Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    TV3 intervjuu Savisaarega. Instant teleklassika.

http://www.seitsmesed.ee/eesti/uudis...tes-banaaniga/
    Viisakas mees, soovib tervist.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
      Viisakas mees, soovib tervist.
      Ma olin Tartus ja lõpetasin õhtu sellega, kuidas ma karjusin Aadu Musta peale ja tema karjus vastu ja ülejäänud ajakirjandus vaatas suu ammuli. Oossom õhtu oli!

Kommentaar

Leitmaa, sinust saab esimene ajakirjanik vabas Eestis, kelle võimupartei laseb ära koristada, sest sa ei jäta neile enam muud valikut...

Kommentaar

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
          Leitmaa, sinust saab esimene ajakirjanik vabas Eestis, kelle võimupartei laseb ära koristada, sest sa ei jäta neile enam muud valikut...

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
            Ma olin Tartus ja lõpetasin õhtu sellega, kuidas ma karjusin Aadu Musta peale ja tema karjus vastu ja ülejäänud ajakirjandus vaatas suu ammuli. Oossom õhtu oli!
            Sellest mingit helisalvestist ei ole? Infoajastu ju ikkagi.

Kommentaar

Algselt postitas Fouree Vaata postitust
              Siin on lihtsalt vaja veel aastaid oodata generatsioonivahetust, Eestit kummitavad siiani Nõukogude Liidust mõjutatud venemeelsed ja no olgem ausad, Savisaarele ühtegi korralikku järglast pole, kes sellise meeletu arvu hääli neile tulevikus tooks. Seega selle rohelise suguhaiguse Tallinnas parandab vaid aeg.
              Pool võitu oleks kasvõi see, kui erakonnad kasvõi natuke üritaksid tulemust teha. Sesmõttes Põhja-Tallinnas oli enne valimisi näha pm ainult Keskerakonda (viimastel nädalatel jagasid iga päev trääsa ja ajasid inimestega erinevatel tänavanurkadel juttu ja oldi pidevalt pildis) ja Alender/Pakosta kombot. Ja oh üllatust, Keskerakond võitis rõlgelt ja Pakosta/Alender said kahe peale sama palju hääli kui SDE ja Reform kokku. Noh, mulle jääb paratamatult tunne, et kaks viimatinimetatud erakonda andsid juba eos Põhja-Tallinna osas alla "Pohui, seal on ainult venelased ja seal pole midagi teha". Et nüüd tagantjärgi on üsna imelik nutta.

Kommentaar

Seda, et vene valijatega ei tegele keegi peale keskerakonna on ju räägitud aastaid. Ainult erakonnad ei taha kuulata. Järjekordselt on tulemus käes.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
                  Seda, et vene valijatega ei tegele keegi peale keskerakonna on ju räägitud aastaid. Ainult erakonnad ei taha kuulata. Järjekordselt on tulemus käes.
                  Asi pole ju ainult venelastes. Tulgu kasvõi tänavatele ja tehku Eesti pensionäridele selgeks, et ka nemad maksaksid 70 eurot aasta pensionilisa (või lausa tõstaksid seda) ja selleks ei pea Keski valima.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                    Sellest mingit helisalvestist ei ole? Infoajastu ju ikkagi.
                    Minu arvates tegi ÄP sellest video. Postimehe naisreporter tuli pärast rääkima, et teist minusugust hullu ajakirjanduses pole ja nii edasi. Hommikul pea valutas.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
                      tra, mai saa aru, vahet ju pole, kas pilukas, negatiiv või europiid - kõikidega on vaja arvestada, tegeleda. aeg-ajalt võiks pea numbritest välja vedada.
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                        TV3 intervjuu Savisaarega. Instant teleklassika.

http://www.seitsmesed.ee/eesti/uudis...tes-banaaniga/
                        audioswap
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Venelastega ei peagi eraldi tegelema. Mis priviligeeritud seisus see venelane on, et neile extra tähelepanu peab pöörama? Kui kohalike omavalitsuste valimised välja jätta, kus saab ka viies kolonn hääletada, siis üldjuhul on tegemist ikkagi EV kodanikega. Mida siis neile lubama peaks? Veel üht sibulkupliga kirikut? Vaevalt seegi paneks üht Lasnamäe-Mašat kedagi teist valima kui ta on aastaid Keskerakonda valinud ja näeb Savisaares maapeale laskunud messiast.
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Ma pole küll ekspert, aga mulle tundub et meil pole mõistliku venekeelset ja samal ajal eestimeelset meediat, mis reaalselt võiks vastavale sihtgrupile asju selgeks teha.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                              Ma pole küll ekspert, aga mulle tundub et meil pole mõistliku venekeelset ja samal ajal eestimeelset meediat, mis reaalselt võiks vastavale sihtgrupile asju selgeks teha.
                              Ma kujutan ette, et ERR-i venekeelse AK ajakirjanduslik tase ja eestimeelsus on täitsa okeid.
                              Miks ta eriti populaarne pole, seda ehk oskavad siinsed ajakirjanikud paremini seletada.

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                                Ma kujutan ette, et ERR-i venekeelse AK ajakirjanduslik tase ja eestimeelsus on täitsa okeid.
                                Miks ta eriti populaarne pole, seda ehk oskavad siinsed ajakirjanikud paremini seletada.
                                PBK on ühe erakonna kontrolli all tänu ida poolt tulevale rahastusele. Ja vene valija vaatab PBK-d.

Kommentaar

Working...
                                X