Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas annad valimistel hääle Operile?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
    Näide, et tuleb ikka kogu materjal läbi lugeda:

"Mul on olemas ka truu silmarõõm, keda hullult armastan."

Gaaddämmit, mu unelm endale poliitikust kena kaasa sebida on purunenud... Aga...

"Selliseks truuuks sõbraks on mu kokker-spaniel Theodor, keda hellitavalt kutsume Teddyks. Ta meenutab mulle väikest Teddy karu"

Nii et lootus ei ole kadunud.
    "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas amority Vaata postitust
      Hmm ma ka juba paar kuud Tallinna kodanik, kus Opi kandideerib? Mul Salme Kultuurikeskus märgitud hääletuskohaks
      kristiine, haabersti ja põhja-tallinn. veab sul

Kommentaar

"Selliseks truuuks sõbraks on mu kokker-spaniel Theodor, keda hellitavalt kutsume Teddyks. Ta meenutab mulle väikest Teddy karu"
        Nii et lootus ei ole kadunud.
        Täitsa seksikas teine - Anna peaministriks!

Kommentaar

Hästi hijackime teemat, aga... Oh püha jumal... OH PÜHA JUMAL...
          "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Ei ole minu ringkonnas ja erakonna pärast ka ei hääletaks.

Kommentaar

Ei noh, see Op teema ongi end ammendanud, aga Galojaniga läheks luurele küll - hobi on laskesport tal. Nojah, mis me siin räägime - me oleme ju telest seda laskmist näinud. Ma arvan, et ta läheb Riigikokku kindlasti - hakkab üleval ammuga varitsema - et vastasleeri tegelased liiga uljaks ei läheks. Või kui on vaja tähtis häälteenamus saada, siis laseb mõned unenooled kesikutele külge.

Kommentaar

ei anna talle häält
                Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Hääletamas käidud ja andsin hääle IRL ile.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

jee beibi jeee

Kommentaar

Tsikil nibu paistab
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Hea tädi, pole midagi öelda! Superlux.

Kommentaar

Haa, täna avalikustatud avaliku arvamuse küsitluste tulemused annavad teoreetilise võimaluse vasakpoolse valitsuse tekkimiseks Eestis. Pagana intrigeeriv mõte. Mulle päris meeldiks. E-valin igatahes täna õhtul.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                            Haa, täna avalikustatud avaliku arvamuse küsitluste tulemused annavad teoreetilise võimaluse vasakpoolse valitsuse tekkimiseks Eestis. Pagana intrigeeriv mõte. Mulle päris meeldiks. E-valin igatahes täna õhtul.
                            Tahtsin just seda teemat hallata.

Vastavalt sellele ennustusele ja pildile on võimalikud koalitsioonid sellised:
                            Reform + Keskerakond = 66 kohta (siia võib nalja pärast juurde lisada ükskõik millise pisipartei - Rahvaliit (8 kohta), Rohelised (7 kohta), Sotsid (5 kohta) - kellele antakse halastusest ehk üks ministrikoht. IRL siia ei sobiks)
                            Kesk + IRL = 50 kohta (51 oleks päris naljakas, kuid seda ühendust ei sünni, tõesti eiiiiiiii usu)
                            Reform + IRL = 46 kohta (juurde oleks vaja siis veel ühte, kas Sotsid (kokku 51), Rohelised (kokku 53), Rahvaliit on väga ebausutav)
                            Kesk + Rohelised + Sotsid + Rahvaliit = 55 kohta. Siin on ka liiga palju isiksusi, ausalt ka.

Ehk siis selle ennustuse järgi - Reform + Kesk või Reform+IRL+Rohelised (sotsidega oleks riiga riskantne, kui kohti oleks 51).

Meenutuseks siis eelmiste valimiste jaotus (Praegu on jaotus küll teistsugune):
                            IRL - 35 kohta
                            Kesk - 28
                            Reform - 19
                            Rahvaliit - 13
                            Sotsid - 6

Nii tuli Kesk+Reform+Rahvaliit kokku 60.
                            Last edited by Martin; 27.02.07, 12:21.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

loodetavasti siiski Reform+IRL+Rohelised
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust

Ainult poolearuline valib vaskapoolsed ja nende astmelise tulumaksu.

Kommentaar

Working...
                                X