Algselt postitas ttBoll
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eksamid
Collapse
X
-
Siis vist saad uuesti paari nädala pärast teha? Ma ei mäleta enam.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKuidas selle koolieksamiga on, et kui kukkud läbi, mis siis tagajärjed on? Ma debiilik suutsin vist täispeaga bioloogia koolieksami valida, teemast tegelt suurt miskit ei jaga ning pole aega olnud õppida kah.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustMillest tegid siis?
Ma võtsin I MS mõju 20. sajandi arengule.
Eesti 1918-1940 - omariikluse edusammud ja probleemid. Üli hea oli see, et lugesin täpselt eelmine õhtu läbi ühe 23punktise arutluse, mis oli praktiliselt sama teema kohta. Sain seda päris edukalt ka enda töös kasutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustKuidas on mõtekam teha eesti keele eksamit, kas teha kirjand kõigepealt ja siis grammatika ülesanded või vastupidi?
Ma omal ajal tegin ikka kirjandi lõppu. Suurt vahet muidugi pole. Kui oled hea kirjutaja, siis pole väga vahet kuna need 400 sõna vms kirja paned.
Kommentaar
-
Seda enam kui ainult 200 sõna. Seda pole praktiliselt ollagi juAlgselt postitas ShatAp Vaata postitustMul 200 sõna.
Proovieksamil tegin ka kirjandi lõpus, aga lihtsalt tekkis selline küsimus.
tee nii nagu proovikal.
Kommentaar
-
Tänud vastuse eestAlgselt postitas ericbana Vaata postitustSeda enam kui ainult 200 sõna. Seda pole praktiliselt ollagi ju
tee nii nagu proovikal.
Kommentaar
-
Jõudsin koju just põhikooli esta&kirjanduse eksamilt.. Tundus lihtsam kui keskmine kontrolltöö estas
Lühikirjandi teema oli Arvuti-abiline või ajaraiskaja. Kui õpetajad nagu hirmutasid natuke, et palju vaja korrata ja põhjalikult, siis mitte sekunditki kordamist ja kui kirjand puusse ei läinud, siis lihtne 5..
Kommentaar
-
Põhikooli eksamid ongi selleks, et täiesti lausidioodid juba alguses välja selekteerida.Algselt postitas S.Ramos Vaata postitustJõudsin koju just põhikooli esta&kirjanduse eksamilt.. Tundus lihtsam kui keskmine kontrolltöö estas
Lühikirjandi teema oli Arvuti-abiline või ajaraiskaja. Kui õpetajad nagu hirmutasid natuke, et palju vaja korrata ja põhjalikult, siis mitte sekunditki kordamist ja kui kirjand puusse ei läinud, siis lihtne 5..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar