Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas annad valimistel hääle Operile?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    loodetavasti siiski Reform+IRL+Rohelised
    Mina unistan ausalt öeldes juba ammu toimivast valitsuskoalitsioonist ilma Reformierakonnata. See paistab olema seekord teoreetiliselt võimalik. Isamaa vastu pole mul midagi - olen neid omal ajal isegi valinud - aga nende koostööst Keskiga asja ei saa.
    Mind tegelikult üldse ei huvita, kas Savisaar või Ansip. Peamine on mulle see, mil moel õnnestuks mu enda erakonna programmi paremini ellu viia. Usun, et vasakpoolses koalitsioonis oleks veidi lootusrikkam.
    Eesti riigi koha pealt laiemalt vaadates muidugi tänased numbrid midagi head ei tähenda.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
      Mina unistan ausalt öeldes juba ammu toimivast valitsuskoalitsioonist ilma Reformierakonnata. See paistab olema seekord teoreetiliselt võimalik. Isamaa vastu pole mul midagi - olen neid omal ajal isegi valinud - aga nende koostööst Keskiga asja ei saa.
      Mind tegelikult üldse ei huvita, kas Savisaar või Ansip. Peamine on mulle see, mil moel õnnestuks mu enda erakonna programmi paremini ellu viia. Usun, et vasakpoolses koalitsioonis oleks veidi lootusrikkam.
      Eesti riigi koha pealt laiemalt vaadates muidugi tänased numbrid midagi head ei tähenda.
      ma jallegi ei usu, et savisaar oma autokraatlikust poliitikast loobuda suvatseks, ukskoik kellega ta koalitsioonis ei oleks, koik on tema noori otsas.
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

hääletasin pensionäride ja perede liidu poolt

Kommentaar

Keit Pentus ei vasta mu järelpärimisele, et miks ta eile 3 enda pilti minu postkasti pani.

Kommentaar

Algselt postitas Tembu Vaata postitust
            Keit Pentus ei vasta mu järelpärimisele, et miks ta eile 3 enda pilti minu postkasti pani.
            Sest, et ta tahab sind.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Tembu Vaata postitust
              Peaks Evelyn Sepale kirja saatama ja küsima miks ta mu auto kojamehe vahele oma pildi pani
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

kas sa enne äraviskamist pildi tagaküljele vaatasid? äkki pani ta sinna kirja oma telefoninumbri, sest oli märganud, et selle autoga ponks poiss sõidab

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                  kas sa enne äraviskamist pildi tagaküljele vaatasid? äkki pani ta sinna kirja oma telefoninumbri, sest oli märganud, et selle autoga ponks poiss sõidab
                  Ma ei visanud seda ära. See pilt on mul kodus voodi kohal seina peal. Ootan igal õhtul, et Evelyn koputaks tasakesi mu uksele ning külla tuleks. Iga väiksemagi krõbina peale jätab mul süda mitu lööki vahele ja peas jookseb läbi mõte- Et kas täna tõesti on see päev.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

loodetavasti siiski Reform+IRL+Rohelised

see oleks tore

Kommentaar

Algselt postitas amority Vaata postitust
                      Täitsa seksikas teine - Anna peaministriks!

seisaks ta ka nii valimis punkti juures saaks ta kõik meeste hääled endale ja võidaks ka savisaart lasnamäel

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                        seisaks ta ka nii valimis punkti juures saaks ta kõik meeste hääled endale ja võidaks ka savisaart lasnamäel
                        pane tahele, savisaar seisab pronksmehe juures, nelgid napus ja koik venelased annavad haale talle
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Eesti Vivid Riigikogu
                          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

pane tahele, savisaar seisab pronksmehe juures, nelgid napus ja koik venelased annavad haale talle
                            noo see oli ikka kuradi hästi öeldud!!!

Kommentaar

Triobeti koefitsendid:

Andres Oper 2.00 - Aivar Kuusmaa 1.72
                              Andres Oper 2.20 - Tarmo Kruusimäe 1.60

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                                Triobeti koefitsendid:

Andres Oper 2.00 - Aivar Kuusmaa 1.72
                                Päris huvitav. Eelmistel valimistel Kuusmaa kampaaniat ei teinud(kuksil ütles nii minu meelest, et andis ainult loa enda pilte üles panna) ja sai minu mälu järgi mingi 25 häält. Kui see aasta ka nii on, siis tundub easy money olevat, sest Oper on oma erakonda astumisega uudiskümnise ületanud ja lisaks osalenud telereklaamis ning kõikide poolt loetavas "Kesknädalas" on ka temast juttu tehtud.
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X