Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arutelu eesti keele grammatika üle

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Leidsin sealt sellise kommentaari kellegi liiz poolt
    Peale selle lugemist öelge kuidas saab selliseid meie maal elada

Olete harjunud oma rahva hulkaga _alla miljoniline rahvas_ taga end peita ja oma kuritegusid varjata, tõde aga jaab tõeks - olite natsistide sinisilmsed venkud ja selle pärast saite karistust.
    Meil on ka mälu - olete elavaid elanikke (naist , vanureid ja lapsi)põletanud, piinanud ja tänavatel laipu ei tohtinud korjata.
    Suur väike rahvaste Häbi + shame on you forether - tapjad.
    Lugege rohkem oma meedia propagandad ja perverstitatud history. nii on mugavam ja sisnisilmsem

Kommentaar

dannar kui keegi mõtleb et on napoleon ja kriiskab sellest siis pannakse ta ju seewaldisse ja seda võiks ka käsitleda kui ajaloost teisiti arusaamisena kuna klenski arvab et küüditamine oli positiivne aga näed see teine inimene arvab et on napoleon - ühesõnaga mõlemad arvavad ja kriiskavad sellest (noh et ikka siis debiilsust karjuvad mitte normaalsust) pras kui mitte keegi ei tohiks valjusti mõelda siis poleks ju ühtegi teemat siin foorumis kuna need on siiski inimese mõtted kõik mis on kirja pandud ja seega valjusti mõtlemine aga noh kui kellegi tuju teeb see paremaks siis on päris armas selle liizi kommentaari kohta ütleks seda et tüüpiline kommunistide möla uskuja, ega ta kurat ei elanud sel ajal ja ei näinud mis tegelikult toimus ja lugenud oli ajalooraamatut mille on kirjutanud rassist. põhimõtteliselt üritab õigustada küüditamist aga teeb seda sellega et valetab kokku miskise põhjuse miks küüditati ehk mille eest see küüditamine karistusena käiku võeti. mis tähendab natside venku üldse? liiz võiks küll venemaale elama minna kuna eestlased on ju täielikud natsid ja moonutavad ajalugu ja siin eestis kiusatakse venelasi taga ja veel palju palju asju.

Kommentaar

Ballack, kui sa normaalselt oma teksti liigendada ning kirjakeelt kasutada ei soovi/oska, siis su mõttetuid 10+ realisi tekste (olgu need nii intrigeerivad kui tahes) keegi lugeda samuti ei viitsi.

Kommentaar

nurmekas kuule point selles et ma ei oska lühemalt kirjutada, isegi väga miinimumini see viidud ja tegelt räägiks palju rohkem. see kui mul on pikk txt ja inimene ei viitsi lugeda seda siis on see inimese enda probleem kuna on laisk. kas ma peaks siis igale inimesele vastates tegema uue postituse mis tähendab ka seda et näiteks 5-8 postitust teen järjest? ma arvan et sellest jääb mulje nagu ma tahaks ainult oma postituste arvu suurendada. postitused on siiski lugemiseks mitte ei ole mingid iluasjad et ei tohi olla nii palju txti kuna siis läheb kujundus paigast ära jnejne. selle 10+ rea peale ma küsiks et kas sa füüsika või ükskõik mis muu taolise õpiku peale ka vingud et kuule mul on vaja põhimõisteid aga võiks ära liigendada sest muidu ei loe neid kõik kuna nad ei ole kõik ühes kohas koos? ja tõesti ma ei viitsi (pole ka aega kuna on sess) hakata mingeid taandridu, suuri tähti, kooloneid, mõttekriipse ja mida iganes muud jama veel kirjutama ega hakata arvama mis on üte või mis on sihitis või.....mul on sellest siiber ausalt öeldes ja kõik. see ei ole mingi ametlik kiri töökohaga seoses või maitea mille muuga seoses veel. aga okei teen siis ühe erandi ja ütlen ühe lause kohe spetsiaalsel real.
          kui ei meeldi siis ära loe kuna mitte keegi ei käsi sul seda teha (kui teisiti siis näita kes käskis)

Kommentaar

ja inimene ei viitsi lugeda seda siis on see inimese enda probleem kuna on laisk.

ja tõesti ma ei viitsi (pole ka aega kuna on sess) hakata mingeid taandridu, suuri tähti, kooloneid, mõttekriipse ja mida iganes muud jama veel kirjutama...

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
              nurmekas kuule point selles et ma ei oska lühemalt kirjutada, isegi väga miinimumini see viidud ja tegelt räägiks palju rohkem. see kui mul on pikk txt ja inimene ei viitsi lugeda seda siis on see inimese enda probleem kuna on laisk. kas ma peaks siis igale inimesele vastates tegema uue postituse mis tähendab ka seda et näiteks 5-8 postitust teen järjest? ma arvan et sellest jääb mulje nagu ma tahaks ainult oma postituste arvu suurendada. postitused on siiski lugemiseks mitte ei ole mingid iluasjad et ei tohi olla nii palju txti kuna siis läheb kujundus paigast ära jnejne. selle 10+ rea peale ma küsiks et kas sa füüsika või ükskõik mis muu taolise õpiku peale ka vingud et kuule mul on vaja põhimõisteid aga võiks ära liigendada sest muidu ei loe neid kõik kuna nad ei ole kõik ühes kohas koos? ja tõesti ma ei viitsi (pole ka aega kuna on sess) hakata mingeid taandridu, suuri tähti, kooloneid, mõttekriipse ja mida iganes muud jama veel kirjutama ega hakata arvama mis on üte või mis on sihitis või.....mul on sellest siiber ausalt öeldes ja kõik. see ei ole mingi ametlik kiri töökohaga seoses või maitea mille muuga seoses veel. aga okei teen siis ühe erandi ja ütlen ühe lause kohe spetsiaalsel real.
              kui ei meeldi siis ära loe kuna mitte keegi ei käsi sul seda teha (kui teisiti siis näita kes käskis)
              10+ rida vihjas rohkem teksti halva liigendatuse peale, ma oletan. Lõigud on väga kasulikud asjad teksi loetavamaks tegemisel.
              "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Täpselt, Maekas.
                Liigendamata tekst, ühe süljega 20 rea väljapasandamine näitab, et sa pole teksti enda jaoks läbi mõelnud, see väljendab ka austuse puudumist foorumi teiste kasutajate vastu.
                Ning Skint - laiskust pigem näitab see, et postitaja ei viitsi absoluutselt mõtelda, mida ta kirja paneb. Postitajal on vähem aeganõudev korra korralikult postitada, kui kümnetel lugejatel seda sodi lugeda - kokku kulutavad ju lugejad rohkem aega kui kirjutaja. Ning vaevalt et sa eriline Nobeli preemia kandidaat oled, kelle aeg on lihtsalt niivõrd kallis, et korralikult kirjutades jääb maailmarahu toov üllitis kirjutamata.
                Oh seda moraalilugemist.

Kommentaar

Ma oleks muidu tsiteerinud onju, aga 10 tähemärki mula sinna juurde panna - see oleks üle jõu käinud.

Teemat ennast ei pea vajalikuks kommenteerida.

Kommentaar

Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
                    Täpselt, Maekas.
                    Ning vaevalt et sa eriline Nobeli preemia kandidaat oled, kelle aeg on lihtsalt niivõrd kallis, et korralikult kirjutades jääb maailmarahu toov üllitis kirjutamata.
                    Oh seda moraalilugemist.

aeg on väga kallis. eriti see kui mõni eksam sitasti läheb ja sellepärast aine uuesti pead deklareerima mis läheb jälle kenakese summa maksma näiteks koondise piletipaketi raha (kui mingi väga kerge aine on) või siis lausa 2.5 piletipaketi raha

Kommentaar

ahjaa ja nurmekas seda ka et suur osa austusest kadus mul juba ammu ära (foorumi vastu) ja seda just minu sõnade väänamise pärast ja lihtsalt lambist sõimamise pärast jne ja tõesti enam ei ole viitsimist hakata vaatama kuhu mõni koma või asi käib samal ajal oodates millal keegi sõimama, vinguma hakkab või üldse kirjanikuks hakkab (tähendab kirjutab miskit txti mida ma olevat öelnud aga tegelikult ei ole öelnud). tõesti vabandust sinu ees kuna sa ei ole midagi seesugust teinud kuid saa ka minust aru mis minuga on tehtud ei tahtnud et sa võtaks seda südamesse.

Kommentaar

aeg on väga kallis. eriti see kui mõni eksam sitasti läheb ja sellepärast aine uuesti pead deklareerima mis läheb jälle kenakese summa maksma näiteks koondise piletipaketi raha (kui mingi väga kerge aine on) või siis lausa 2.5 piletipaketi raha
                        Kui sa korduvalt pead maksma 1500 krooni eksamite korduvsooritamiseks, siis ma osalt mõistan seda, et sa niimoodi kirjutad nagu sa just parasjagu kirjutad.
                        Ma teemat ei viitsi kommenteerida, aga see sinu kirjaoskus on nii masendav. Tõsiselt noh. Äkki kaalud uuesti foorumist lahkumise mõtet?

Sa oma sõnade kohaselt oled marurahvuslane või ma ei tea kuidas sinusuguseid nimetama peab (sinule arusaadavalt: kõik venelased on lollid ja nad tuleb Eestist välja peksta). Keel ja selle säilimine on ühe rahvuse säilimise aluseks. Mida sina aga teed? Eesti keel on ilus keel, ära tee nagu sa teed.

Aitäh ja head talve

Kommentaar

Kuidas võtta?! Mul on leinapäeval sünnipäev...
                          DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                          Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                            Sa oma sõnade kohaselt oled marurahvuslane või ma ei tea kuidas sinusuguseid nimetama peab (sinule arusaadavalt: kõik venelased on lollid ja nad tuleb Eestist välja peksta).
                            sa eksid venelased ei ole lollid, tiblad on lollid. venelasel ja tiblal on vahe. kui võtta see keeleline pool siis peaks pooled kasutajad mõtlema foorumist lahkumisele (kui siin oleks reegel et peab eestikeeleliselt õieti kõik kirjutama).

ei leia ausalt öeldes et kirjavahemärkide mitte väga palju panemise ja suurte tähtede mitte kirjutamise jne pärast peaks siit foorumist lahkuma (mina üksinda). kui ma peaks foorumist lahkuma siis järgmine kord mitte solvumise pärast vaid viha pärast ja kui ma olen juba vihane siis ma hakkan igatpidi jalgpallifänlust takistama ja see on väga lihtne......jalgpallifänne saab VÄGA halvast küljest näidata nii piltidel kui ka videodel (ikka meediale siis kus näevad ka sponsorid mis debiilsust nad toetavad) ja mis saab olla hullemat kui jalgpalliliidus käivad sahkerdamised ja nüüd näidatakse veel millega jalkafännid tegelevad (halvem külg siis).

ja absoluutselt ei huvitaks selle tulemus. kui ma olen vihane siis lõplikult. kui olen solvunud siis andestan aga mitte kunagi ei ole 2 korda solvunud ühe asja peale. ühe korra juba olen solvunud.

igatahes enam mul ei ole sellist õiget fiilingut staadionil mis oli paar aastat tagasi kuna nii mõnigi fänn on foorumis lihtsalt lambist sõimanud mind ja mõelnud välja miskiseid lauseid mida ma olevat öelnud. miks mul peaks olema staadionil hea fiiling samal ajal teades et äkki see sõimaja seisab hoopis mu kõrval parasjagu ja käitub nagu oleks suured sõbrad? lisaks ei taha nii mõnigi veel rääkida asja selgeks (probleemi lahendada) privaatselt msn's või kus iganes vaid ütlevad et ära rohkem minu kohta midagi kirjuta ja seda käskivas stiilis.

paar aastat on kõige parem fiiling mul olnud sellepärast just mängudel kus on vähe rahvast kuna ma tean et seal neid debiil-sõimajaid ei ole. näiteks naiste U19 mängud ja muud sarnased mängud lisaks klubide mängud (sest tean et minu klubi poolt see tegelane kindlalt ei ole). see ei olnud ähvardus vaid lihtsalt näide mis võib olla tulemus (minu puhul näide siis) mis tähendab lihtsalt sõimata üksteist ehk siis ise saab see tüüp küll oma rahulduse kätte et sai nüüd öeldud aga seda nad ei mõtle et tegelikult võivad nad väga palju sitta keerata jalgpallifänlusele oma tegemiste/ütlemistega.

peate ainult leppima sellega et on ka väga ekstreemseid terroristlikke inimesi olemas lisaks rahulikele lammastele ja maailm ei ole nii ideaalne nagu kõik tahaks. seega peavad kõik kõigiga arvestama. kirjastiil on mul nii nagu ta on.

ma ei hakka spetsiaalselt seda muutma ja meelde tuletama neid õudsaid aegu millal kell 2 öösel pidi veel kirjandit kirjutama ja kirjavahemärkidele kulutama tunnike eks, mul on sellest ausalt öeldes täiesti kopp ees. kas need puuduvad komad või olemas olevad punktiirid on niiiiiiiii tähtsad et kui need olemas on/ei ole siis ei saa mitte kuidagi elada ja häirib nii palju et ei saa mitte kuidagi lugeda või?

eesti keel muutub ja seda võib ka arvestada. eesti keel ju põhimõtteliselt võõrsõnadest koosnebki ju või kuidas?

kui sa tahad hakata seda jama ajama et kuidas ma kirjutan siis kõigepealt ma soovitan sul enda rääkimisviise jälgida ja kas sul tõesti ei tule ühtki sellist sõna nagu okei, ok, norm, davai, jnejne? kui ei tule siis tõesti oled väga tubli ja sa oled vähem kui 1% rahvast kes seda suudab. mõne asjaga tuleb lihtsalt leppida. mõtle kui tuleb mõni tegelane aastast 1950 otse aastasse 2006......kujutad sa ette mis näo ta teeb kuuldes praegust eesti keelt?

okei ma rohkem praegu ei kirjuta kuna homme jälle eksam ja homseks eksamiks pole aega olnud õppida nii palju kui vaja seega täna võib-olla rohkem ei kirjuta.....ainult siis kui pausi teen õppimises ja sedagi võib-olla.

peace, loodan et sõimamisena või vastu haukumisena või midagi sellist ei tundu
                            Last edited by Martin; 08.01.07, 13:21.

Kommentaar

Peaks lisama teemale hääletuse, kui paljud foorumlased näiteks ballacku viimast postitust tõsiselt lugeda viitsisid. Mina igatahes viskasin pilgu peale ja loobusin otsekohe.

Ühesõnaga, no offense, aga kui sa tahad, et keegi su kirjutatut loeks ka (see justkui ongi kirjutamise mõte, ei?), siis näe vormistusega natuke rohkem vaeva.

Mõttetu on ju oma kallist aega eksamite kõrvalt millelegi sellisele kulutada, mida keegi niikuinii lugema ei hakka.

Edit: Kas sa näed, admini võim on ju piiritu. Näis, mis hääletuse tulemused räägivad.
                              Last edited by mazz; 08.01.07, 12:53.

Kommentaar

Bla-bla-kus-see-enteri-nupp-nüüd-on
                                Rilääks sparx. Kaikki on ihan fain. Võta aeg maha ja räägi psühholoogiga kuidas sa solvud ja kuidas sa vihastad. Siin jää ikka teema juurde ja anna endast parim, et su postid oleks võimalikult üheselt mõistetavad. Tuleb mäng siis teeb paar ja Inglisma kottimisest vaevalt paremat fiilingut oled saanud.

Piiss!
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X