Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andrus Värnik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina enne Andrust ei kritiseeriks,kui keegi teadja mees ära seletab,miks talle määrati 3kilo stippi ja Kanterile 5 kilo.Sellest sai kõik alguse,tegemist sisuliselt ühe ala meestega ka.Vahe nagu klassika- ja uisusuusatajal.
    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
      Mina enne Andrust ei kritiseeriks,kui keegi teadja mees ära seletab,miks talle määrati 3kilo stippi ja Kanterile 5 kilo.Sellest sai kõik alguse,tegemist sisuliselt ühe ala meestega ka.Vahe nagu klassika- ja uisusuusatajal.
      stipp määrati selle aasta tulemuste põhjal ja nagu näha oli värnikul ei olnud midagi erilist ette näidata
      karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Värnik on kõige hullem tola keda näinud - kuulnud olen.
        See stipp mist talt ära võeti oleks pidanud minema mitte noorsportlastele, vaid Värniku koolitamisele suhtlemisõpetajate juures.

Kommentaar

Algselt postitas Lapeteus Vaata postitust
          Värnik on kõige hullem tola keda näinud - kuulnud olen.
          See stipp mist talt ära võeti oleks pidanud minema mitte noorsportlastele, vaid Värniku koolitamisele suhtlemisõpetajate juures.
          nuta või naera, aga see tola on ajaloolastele tuntud kui topelt M.
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
          X