Üldiselt pole kasutaja Chiller rohkem postitusi teinud kui viimane siin topicus. Kas peaks RIP teemasse ümber kolima?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Enesetapu mõtted...
Collapse
X
-
Siiani olen täitsa elus ja enam vähem ka terve! Vahepeal olen läbi lugenud hunniku rammatuid, vaadanud palju filme, mänginud läbi nii mõnegi mängu ja postitanud muudes foorumites. Selle foorumi olin vahepeal sootuks unustanud... sorry!The only sensible way to live in this world is without rules!- The Joker.
If you're good at something, never do it for free- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger- See above.
Kommentaar
-
Rõõm kuulda.
Kuivikul enesetapu mõtteid pole, küll aga mõtlen tõsiselt ülalt naabrite "lõpliku kuivatamise" peale, täna siis oli päev mil nende korteri niisutus süsteem ei pidanud magamistoast tulenevale jätkuvale vibratsioonile vastu ja väljus oma kanalitest. Selle tulemusena peab Kuivik Banaan oma nime hakkama vahetama. Hea et ma oma sõbrapoisi Aafrikast saadetud pildi jõudsin õigel ajal digitaliseerida ja foorumisse lisada.
Kokkuvõtteks, selle asemel et endaga arveid õiendada leiate kindlasti ümbruskonnast teisi, kes seda rohkem vääriksid.sigpic
Kommentaar
-
oh elus.....väga hea, chiller aga kui sul jälle sellised mõtted tulevad siis ütle ja me üritame lahendust leida. meie ei jäta sind üksi ja noh okei kui arvestada minu postitusi siis võib küll kõike mõelda aga ma tulen kasvõi spetsiaalselt tartusse sinuga rääkima nii et räägid kõik asjad südamelt ära ja ma luban et ei räägi midagi mitte kelelegi edasi.....usu mind mul endal ka selliseid asju olnud ja on hoopis muutunud kõik asjad peale rääkimist
kui mingeid probleeme on siis ainult ütle, peaasi et endasse ei hoidu
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackpalun laske mind maha, saate õnnelikumaks ka kuna siis pole mu postitusi. ilge masendus on
Lollid mõtted peast välja.......muidu jäävad veel flora tulevased kümned ja kümned liiga ja karikavõidud nägemata.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
elu on võitlus nagu jalgpallgi. Võitle Ballack võitle !!!
Või võta aeg lihtsalt maha, võta rahulikult. Paljudel tekib selline tunne, elus võib seda korduvalt ette tulla. Vahest sügisel tuleb selline aeg, päike ka ei paista eriti.
Paistab, et sinus seda võitlejahinge ikka on.name of the game- FOOTBALL
Kommentaar
-
Eks igal inimesel on mingi mõte elada, jah vahel tundub elu mõttetu kui puudub eesmärk või on juhtunud midagi mis eluisu ära võtab, aga inimene ei ole ju rauast tehtud, tal on närvid, tunded. Vahel muutub elu lihtsalt igavaks, aga elus on ju igasuguseid huvitavaid asju.
Ongi huvitav, et inimene õpib kogu eluaja. Mäng on ka õppimine, igast kaotusest saab teha järeldusi. Osad inimesed on nõrgemad, või ebastabiilsed, tunded võivad olla kurvad ja rõõmu ei ole. Tugevamad aitavad nõrgemaid kui tahavad või vahest on vastupidi. Muidugi praeguses Eestis paistetakse silma ilusate autode, naiste ja muude materiaalsete väärtustega.
Haiget teeb mahajätmine, kui tüdruk või poiss on valetanud ja petnud. Aga siis on jälle sõbrad kellega olla või jalgpalli vaatamine või mingi muu asi. Alguses on pettumus suur aga see taandub aegamööda.
Elurõõm tuleb tagasi.
Võib olla mingi sõltuvus mis endasse neelab, aga siis tuleb jälle leida jõudu, et elada.name of the game- FOOTBALL
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust9 korda mõõda, 1 kord lõika
(enesetapjate vanasõna)
enesetapp keelatud:
Peres, kus tütar end üles poos, leidsid vanemad hiljem koolikirjandi, kus tüdruk kirjutas elu mõttetusest. õpetaja oli pannud kirjatööle hindeks kahe, märkamata selles peituvat appihüüdu.
link
pani tüdrukule postuumselt veerandi 5.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar