Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Enam pole IRL ainus, kellel on enda pedokaru! Homses Päevalehes selgub, et ka üks keskerakondlane ja linnaameti osakonna juht on pedofiilia pärast kohtu all. Kiitke nüüd mind, kes selle üles leidis
Enam pole IRL ainus, kellel on enda pedokaru! Homses Päevalehes selgub, et ka üks keskerakondlane ja linnaameti osakonna juht on pedofiilia pärast kohtu all. Kiitke nüüd mind, kes selle üles leidis
Tegelt, ärge pahandage sõbrad, aga ma arvan, et te võiksite selle poliitikajura kolida keskerakonna teemasse. Siin võiks ikka jääda lastepilastamise naljade jms juurde.
Sellega seoses tuli meelde. SW tahab kindlasti Stalnuhhini põhjaliku analüüsi tulemusel valminud paljastusi kommenteerida.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Sest seda, et noor ja andekas majandusmatemaatik on haaranud kirve ja nüüd laaste lendab, tuleb ainult kiita. Makroinimesena mõistan täielikult, et kõik detailid ei olegi alati üldpildi käsitluse seisukohalt olulised. Samas võib lõppjärelduse osalt ehk omada teatavat tähtsust pisiasi, et valdav osa tulumaksust ei laeku mitte riigieelarvesse vaid kantakse otse omavalitsustele?
Algselt postitas Stalnuhhin
Meenutame, et sotsiaalmaksu makstakse iga töölise brutopalgast 33%. See tähendab, et kui töölisele makstakse 10 000 krooni kätte, siis peab tööandja andma riigile veel 3300 krooni.
Linnavalitsus nimetas ametisse komisjoni leidmaks Poska elust tehtud parimat näidendit. Ettevalmistamise aeg oli 4 kuud ning premeeritakse esimest kolme (35 000, 15 000 ja 5 000). Saabus kolm tööd, mida asuvad hindama auväärt žürii:
esimees: Küllo Arjakas Tallinna Linnaarhiivi juhataja;
Jüri Kuuskemaa linnapea nõunik;
Juhan Paadam linnapea nõunik;
Toomas Sepp linnasekretär.
Palju õnne Teie maksuraha väärtusliku kulutamise eest.
Dannar
P.s. Siinkohal juhiks tähelepanu ka suurepärasele ideele anda Edgar Savisaare poolt juhitava linnavalitsuse poolt 117 000 krooni Edgar Savisaare juhitavale uisuliidule, et anda välja raamat „Eesti uisusport: Enne ja pärast Antsonit“
Linnavalitsus nimetas ametisse komisjoni leidmaks Poska elust tehtud parimat näidendit. Ettevalmistamise aeg oli 4 kuud ning premeeritakse esimest kolme (35 000, 15 000 ja 5 000).
Üks mu hea tuttav hakkas kaks päeva enne tähtaega kirjutama, aga ei jõudnud kahjuks valmis.
Muide seal Harju mäel Kõlakojas mõjub Savisaare portree väga riigimehelikult. Mulle meeldis.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar