Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Kutser jättis väikse kiidulaulu kommentaariumisse?

no kuule, tegu on ju stiilipuhta ja humoorika paroodiaga

ka FB-s mitmeid kordi kurioosumina lingitud üligroteskne päris asi on ikka mitu korda rõlgem
    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
      no kuule, tegu on ju stiilipuhta ja humoorika paroodiaga
      Kutseri üle nalja ei visata. Alati on kõik tõene ning põhineb faktidel.

Kommentaar

Mida siis Savisaar ka tarka ütles,kui üldse ?
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budu Vaata postitust
          Mida siis Savisaar ka tarka ütles,kui üldse ?
          Miinimumpalk 1000 eurtsi järgmisel aastal. Reporter näitas ning vist kuulsin õigesti.
          Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
          Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Ja rohkem inimestel küsimusi pole. Päris hirmutav on netikommentaare lugeda - "vot see on õige mees, tegude mees". Mina näen aga ainult sõnu. Ma hakkasin lihtsalt mõtlema, et kui miinimumpalk selliseks tehakse, siis peaks ju ka teiste ametite palk automaatselt tõusma, vastasel korral neile ametitele täitjaid ei leita. Mis viiks edasi hinnatõusule ja kaotajaks on ikka miinimumi saaja. Aga ehk just see ongi õige tee. Muidugi enne kaog hulk töökohti. Kindlasti need, mis veel "odava tööjõu" tõttu alles on ja mida veel kuhugi mujale üle kolitud pole.
            BVB - Vaprus

Kommentaar

See pilt ei ole ilmselt nii hull. Suur osa on valvekommentaatorite tekst.

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                Ja rohkem inimestel küsimusi pole. Päris hirmutav on netikommentaare lugeda - "vot see on õige mees, tegude mees". Mina näen aga ainult sõnu. Ma hakkasin lihtsalt mõtlema, et kui miinimumpalk selliseks tehakse, siis peaks ju ka teiste ametite palk automaatselt tõusma, vastasel korral neile ametitele täitjaid ei leita. Mis viiks edasi hinnatõusule ja kaotajaks on ikka miinimumi saaja. Aga ehk just see ongi õige tee. Muidugi enne kaog hulk töökohti. Kindlasti need, mis veel "odava tööjõu" tõttu alles on ja mida veel kuhugi mujale üle kolitud pole.
                Kõne oli päris hästi koostatud poliitiline retoorika. Suunatud muidugi valijale, kes kahtleb, ei oska otsustada ja väga oma peaga ei mõtle. Aga tolku sest kõigest muidugi pole. Kogu asja kurbloolisus on muidugi selles, et neid paljusid iseenesest sümpaatseid ideid, mida Savisaar ja Keskerakond väljendavad, ei hakata Eestis enne teoks tegema kui Edgar ise on poliitikast läinud. Savisaar pole kunagi mõistnud, et tema ise hoiabki Reformi siin riigis võimul ja teeb seda ka järgmised neli aastat.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                  Kõne oli päris hästi koostatud poliitiline retoorika. Suunatud muidugi valijale, kes kahtleb, ei oska otsustada ja väga oma peaga ei mõtle. Aga tolku sest kõigest muidugi pole. Kogu asja kurbloolisus on muidugi selles, et neid paljusid iseenesest sümpaatseid ideid, mida Savisaar ja Keskerakond väljendavad, ei hakata Eestis enne teoks tegema kui Edgar ise on poliitikast läinud. Savisaar pole kunagi mõistnud, et tema ise hoiabki Reformi siin riigis võimul ja teeb seda ka järgmised neli aastat.
                  Igaks juhuks mainin, et minu post oli tehtud tegelikult eilsete uudiste pealt, ehk kõnet ennast polnud täismahus näinud. Eks kõned ongi selleks, et teha suuremaid sõnu kui reealsus võimaldab.
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Jättes reaalse probleemi kõrvale antud teemal, siis miks sellise miinimumpalga korral teiste ametite palk automaatselt tõusma peaks? Kui koristaja hakkab 1000 euri kuus saama, siis itivend läheb töölt ära?

Kommentaar

Kas te hakkate siin vaidlema selle 1000€-ise miinimumpalga võimalikuse ja mitte-võimalikuse üle?
                      Tulgem maa peale rahvas, 21. sajandi Eestis on selline asi võimatu.

Kommentaar

võiks nagu mõista, et miinimumpalga tõstmine, ei ole mitte mingisugune imevits, mis inimesi rikkamaks teeb. see ei ole isegi mingi arutelu koht ju. piisab, kui aru saada, et raha on alati piiratud hulk, ükskõik, kas riigisektoris, erasektoris või ükskõik, kus kohas ja et tõsta kusagil selle hulka, tuleb see kusagilt ära võtta. st tõstame miinimumpalka, tuleb koondada mitmedki töökohad üldse, et see raha kusagilt võtta, jätta ära plaanitud investeeringud laienemisse või seadmetesse, tõsta teenuse hinda, mis võib vähendada teatud sektorites konkurentsivõimet selleni, et tuleb uksed kinni panna ja kõik.
                        teine point, et teate te palju inimesi, kes saavad praegu päriselt miinimumpalka, st ei saa ametlikule miinimumile lisaks juurde ümbrikus raha? mina ei tea selliseid eriti,küll tean neid kellel näidatakse miinimumi. siin on pigem probleem, millega tuleks tegeleda. kolmas point,andke andeks otsekohesus, aga on teatav hulk inimesi, kelle töö, kvaliteet ja töösse suhtumine, kui selline ei ole praeguste hindade juures 1000 euri väärtki. sest see palju sa pead nendega jaurama ja majandama on ikka uskumatu teinekord. pool sotsiaaltöötaja tööd, ausalt.

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                          Miinimumpalk 1000 eurtsi järgmisel aastal. Reporter näitas ning vist kuulsin õigesti.
                          said ilmselt asjast valesti aru.
                          see 1000€ minimumpalk hakkab kehtima ainult savisaare haldusalas ehk siis tallinna linnavalitsuses.
                          Seisan üksi mere ääres
                          jalas kollased sandaalid
                          valged, merevahust sääred
                          hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Kuidas see teema küll vaikne on?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                              Kuidas see teema küll vaikne on?
                              Kuna Savisaar on haige ehk ebaterve, siis on praegu ta ebaterves huumoris.

Kommentaar

arva ära millisesse kolmetähelisse teemasse järgmisena kolib

Kommentaar

Working...
                                X