keegi võiks rääkida,umbes mis punktidega merekasse sisse saamine kindel oleks?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eksamid
Collapse
X
-
Eelmisel aastal olid ju päris okeid teemad?Algselt postitas sanderos Vaata postitustEdu eesti keele eksamil!
Eelmine aasta pettusin küll ikka kõvasti, tulemuseks ainult 68 punkti.
Ehk see aasta ollakse teemadega inimlikumad.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Meh, mulle ei sobinud. Liiga ühte auku olid ju. Ei tekkinud seda tunnet ka, et vohh, sellest nüüd kirjutan.Algselt postitas rauulo Vaata postitustEelmisel aastal olid ju päris okeid teemad?
Aga muidugi ise olin ka loll.
E: Kui mõelda siis sel ajal oli mul juba praktiliselt "suvevaheaeg". Ei olnud seda tüüpi, et nüüd täiega õpiks eksamiteks ja et see muudab tulevikku jne. Oli vaja ikka ringi tõmmelda, lebotada.sigpic
Kommentaar
-
Njah, vaata nüüd, kuhu välja jõudnud oledAlgselt postitas sanderos Vaata postitustE: Kui mõelda siis sel ajal oli mul juba praktiliselt "suvevaheaeg". Ei olnud seda tüüpi, et nüüd täiega õpiks eksamiteks ja et see muudab tulevikku jne. Oli vaja ikka ringi tõmmelda, lebotada.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Mis see teema nii väga loeb. Kui kirjavigu ei tee ja väga ohtlikku seisukohta ei võta (näiteks kirjutad ausalt ära mis sa neegritest arvad või mingi homoteema), siis vist alla 80% on üsna võimatu saada kirjandi eest?Algselt postitas sanderos Vaata postitustEdu eesti keele eksamil!
Eelmine aasta pettusin küll ikka kõvasti, tulemuseks ainult 68 punkti.
Ehk see aasta ollakse teemadega inimlikumad.
eksamiks valmistud 12a. Sa ei õpi eesti keelt 2 nädalat enne eksamit.Algselt postitas sanderos Vaata postitustMeh, mulle ei sobinud. Liiga ühte auku olid ju. Ei tekkinud seda tunnet ka, et vohh, sellest nüüd kirjutan.
E: Kui mõelda siis sel ajal oli mul juba praktiliselt "suvevaheaeg". Ei olnud seda tüüpi, et nüüd täiega õpiks eksamiteks ja et see muudab tulevikku jne. Oli vaja ikka ringi tõmmelda, lebotada.
Kommentaar
-
See aasta olid päris ebameeldivad teemad, ei istunud kohe üldse, vastasin küsimused ära ja ajas mingi paarsada sõna kokku, ning lasin jalga sealtAlgselt postitas sanderos Vaata postitustMeh, mulle ei sobinud. Liiga ühte auku olid ju. Ei tekkinud seda tunnet ka, et vohh, sellest nüüd kirjutan.
E: Kui mõelda siis sel ajal oli mul juba praktiliselt "suvevaheaeg". Ei olnud seda tüüpi, et nüüd täiega õpiks eksamiteks ja et see muudab tulevikku jne. Oli vaja ikka ringi tõmmelda, lebotada.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustIlmselt jälle mingid peded kultuuri teemad.Sümpaatne.Algselt postitas karl54 Vaata postitustSee aasta olid päris ebameeldivad teemad, ei istunud kohe üldse, vastasin küsimused ära ja ajas mingi paarsada sõna kokku, ning lasin jalga sealt
Kommentaar
-
Karl, kolmas aasta juba?Algselt postitas karl54 Vaata postitustSee aasta olid päris ebameeldivad teemad, ei istunud kohe üldse, vastasin küsimused ära ja ajas mingi paarsada sõna kokku, ning lasin jalga sealt
Kommentaar
-
Nii kaua proovin kuni 100 täis tulebAlgselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKarl, kolmas aasta juba?
järgmine aasat vist enam ei saa kahjuks, aga teine muidu.
Kommentaar
-
On küll jah. Või no loll leiab alati vabanduse ja tark suudab vast igast teemast korraliku kirjandi välja võluda. Kõik on suhteline.Algselt postitas markofkin Vaata postitustSümpaatne.
Kommentaar
-
Nelja aasta summas on lootus 100p saada?Algselt postitas karl54 Vaata postitustNii kaua proovin kuni 100 täis tuleb
järgmine aasat vist enam ei saa kahjuks, aga teine muidu.
Kommentaar
-
isegi kolme vastAlgselt postitas cannuman Vaata postitustNelja aasta summas on lootus 100p saada?
Kommentaar
-
Mehhi saad lebolt, aga tüürimeheks ja eriti sadamamajandusse saamiseks tuleb ikka vähe pingutada. Viimasesse tegelt eriti palju.Algselt postitas rennu Vaata postitustkeegi võiks rääkida,umbes mis punktidega merekasse sisse saamine kindel oleks?
Kui mina kunagi üsna ammu sadamamajandusse sisse sain, siis alla 80-90 punni polnud eriti midagi rääkida.
Mul niipalju ei õnnestunud, aga olid omad eelised
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar