Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kriminaalne Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas TeeleS Vaata postitust
    http://www.postimees.ee/?id=50578

Aktuaalne teema praegu. Mida foorumlased arvavad selliste vangide enneaegsest vabastamisest?
    enneaegne vabastamine ei tohiks kohe kuidagi kõne alla tulla .. pigem tuleks jätta kuhugi kinnisesse asutusse ka peale karistusaja lõppemist

Kommentaar

http://www.postimees.ee/?id=50578
      Aktuaalne teema praegu. Mida foorumlased arvavad selliste vangide enneaegsest vabastamisest?
      Inimesed ei saa selle mõttest lihtsalt aru, kuigi Gairi juba selgitas.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Pedofiilia on räige haigus, mis ei pruugigi välja ravitud saada. Aga enneaegne vabastamine raskete kuritegude puhul on üleüldse pigem tervitatav: nii säilib mingi võimalus, et omades kriminaalhooldaja toetust, läbides erinevaid rehabilitatsiooniprogramme, võib inimesest asja saada. Eelkõige on siin muidugi vaja inimese enda tahet.
        Mina kardaksin just neid karistatuid, kes loobuvad ennetähtaegsest vabanemisest ja pärast aja kukkumist ei tea keegi nende tegemistest mitte midagi. Järgmise korrani, nagu öeldakse.
        Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
          Pedofiilia on räige haigus, mis ei pruugigi välja ravitud saada. Aga enneaegne vabastamine raskete kuritegude puhul on üleüldse pigem tervitatav: nii säilib mingi võimalus, et omades kriminaalhooldaja toetust, läbides erinevaid rehabilitatsiooniprogramme, võib inimesest asja saada. Eelkõige on siin muidugi vaja inimese enda tahet.
          Mina kardaksin just neid karistatuid, kes loobuvad ennetähtaegsest vabanemisest ja pärast aja kukkumist ei tea keegi nende tegemistest mitte midagi. Järgmise korrani, nagu öeldakse.
          Jääb natuke arusaamatuks, miks meie vabariigis pole seksuaalhäirete ravi võimalik saada vanglas, mistõttu selleks inimese ennetähtaegselt vabadusse peaks laskma.
          Ma paraku sellesse nö järelvalvesse veel eriti ei usu.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Esimese lõigu osas olen nõus, aga edasi. Mis on alternatiiv? 15 aastat vanglas? Surmanuhtlus?
            Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
              Esimese lõigu osas olen nõus, aga edasi. Mis on alternatiiv? 15 aastat vanglas? Surmanuhtlus?
              Alternatiiv ongi see, et inimene saab ravi vanglaseinte vahel ja edusammude puhul on võimalik ennetähtaegne vabastamine. Praegusel juhul ei tea ju keegi, kas talle sellest planeeritavast ravist üldse talle hiljem mingit tolku on ning mulle ei tundu kriminaalhooldaja variant eriline garantii olevat.
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

vargal käsi otsast raiuda, tapja maha lüüa. pedofiilil silmad peast välja torgata või suguelund peldikust alla lasta.

Kommentaar

seksuaalkurjategija kastreerimine tundub igati loogiline. see võiks olla vabatahtlik, kui härra tahab varem vangistusest pääseda. pole tungi, pole ka probleemi.

Kommentaar

Minu arvates on karistused, mida praegu taoliste kuritegude eest rakendatakse, ilmselgelt liiga väikesed. Võib ju mõelda, et ei tapnud kedagi ja lõi pere, hakkab ravi saama, anname teise võimaluse ja kõik saab korda. Okei, võib-olla temaga tõesti (kuigi kaldun ka siin pigem arvamusele, et taolised ei muutu sisemiselt mitte kunagi).

Aga need, kes olid tema ohvrid? Ma arvan, et seda tunnet, mida elavad läbi need poisid ja nende lähedased, ei saa mitte keegi endale ette kujutada. Jah, ka nemad saavad ravi ja igasugust toetust. Kui see ei aita? See vend, kes nüüd tänu sellele ja tollele enneaegselt vabaks sai, elab oma elu edasi. Aga nende poiste elu on rikutud, võib-olla alatiseks.

Ehk olen ma praegu liiga dramaatiline, aga nii näen mina seda asja. Meile kõigile antakse alguses üks võimalus ja kui me selle ära rikume, siis oleme me selles ise süüdi. On neid, kes väärivad teist võimalust. Aga taolistele inimestele, nagu antud juhul tegemist, ei tohiks seda anda.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                      Jääb natuke arusaamatuks, miks meie vabariigis pole seksuaalhäirete ravi võimalik saada vanglas
                      Üldiselt saavad sellised vennad vanglas päris korralikult "ravi".
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

koopa columbus.

Kommentaar

Algselt postitas Gairi
                          Loomulikult mõeldakse ka perede ja laste peale, kes selle kõige all kannatasid. Ja ükskõik kui tülgastav see pedofiil ka ei ole, on ta siiski inimene, kellel on ka omad õigused ning Eesti riik peab seisma kõigi õiguste eest. Nii ta kahjuks aga on.
                          Sellisel seisukohal oled sa täpselt nii kaua kuni su oma vennale mustikasse ära topitakse.

Kommentaar

no heints on juba suur poiss ja kõike näinud

Kommentaar

Palun selgitage keegi mulle ära, mismoodi on 8 aastat piisav karistus!?!?!?

Kommentaar

http://www.postimees.ee/?id=99860
                                Palun selgitage keegi mulle ära, mismoodi on 8 aastat piisav karistus!?!?!?
                                oleks ta kedagi vägistand ja siis tapnud, oleks tingimisi 3 aastat. piisav ju.

Kommentaar

Working...
                                X