Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

töö maagia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mis teil on kollektiivpuhkus või? aga mulle tööl meeldib. kõik argirõõmud ununevad

Kommentaar

Putsi, no ei ole maagiat, no ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas laurenzo Vaata postitust
        Putsi, no ei ole maagiat, no ei ole.
        Ei ole jah, uni ka tuli peale
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

minu töö on nii maagiline, et näiteks 1sel jaanauril tahtsin tööle tulla, sest mingi niisama molutamine pole minu rida

Kommentaar

Olin nädal aega haige. Magasin iga päev poole lõunani, siis sügasin oma kotte ja ravisin ennast. Täna üle 10 päeva taas tööl. Karm reaalsus, selline tunne nagu mul on siis kui ma olen puhkuselt tulnud. Homme on kindlasti parem päev.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

täna on taas hea päev olnud. 100 krooniga sain soengu, mis on skuutri 200-kroonisest umbes 5 korda etem

Kommentaar

Alustasime nädala selgroo murdmist. Jõin jälle pudeli veini ära. Oma viga, et autoga on. Ülejäänud. Hõk!
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

tänasest hakkan tihemini meie sööklas einetamas käima

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                    tänasest hakkan tihemini meie sööklas einetamas käima
                    Kas tegu on mõne kena kokapoisiga?
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

10 töötundi jäänud puhkuseni.

Kommentaar

Algselt postitas Tembu Vaata postitust
                        10 töötundi jäänud puhkuseni.

Sama siin

Kommentaar

Mmm... saime interneti tagasi (tegelikult varastame naabritelt). Nüüd peab vist paar tundi tööd ka tegema.
                          DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                          Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

mm..töö maagia... 6.klass istub peale tunde....

Kommentaar

meil küll koolis internetti polnud. tegelt meil polnud kooligi

Kommentaar

Kas töökohta vahetades on normaalne, et vanade tööülesannete puhul on motivatsioon ... khmm ... pehmelt öeldes ...kesine?

Kommentaar

Working...
                                X