Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kopipasten siia ühe töökaaslase meili:

Et ka nooremad teaksid J

Eesti Naise 1992. aasta esimeses numbris on intervjuu Liis Savisaarega, kelle tollane küljeluu Edgar oli sel ajal peaminister. Muuhulgas rääkis ta, kuidas ta Edgariga

tutvus:

”Ma õppisin siis veel Pedagoogilises instituudis. Edgar oli Tallinna Mererajooni Täitevkomitee plaanikomisjoni esimees. Ta kutsus endale tudengeid tööasjus appi. Mina olin üks neist... 1982. aasta jaanuaris me abiellusime”

teatris käis:

” Käisime ka sageli teatris ja kontsertidel. Nüüd on temal selleks harva aega. ”Traviatat” oleme näiteks niiviisi vaadanud: Edgar tõi piletid, aga ise jõudis alles teiseks vaatuseks; mõni kuu tagasi võttis Edgar jälle ”Traviata” piletid – läksime koos Aserbaidžaani peaministriga – ja Edgar pidi pärast esimest vaatust ära minema. Nii olen ma siis koos abikaasaga ikkagi terve ”Traviata” ära näinud”

kodutöid tegi:

”Loomulikult ei teinud ta kunagi koduseid töid. Mul pidid alati aknad valged ja toit valmis olema, kui tema koju jõudis, kui ei olnud, oli tüli majas. Edgar oskab olla... väga hell ja ka ülekohtune. Kõik peab keerlema tema ümber. Ju ta esimene nainegi väsis nii vastuolulisest iseloomust”

Lindiskandaalini oli veel kolm aastat ja ajakirja Kroonika esmanumbrini veelgi rohkem. Elu oli ilus...

Tanel

Kommentaar

Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

kommu on kommu.

Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar ei kiirusta hukka mõistma Venemaa rünnakuid Gruusiale, vaid kutsub Eesti riigijuhte kõnelema vägivalla peatamiseks mõlema konfliktipoolega.

«Kuni Eesti on ainult ühe poole advokaat ja kuni Eesti poliitikud käivad vaid Thbilisi vahet, seni ei saa me vägivalla lõpetamisele kuidagi kaasa aidata,» ütles Savisaar.Savisaare sõnul peaks Eesti juhtima Gruusia sõprade tähelepanu tänase maailma realiteetidele. Selleks, et vägivalla laienemist peatada, peaks Eesti Keskerakonna esimehe hinnangul kasutama kõiki oma kontakte mõlemal poolel ning olema võimeline kõnelema mõlema osapoolega, nii nagu teevad seda Prantsusmaa, Soome, Saksamaa ja teised.«Paraku ei ole meil piisavaid diplomaatilisi kontakte Venemaaga ja me teame asjadest vaid nii palju, kui läänest tilgub. Oma võimaluste poolest oleme kaugel maas enamikust Euroopa Liidu riikidest, rääkimata oma naabrist Soomest,» ütles Savisaar.Savisaar juhtis tähelepanu ka Ameerika Ühendriikide märgatavale väljatõmbumisele regioonis, mis võib tema hinnangul olla seotud lähenevate presidendivalimiste, aga ka muuga. «Vene esindaja ÜROs märkis, et nende välisministril on päevas kuus telefonikõnet Condoleezza Rice'iga. Ega ta seda fakti ilmaasjata ei avalikustanud,» lausus ta.Keskerakonna esimehe sõnul võib retoorika olla küllaltki jõuline, aga konkreetseid samme ei ole USA poolt näha. «Isegi asepresident Dick Cheney kõne, mida meedias püüti esitada kui eriti karmi, oli ju tegelikult üsna hambutu,» märkis Savisaar ja lisas, et ka sõnumist president Toomas Hendrik Ilvese telefonikõne kohta Javier Solanaga jäi mulje, et rääkis ainult Ilves ja teine pool kuulas ta ära.Savisaar lisas, et on jälginud kaht lõiku Gruusia presidendi Mihhail Saakašvili teleesinemistest, mille mõlema puhul oli tema selja taga Euroopa Liidu, aga mitte USA lipp, kuigi euroliit pole võtnud selle konflikti kohta isegi seisukohta. «Kus on siin loogika? Mulle näib, et see lobigrupp, kes aastaid on püüdnud esindada USA mõnede rühmituste huvisid, peaks tõsiselt kaaluma, kas nad pole äkki tühja töötanud,» lausus ta.Ka märkis Savisaar, et tema hinnangul peab Eesti mõtlema rohkem omaenda kaitsevõime tugevdamisele. Tema sõnul on kindlasti õigus kaitseminister Jaak Aaviksool, siseminister Jüri Pihlil ja riigikaitsekomisjoni aseesinaisel Kadri Simsonil, kui nad nõuavad, et kaitseväe ning sisejulgeoleku arvelt ei tehtaks järgmises riigieelarves mingeid allahindlusi.«Eestil peab olema tugev armee ning politsei ja selle eest vastutab iga valitsus. Gruusia kogemus näitab, et me ei saa loota ainult liitlastele ja uskuda, et nemad teevad meie eest ära kodumaa kaitsmise raske töö. Peame ise ka tugevad mehed ja naised olema,» lisas Keskerakonna esimees.Opositsioonilise keskfraktsiooni liikmed ei andnud ainsana allkirja ettepanekule kutsuda teisipäeval kokku riigikogu erakorraline istungjärk, kus tuleb arutlusele avaldus Venemaa sõjalisest agressioonist Gruusia vastu.2003. aastast on Keskerakonnal koostööleping Venemaa peaministri Vladimir Putini juhitava erakonnaga Ühtne Venemaa.
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

tiblad on tal suu pekki täis pannu

Kommentaar

tra nahhui ma ütle..... sellisel piidril pole piire

Kommentaar

1/3 jutust on asi õige. Ülejäänu täielik bullshit...

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                tra nahhui ma ütle..... sellisel piidril pole piire
                kle, sa ei kardagi, et Savisaar äkki jälgib teie netis toimuvat seal Reformide büroos? Äkki rikkusid nüüd nii oma tuleviku Marko... Tal pidavat ju igal pool käpp sees olema a ja sa äkki tead, et kas Savikas mõjutas täna otseselt hääletama Keskerakonna liikmeid nii nagu nad hääletasid või ongi nad kõik sellised?

Kommentaar

Kahju on vaadata, kuidas Keskerakonna liikmed sõdivad paksu Savisaare arvamuse eest.

Aga ühe asjaga olen ma Keskerakonnaga ühel nõul. Kaitsekulutusi EI TOHI mitte mingil juhul VÄHENDADA. See võib ükskord meile valusalt kätte maksta ning kahandada usaldust NATOs

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                    Kahju on vaadata, kuidas Keskerakonna liikmed sõdivad paksu Savisaare arvamuse eest.

Aga ühe asjaga olen ma Keskerakonnaga ühel nõul. Kaitsekulutusi EI TOHI mitte mingil juhul VÄHENDADA. See võib ükskord meile valusalt kätte maksta ning kahandada usaldust NATOs
                    Tänast Riigikogu istungit vaadates rõhutas oma kõnes seda ka Laar. Üldse jäi mulje, et see kaitsekulude asi on sisuliselt nüüd otsustatud. Aga eks näis.

Kommentaar

Eile õhtul oli ETV pealt erisaade Gruusia kohta. Päris hea saade oli.
                      Aga mis ma öelda tahtsin oli see, et proua Sepp ajas vahepeal sellist juttu, et teised härrad ja proua Liik pööritasid tema jutu peale ainult silmi ning vahetasid omavahel üsna üheseltmöistetavaid pilke. Operaator (ma loodan, et ma nüüd ametinimetuses ei eksi) leidis need momendid päris hästi üles. Viis pluss

Ah-jaa too Kadri Liik, kes viimaste sündmuste valguses on päris palju ETVs ekraanil olnud, on paganama möistliku jutuga naine.

Kuigi-kuigi tuleb nõustuda Sepaga selles osas, et hetkel on diplomaatia väga oluline - möni mötlematu lause vöib olla väga-väga-väga halbade tagajärgedega. Mis muidugi ei tähenda seda, et me peaks Venemaa tegevust kuidagigi heaks kiitma.

Ahsoojah, seda et vöibolla oleks pidanud see postitus seal Gruusia teemas olema, aga vahet pole, sest ma tahtsin ikkagi Evelyn Sepast kirjutada, ülejäänud tuli lihtsalt boonusena.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                        Ah-jaa too Kadri Liik, kes viimaste sündmuste valguses on päris palju ETVs ekraanil olnud, on paganama möistliku jutuga naine.
                        Lisaks sellele on ta täitsa ronitav redel.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Raadio Viru programmijuht Andrus Kuzmin lahkus augusti alguses töölt, kuna tal keelati teha Edgar Savisaart ja tema erakonda puudutavaid uudiseid.

4. augustist lahkus ametist Raadio Viru senine programmijuht Andrus Kuzmin, põhjendades oma sammu erimeelsustega programmi sisu suhtes, samuti tõi ta põhjenduseks raadiojaama kehva majandusliku seisu, kirjutab Virumaa Teataja.«Raadio omanik Sergei Smirnov keelas kajastamast ja kommenteerimast uudiseid, mis puudutasid keskerakonna ja selle juhi Edgar Savisaare tegemisi,» ütles Kuzmin. Edgar Savisaar müüs oma osaluse raadiojaamas tänavu kevadel. Raadio Viru programmi väljastav MKS Grupp OÜ võttis programmi koostama kohaliku meelelahutusagentuuri Arka Agentuur. Loe lisaks «Savisaarele kuulunud raadiojaam sai uue omaniku».

savisaarel on ikka täielik nõuka aeg
                          Ott Järvela

Kommentaar

Edgar Savisaar kaagutab juba enne munemist. Samuti munemise ajal. Ja pärast järjekordset mädamuna kaagutab eriti kõvasti

Kommentaar

Võiks aidsi surra.

Kommentaar

Hetkel oli seda topist ETVs võimalik näha. Tramaeivõi mis juttu võib üks inimeseloom välja ajada.

Kommentaar

Working...
                                X