Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Enesetapu mõtted...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ka minu arust on sport üsna hea võimalus mustade mõtete peletamiseks. Seda enam, kui suudad leida ala, millega oma kiusajad vähemalt mingis osas paika panna.
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

kui erilised oskused näiteks jalkat, kossu või midagi muud teha puuduvad, siis hakka jõusaalis käima... pumpad endale 20 kilo otsa, oled poole kõvem vend kohe... alguses läheb raskelt, aga mingi aastake regularselt teha, siis on juba päris hea... jõusaali treenerid aitavad sind kindlasti õige tehnika ja toitumise osas, lisaks võtad proteiini ka natsa sisse....

jõusaalist saab sõpru ka jne... kõik ongi olemas. sa võid ju lühike olla, aga lühike bõkk on poole uhkem

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
        Edit: Et terroribanaani kohata peab mingise häda endale külge pookima? ja kas siis ka kuivikbanaani oleks lootust kohata?
        Pole koht kus irvitada, mees. Aga Chiller, kuula terroriBanaani, ta jutus on iva. Ja kui vaja, siis võime juttu puhuda küll. Kaks banaani on ikka parem kui üks. Ilma naljata.

Räägid et sul pole sõpru. Kuidas on lood vanematega või lihtsalt sugulastega? Nad võivad ju õudsate troppidena paista aga teinekord üllatavad ka kõige tropimad inimesed positiivselt.

Ja lõpetuseks ei saa mööda vaadata ka vaikiva mehe postituse alumisest osast. Võib-olla on sul lähedaste inimestega oma murest rääkimine raske ja võõras, seda enam et oma ala spetsialist, saab paremini aidata.

Seniks, pea vastu!
        sigpic

Kommentaar

Kuivik on vist ligunenud kuskil pikemat aega - kuidagi pehmeks on muutunud. Varemalt oli hr. Banaan oma harvadel etteastetel ikka sarkasmi ja vunki täis. Mitte et oleks nööri järgi pidanud saatma inimese, aga siiski... Samas tükike humaansust kulub ka banaanile ära.

PS. Sa unustasid Drogbat kiita.
          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
            ja alati võid ka soccerneti trenni tulla, siis on kohe vähemalt 10-15 sõopra juures
            Lihtsalt vahemärkusena küsiks seda et, kas sinna võibki igaüks tulla? A la minusugune noormees, kes pole kolm aastat kordagi trenni teinud ja arvatavasti väga palju joosta ei jõua.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
              Lihtsalt vahemärkusena küsiks seda et, kas sinna võibki igaüks tulla? A la minusugune noormees, kes pole kolm aastat kordagi trenni teinud ja arvatavasti väga palju joosta ei jõua.
              Ikka võib. Ega eston ja mina suurt paremad pole kui sinusugune vend.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

OHVTOPIKUNA ütleks, et kui eikal on mõni sõber väravavaht, siis võib selle ka kaasa võtta kui sa muidugi ise tulla tahad...

Kommentaar

natuke O/T, aga mina tahan teie trenni tulla. väga ei mölise ja arveid tasun tähtaegselt.
                  «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                  «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

mitte eriti OT, aga nina on kinni ja pean suu kaudu hingama
                    Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

kõikidel soovijatel võtta ühendust narupall ESTONIGA!!!!

Kommentaar

teema: enesetapu mõtted...
                        Algselt postitas taku* Vaata postitust
                        kõikidel soovijatel võtta ühendust narupall ESTONIGA!!!!

päris pärl muidugi
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

ma ei mõelnud seda nii... sorri

Kommentaar

i can make it look like an accident

Kommentaar

Mis jamad, Chiller?

Kommentaar

Chiller, kuidas läheb?
                                Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar