Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eksamid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

keegi võiks rääkida,umbes mis punktidega merekasse sisse saamine kindel oleks?

Kommentaar

Edu eesti keele eksamil!
      Eelmine aasta pettusin küll ikka kõvasti, tulemuseks ainult 68 punkti.
      Ehk see aasta ollakse teemadega inimlikumad.
      sigpic

Kommentaar

Edu kõigile.
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas sanderos Vaata postitust
          Edu eesti keele eksamil!
          Eelmisel aastal olid ju päris okeid teemad?
          Newton Heath 1878

Kommentaar

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
            Eelmisel aastal olid ju päris okeid teemad?
            Meh, mulle ei sobinud. Liiga ühte auku olid ju. Ei tekkinud seda tunnet ka, et vohh, sellest nüüd kirjutan.
            Aga muidugi ise olin ka loll.

E: Kui mõelda siis sel ajal oli mul juba praktiliselt "suvevaheaeg". Ei olnud seda tüüpi, et nüüd täiega õpiks eksamiteks ja et see muudab tulevikku jne. Oli vaja ikka ringi tõmmelda, lebotada.
            sigpic

Kommentaar

E: Kui mõelda siis sel ajal oli mul juba praktiliselt "suvevaheaeg". Ei olnud seda tüüpi, et nüüd täiega õpiks eksamiteks ja et see muudab tulevikku jne. Oli vaja ikka ringi tõmmelda, lebotada.
              Njah, vaata nüüd, kuhu välja jõudnud oled
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Edu eesti keele eksamil!
                Mis see teema nii väga loeb. Kui kirjavigu ei tee ja väga ohtlikku seisukohta ei võta (näiteks kirjutad ausalt ära mis sa neegritest arvad või mingi homoteema), siis vist alla 80% on üsna võimatu saada kirjandi eest?

Meh, mulle ei sobinud. Liiga ühte auku olid ju. Ei tekkinud seda tunnet ka, et vohh, sellest nüüd kirjutan.

eksamiks valmistud 12a. Sa ei õpi eesti keelt 2 nädalat enne eksamit.

Kommentaar

See aasta olid päris ebameeldivad teemad, ei istunud kohe üldse, vastasin küsimused ära ja ajas mingi paarsada sõna kokku, ning lasin jalga sealt

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                    Ilmselt jälle mingid peded kultuuri teemad.
                    See aasta olid päris ebameeldivad teemad, ei istunud kohe üldse, vastasin küsimused ära ja ajas mingi paarsada sõna kokku, ning lasin jalga sealt
                    Sümpaatne.

Kommentaar

Karl, kolmas aasta juba?

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                        Karl, kolmas aasta juba?
                        Nii kaua proovin kuni 100 täis tuleb järgmine aasat vist enam ei saa kahjuks, aga teine muidu.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                          Sümpaatne.
                          On küll jah. Või no loll leiab alati vabanduse ja tark suudab vast igast teemast korraliku kirjandi välja võluda. Kõik on suhteline.

Kommentaar

Nii kaua proovin kuni 100 täis tuleb järgmine aasat vist enam ei saa kahjuks, aga teine muidu.
                            Nelja aasta summas on lootus 100p saada?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                              Nelja aasta summas on lootus 100p saada?
                              isegi kolme vast

Kommentaar

Algselt postitas rennu Vaata postitust
                                keegi võiks rääkida,umbes mis punktidega merekasse sisse saamine kindel oleks?
                                Mehhi saad lebolt, aga tüürimeheks ja eriti sadamamajandusse saamiseks tuleb ikka vähe pingutada. Viimasesse tegelt eriti palju.

Kui mina kunagi üsna ammu sadamamajandusse sisse sain, siis alla 80-90 punni polnud eriti midagi rääkida.
                                Mul niipalju ei õnnestunud, aga olid omad eelised
                                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Working...
                                X