Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Minu arust ta on kah selline suhteliselt vedel vend :S... eriti võistlustel mingi iga pisivigastusega katkestab jne... Et bordelli peab ,siis ma arvan ta on ka süüdi ...millega muuga ta ikka tegeleda sai siis kui mitte sellega... poolteist aastat ju lausa puhkas võistlustest... Kahtlane tüüp tegelt :P.. Maffiooso nägu kah natuke sellisega vihavaenul eriti olla kll ei tahaks :S
Verine nuga
Foto:jupiterimages.comIda-Virumaal Kohtla-Järve Oru linnaosas leiti täna pealelõunal kortermajast nelja inimese torke-lõikehaavadega surnukehad.
Tapetuna leiti kolmeliikmeline perekond ja neil külas olnud naisterahvas, vahendas Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja.Sündmuse asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku mõrva käsitleva § alusel.Kahtlustatavana ei ole kedagi kinni peetud.Kriminaalmenetlust juhib Viru ringkonnaprokuratuur, menetleb Ida politseiprefektuur
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar