Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
    Hetkel oli seda topist ETVs võimalik näha. Tramaeivõi mis juttu võib üks inimeseloom välja ajada.
    Diktor ka muigas mõned minutid.

Kommentaar

Algselt postitas SixtySix
      Paras Siberisse saata
      tema unistus ongi et tallinn asuks siberiga samas riigis
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
        Diktor ka muigas mõned minutid.
        Krt mul kippus endal pigem pisar silma ... Ja sellele lambale antakse valimistel hunnik hääli.

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
          Krt mul kippus endal pigem pisar silma ... Ja sellele lambale antakse valimistel hunnik hääli.

Pigem on probleem selles, et suur hulk lambaid ei käi üldse valimas.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Vana paks räägib Kalev Spordil oma võitudest ja kangelastegudest ...

Kommentaar

tibla Savisaar jutustab jälle.

Edgar Savisaar pajatab oma blogis, kuidas abikaasa Vilja tuli öölaulupeolt koju ja kurtis, et aastatetagust fiilingut enam ei olnud.

„Kontsert lauluväljakul oli muidugi vahva üritus ja meeldis inimestele. Olen selle ürituse kohta öelnud, et rahvas oli selleks valmis, korraldajad aga mitte niivõrd,” kirjutas Savisaar oma blogis.

Mitmed lauluväljakul käinud on Savisaarele kinnitanud, et dünaamikat oli seal vähe, pidu venis ja viimane tund vajus täiesti laiali. Ta arvab, et need tähelepanekud on asjakohased, eriti inimestelt, kes 20 aastat tagasi ise organiseerisid taolisi rahvakogunemisi.

“Vilja tuli kontserdilt ja tunnistas — Ei olnud enam sellist fiilingut, kui tookord. Seepärast ma arvangi, et niisugused rahvakogunemised on kordumatud ja neid ei saa teist korda korrata. Seekordne kontsert oli teisel ajal ja teiste eesmärkidega ning polnud mõtet siduda seda ammuste emotsioonidega.”
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Palun moded lisage selle teema pealkirja et tegemist on Seltsimees Savisaarega
                Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                  no ega saagi sellist fiilingut olla kui putin nii südamelähedane on
                  neil võib olla gay suhe????
                  Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                    neil võib olla gay suhe????
                    Täitsa võimalik, kunagi ta mudis ühe naiseks riietunud meessoost olevuse tisse . SL Õhtuleht isegi rääkis sellest

Kommentaar

Mind paneb imestama see, kuidas savipäts oma tauni ajuga ei saa aru, et öölaulupidu ei olnud mingi oravate kongress. Oleks võinud ka ennast kohale vedada ja midagi tarka öelda, mitte iniseda iga asja üle. Ise ta oskab ainult rahtusi korraldada.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                        vaadake ikka meie suurt juhti ja iidolit ka täna kalevspordilt
                        Pohlakul on uus saade vää?

Kommentaar

savisaarel raisal silm ka ei pilgu kui tõsist valet suust välja ajab.KAPO miks te ei tegutse???
                          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas jaamu
                            mis ta rääkis siis?
                            mis ta juba viimased 10 aastat on rääkinud... tibladearmastaja rsk. gruusia konflikti käigus tiblade poole valimisega siiski savikas ilmselt pidi loovutama ühe kontingendi oma valijatest - rumalad eestimeelsed pensionärid, kes siiani keski on valinud. isegi nemad nüüd loodetvasti saavad aru, mis tõpraga tegu.

Kommentaar

Tänases Võsareporteris pakkus ennustaja et Edgar Savisaarest saab uus president,kui see kord peaks tõeks saama siis mina panen küll sellest riigist minema.see ennustaja tundus kahtlaselt edgar savisaare fännina
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                                Tänases Võsareporteris pakkus ennustaja et Edgar Savisaarest saab uus president,kui see kord peaks tõeks saama siis mina panen küll sellest riigist minema.see ennustaja tundus kahtlaselt edgar savisaare fännina
                                See mees on ju vana kelm. Ei aga tegelikult ta pidi oleme poliitikute nõustaja ka ning ju ta on siis Savi Etsi nõustaja ning seepärast rääkiski, et Ansipil on halvad nõustajad.
                                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                                Algselt postitas taku*
                                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Working...
                                X