Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Enam pole IRL ainus, kellel on enda pedokaru! Homses Päevalehes selgub, et ka üks keskerakondlane ja linnaameti osakonna juht on pedofiilia pärast kohtu all. Kiitke nüüd mind, kes selle üles leidis

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
      Enam pole IRL ainus, kellel on enda pedokaru! Homses Päevalehes selgub, et ka üks keskerakondlane ja linnaameti osakonna juht on pedofiilia pärast kohtu all. Kiitke nüüd mind, kes selle üles leidis
      Kuidas see oligi ... it takes one, to know one?
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
        Kuidas see oligi ... it takes one, to know one?
        Noh, piisab vihjest. Poisivägistajast jobuks mind ikka pidada ei saa. erinevalt sellest härrasmehest.

Kommentaar

Algselt postitas fitti
          Tegelt, ärge pahandage sõbrad, aga ma arvan, et te võiksite selle poliitikajura kolida keskerakonna teemasse. Siin võiks ikka jääda lastepilastamise naljade jms juurde.
          Sellega seoses tuli meelde. SW tahab kindlasti Stalnuhhini põhjaliku analüüsi tulemusel valminud paljastusi kommenteerida.
          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Muidugi tahan.

Sest seda, et noor ja andekas majandusmatemaatik on haaranud kirve ja nüüd laaste lendab, tuleb ainult kiita. Makroinimesena mõistan täielikult, et kõik detailid ei olegi alati üldpildi käsitluse seisukohalt olulised. Samas võib lõppjärelduse osalt ehk omada teatavat tähtsust pisiasi, et valdav osa tulumaksust ei laeku mitte riigieelarvesse vaid kantakse otse omavalitsustele?

Algselt postitas Stalnuhhin
            Meenutame, et sotsiaalmaksu makstakse iga töölise brutopalgast 33%. See tähendab, et kui töölisele makstakse 10 000 krooni kätte, siis peab tööandja andma riigile veel 3300 krooni.
            Majandusanalüüsid massidesse!

Kommentaar

INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Linnavalitsus nimetas ametisse komisjoni leidmaks Poska elust tehtud parimat näidendit. Ettevalmistamise aeg oli 4 kuud ning premeeritakse esimest kolme (35 000, 15 000 ja 5 000). Saabus kolm tööd, mida asuvad hindama auväärt žürii:
                esimees: Küllo Arjakas Tallinna Linnaarhiivi juhataja;

Jüri Kuuskemaa linnapea nõunik;

Juhan Paadam linnapea nõunik;

Toomas Sepp linnasekretär.
                Palju õnne Teie maksuraha väärtusliku kulutamise eest.
                Dannar

P.s. Siinkohal juhiks tähelepanu ka suurepärasele ideele anda Edgar Savisaare poolt juhitava linnavalitsuse poolt 117 000 krooni Edgar Savisaare juhitavale uisuliidule, et anda välja raamat „Eesti uisusport: Enne ja pärast Antsonit“

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                  Linnavalitsus nimetas ametisse komisjoni leidmaks Poska elust tehtud parimat näidendit. Ettevalmistamise aeg oli 4 kuud ning premeeritakse esimest kolme (35 000, 15 000 ja 5 000).
                  Üks mu hea tuttav hakkas kaks päeva enne tähtaega kirjutama, aga ei jõudnud kahjuks valmis.
                  Muide seal Harju mäel Kõlakojas mõjub Savisaare portree väga riigimehelikult. Mulle meeldis.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

AILTON

Kommentaar

Kas nüüd saab see Edgari saaga ka läbi?
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Etkarit ei võta ei ussi ega püssirohi!
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                          Etkarit ei võta ei ussi ega püssirohi!
                          Dislike

loodame et võtab ikka küll

Kommentaar

Ela ja tunne, et elad
                            see on kõige lihtsam
                            filosoofia, mis toimib
                            sule silmad ära vaata
                            tagasi, hinga sügavalt ja
                            hüppa üle iseenda varju
                            tule koos minuga.

Kommentaar

Päevalehe artiklid on alati paremad http://www.epl.ee/artikkel/589708

Edgarile aga:

Kommentaar

nendele kommijatele panen ma kirikusse küünla põlema:
                                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
                                X