Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lennat Vaata postitust
    Ma just vaatasin venekeelset AK-d. Ain Seppik esines seal puudulikus vene keeles. Ilmselt omal ajal jäigi taolistel tamkanuppudel just keeleoskusest puudu, et EKP Keskkomitees või kus iganes, karjääri teha. Selliseid lambaid mina ei armasta, kindel see. Kui Kalev Kallo ka seda kommentaariumi külastab, siis teda ka mitte. Mina ta poksijaid küll ei karda. Nemad on ka eelkõige spordimehed, ikkagi.
    Ma tänast tumeda saia esinemist ei näinud, aga mind häiris näiteks see, et siseminister esines ikka väga nadis vene keeles, ju ta oli siis veidi ähmis ka, kui esines nn kriisi ajal. Oleks võinud tõesti eesti keeles rääkida.

Kommentaar

türa küll savisaar püüab oma nahka päästa nagu kana lihuniku tapalaval. eesti rahva reetur igavene raisk!

ahjaa sepik sepikuks!!!

Kommentaar

tal ikka seda lolli juttu jagub http://live.hot.ee/aggregator/postimees/259658
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Kuidas teab Postimees, mida Savisaar homses Päevalehes kirjutab?
          Kes on äraandja?
          Kus on nuhid?
          Kes läheb koju kaotajana?

Martin aita.

Kommentaar

ei no eri mees ikka. "assakurat, vot oleks ma teand, et Pets ka kinno tuleb, ma oleks ka tulnd".

linnaviletsus.

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
              Kuidas teab Postimees, mida Savisaar homses Päevalehes kirjutab?
              Kes on äraandja?
              Kus on nuhid?
              Kes läheb koju kaotajana?

Martin aita.
              EPL Online avaldas, PM võttis sealt.

Keiss klõuzd!
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                ei no eri mees ikka. "assakurat, vot oleks ma teand, et Pets ka kinno tuleb, ma oleks ka tulnd".

linnaviletsus.

http://www.postimees.ee/090507/esile...sed/259647.php
                Mina mäletan küll mingist eilsest uudistesaatest, et Aasa osalemine mainiti ära. Tõenäoliselt oli see Seitsmestes Uudistes, vb ka AK's.
                20 LEGEND

Kommentaar

idikas hiilgab jälle

Linnapea Edgar Savisaar kutsub Eesti Kaupmeeste Liitu üles olema paindlikum ja näitama üles kodanikukohust.

“On ju ilmselge, et ohtrad liiklusõnnetused meie teedel ning kuritegevus tänavatel on otseses seoses liigse alkoholitarbimisega,” sõnas Savisaar.
                  Reklaam

“Viimasel ajal on palju räägitud kodanikeühiskonna tähtsusest, nüüd ongi kaupmeestel aeg näidata, et ka nemad on osa sellest ühiskonnast ning võtavad kodanikena vastutuse ühiskonna paremaks muutmisel. Karskuse ausse tõstmine ei peaks olema ainult poliitikute ülesanne,” leiab linnapea.

Savisaare sõnul räägivad kaupmehed oma avalduses tegelikult iseendale vastu. “Minu tähelepanekute järgi on just õhtuti kella 22 ajal poodides pikad järjekorrad, aga olen veendunud, et enamus neist ostjaist ei lao oma ostukorvi alkoholi. Enamus inimesi käib poes pärast tööd ja seda olenemata alkoholi müügikeelust. Üheks näiteks olid aprilli lõpupäevad, mil alkoholimüük oli üle Eesti keelatud, aga poed olid sellest hoolimata rahvast täis.”

“Minu meelest võiksid kaupmehed ja tootjad oma pead tööle panna ja sellest keelust pigem kasu lõigata — miks mitte hakata tootma nt alkoholivaba Vana Tallinna jooki ja seda müüa üle linna ööpäev läbi?,” teeb Savisaar ettepaneku.
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

savisõduri salaalkoholi tehase tooteid hakatakse lihtsalt rohkem müüma sellega taksodes. savikal pappi jätkub ja seega peaks ka valik olema isegi sest saastast: savix - umbe hää külajoodikute jook, savi tume - hea kange õlu karmidele meestele, saare palsam - täpselt nagu riia palsam kui välja arvata maitse ja koostis mis ei lange absoluutselt kokku, poolsaar - analoog pilsnerile, savisaar - savisaare alkotööstuse kvaliteetviin mis sisaldab antud tootja jaoks ülivähe kõrvalprodukte (maitse küündib isegi laua viinani).

no kurat, see, kui kesikud ei suuda muud moodi asjale läheneda kui joominguliselt siis selle takistamiseks ei pea kasutama meetmeid mis teisi karistab (kella kaheksast ei müüda õlmarit). pangu oma komparteis asi range režiimi alla nagu hääletaminegi neil käib ja asi peaks korras olema (kes see ikka julgeb etsile vastu hakata?)

PS las ta kurat joob ise seda alkovaba rummi ja vana tallinnat kui tahab - maitse ei ole mitte sama kui antud joogid olemas oleks isegi (proovige alkovaba õlut ja öelge kas on sama maitse mis õigel õllel).

miskise keskpartei pärast pean ma kodus pidevalt kasti õllet hoidma? kui see kast ees juba on siis täiesti loogiline et ta niisama ei seisa.....seega suurendab joomist.

savisaare võiks idiootsete ja eesti vastaste sõnavõttude ja tegemiste eest eluaegse sunnitöö saada (surmanuhtlus ju keelatud). läheb kaevab vene piiri ääres kaitsekraave ja tassib viinatehases alkokaste jne. põhjenduseks toome sama idiootsed asjad nagu savisaar.....või noh ehk siis venemaa. edgar ei ole mitte vangis vaid sundravil - arvestades et ta on endale ja teistele ohtlik (tema tegude pärast tahab nii mõnigi teda maha tappa ja tema ise teeb niigi paljudele kurja) ja lisaks ohtlikult ülekaalus siis paneme ta range järelvaatamisega raviasutusse kus peab kaevama kaitsekraave eesti-vene piiril ja siis vahepeal viinatehases viinakaste tassima ja maha sahkerdatud korterite asemel uusi ehitama. kõik see füüsiline töö on ainult tema enda tervise ja turvalisuse nimel kuna inimene ise ei suuda hakkama saada oma tervise kaitsmisega siis peab riik sekkuma, et inimene täitsa oimetuks ei möliseks mikrofonide taga eesti vastaste sõnavõttudega.

nii, sai oma viha veits maandatud. mis teha, pole 2 kuud teinud ainsatki postitust

rohkem täna sellist möla ei kirjuta, noh vähemalt üritan

Kommentaar

alkoholi vaba Vana Tallinn peaks maitsema umbes sama mis siirup. las lakub ise siirupit.
                      siinkohal tervitaks riigikoguliiget Olga Sõtnikut. lihtsalt.
                      kohutav populism.
                      Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

et siis esialgne müügikeeld kella 20st 8ni on asendunud täieliku keeluga?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                          et siis esialgne müügikeeld kella 20st 8ni on asendunud täieliku keeluga?
                          ei ole asendunud täieliku keeluga, lihtsalt savipätas ütles et tehke siis alkovaba vana tallin ja müüge seda 24h.

Kommentaar

Mis tal viga, "talukökats" on ju Tallinnast väljas
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                              tal ju nõmmel ka maja

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                                ja eks seal oma samagonni aparaat käest võtta
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X