Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liiga hea...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dannar Vaata postitust
    Ei osanud ka kuhugi panna:
    Mulle oleks väga meeldinud, kui nad oleks terve kontserdi (esinemise vms.) telefonist lasknud.
    Minu jaoks müstiline armas koosseis. Naise lauluhääl ei vasta kahjuks minu maitsele, seepärast ei keerle nende kauamängiv ka minu kassetimakis. Sõnum ei vasta ka kahjuks minu maitsele. Aga nende tegemisi ajalehest lugeda - miski ei ole parem. Vändra Aveli oli, aga ta on meid maha jätnud.

Kommentaar

Algselt postitas plekkpurk Vaata postitust
      Mulle oleks väga meeldinud, kui nad oleks terve kontserdi (esinemise vms.) telefonist lasknud.
      Minu jaoks müstiline armas koosseis. Naise lauluhääl ei vasta kahjuks minu maitsele, seepärast ei keerle nende kauamängiv ka minu kassetimakis. Sõnum ei vasta ka kahjuks minu maitsele. Aga nende tegemisi ajalehest lugeda - miski ei ole parem. Vändra Aveli oli, aga ta on meid maha jätnud.
      http://pilt.delfi.ee/picture/8184259/ näe, minu näos on näha jumala valgust ja õnnist rõõmu.

Kommentaar

"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Kommentaar

Joga Bonito!!!

Kommentaar

http://pilt.delfi.ee/picture/8184259/ näe, minu näos on näha jumala valgust ja õnnist rõõmu.
              peabki olema ju!! mõni ratastoolis vend ikka käijaks sai või pime nägijaks?

Kommentaar

Tunnen kaasa.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                  peabki olema ju!! mõni ratastoolis vend ikka käijaks sai või pime nägijaks?
                  Mina jäin rasedaks.

Kommentaar

täna kontoris jõime püss ühega. Homme püss kahega lõuna. Liiga hea. Hi5 anyone?

Kommentaar

Jutu järgi on iga naine kellega sa kohtud püss, ei teagi kas sind kuulata enam..

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                        Picture or it didn't happen.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                          Oot, sul ju oligi ainult kaks naist kontoris, ei? Mõlemad püssid? Mõlemiga semmid? Mis kuradi firma see selline on? Pead kahenaisebordelli?
                          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                            Mis kuradi firma see selline on?
                            Nime järgi võiks arvata, et Kannu pubi...
                            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

http://www.youtube.com/watch?v=9Kz5f...layer_embedded wannabe Lehmann

Kommentaar

Misasi see nüüd on ?
                                Algselt postitas Tofoa
                                Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

Working...
                                X