Ah kõik teavad et endine klubi angeli omanik Mr. Fox on lilla - talle lõi oma võim lihtsalt pähe ja näitab jälle et huumorit ta ei taipa.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liiga hea...
Collapse
X
-
Klubis Korter oli tuntud Briti DJ Fergie pidu ja rahvas hüüdis "Fergie, Fergie!" Muusika jäi mingi tehnika jama pärast natukeseks vait ja üks suurte pupillidega tüüp karjus üksi edasi "Jõõgi, Jõõgi!". Kui temast möödusin, haaras mul käevarrest, vaatas imestunud suurte silmadega otsa ja küsis:"A sa muidu tead, kes see Jõgi üldse on vä?!"How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Natuke puhast kulda
Eile Klubis:
Sõber(nimed muudetud), kes on viimasel ajal natuke täidlasemaid tütarlapsi vaadanud , oli oma tavapärases tegevuses. Olime siis parasjagu suitsuruumis, tegime Mardiga suitsu, ja vaatame, et näe, Jürks ka suitsul. Suitsuruumi teises otsas oli selline tüsedam neiu, kellega jürksil momentselt silmside tekkis, mõni sekund veel ja teel oli midagi õhusuudluse säärast . Ei lasknud neiu siis Jürksil oodata, ja siblis kohe Jürksi juurde. See peale ütleb minuga suitsul olnud Mart müstilise rahu ja emotsioonideta : "Jürks on nagu Muhhamed, korra vaatas ja MÄGi liikus !!!" no tol hetkel oli ikka reaalne laugh my ass off
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
Isegi see kui ERRi üleeilses saates Aktuaalne kaamera nimetas naisdiktor IRLis Isamaliitu esindavat tiiba kampsuniteks polnud nii naljakasInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aadu&coAlgselt postitas Aadu&cohttp://www.postimees.ee/?id=324070
Kommentaarid on liiga head sellele artiklile.
Vähemasti on näha et, kõik siiski ei poolda välja suremist.Algselt postitas Aadu&cohttp://www.delfi.ee/news/paevauudise....d?id=32485653
Ja nagu ma alati sellistel puhkudel ära mainin: Lugege kommentaare ka.Algselt postitas Aadu&cohttp://www.delfi.ee/news/paevauudise....d?id=38796843
Vot selle artikli kommentaarid on ikka puhas kuld.
On need neegrinaljad siis tõesti nii naljakad?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar