Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Georg (VV) Buss
Collapse
X
-
Ma nägin George Bushi. 2 autot sõitis välja, ühes põles salongis täiesti tuli ning seal aeti mingeid asju. Teises oli kerge kuma ning Bush oli akna lähedal ning lehvitas. Ma loodan, et see oli tema.
Air Force One'i ma ei näinud. Ma isegi ei kuulnud kuna see tuli. Aga lennujaama kõrvalt oli näha mingi lennuki saba mis liikus natuke, aga see oli suhteliselt väike.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Keera mingi rätik varre otsa ümberAlgselt postitas marcello Vaata postitustMul on hommikul loozi koht.Tea mis juhtub kui harjavarre akna vahelt välja lükkaks.
Kommentaar
-
Jah muidugiAlgselt postitas Erko Vaata postitustMõttetu maksumaksja raha raiskamine.
Elizabeth II külaskäik raiskas ka jubedalt raha.
Milleks meile üldse president? saadaks kõik laiali?
Kommentaar
-
Aga meie jõime eile koos Bushiga Laua viina.
Eilsest saabumisest jäi lõbus seik meelde. Bush oli juba tagaukse kaudu Radissoni sisenenud ja rahvas hakkas vaikselt laiali minema. Nii ka meie, turvatara ääres seisid kolm napsust vene noort. Kaks tibi ja üks jorss. Mingil hetkel otsustas jorss, et tema paneb nüüd oma 2 liitrise Fanta pudeli maha ja hakkab moslemi moodi palvetama, ise näoga Radissoni poole. Vaevalt ta sai seda teha kui kohe olid kaks pollarit juures ja tahtsid teda ära vedada. Vist suutis vend ennast kuidagi välja vabandada ja ta jäeti pärast väikest vestlust rahule.
Muidu oli oli linn eile õhtul vaiken ja polnud see asi midagi nii hull kui alguses hoiatati. Ringi sai vabalt liikuda ja dokumenti ei küsinud keegi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
teine on condoleezza jaoks, värvilt identne, muidu aga kiduram.Algselt postitas Evu Vaata postitustMis jaoks Bushil 2 lennukit oli? Üks lennuk kirjaga United States of America tõusis juba 13.14 täna lennuväljalt õhku.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
. Võibolla asjatu ettevaatus, aga vähemalt ühtki ummikut ei kohanud.
Kommentaar