar