Algselt postitas dannar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitusttundmatu elementMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
-
Tallinna linnapea Edgar Savisaar põhjendas kesklinna ajalehes Kalev Meediat kiitva artikli avaldamist uudiskünnise printsiibiga - agentuuril möödus esimene tööaasta.
«Kalev Meedia on ainus uudisteportaal, mis kajastab kõigi omavalitsuste tegemisi ja seda üle Eesti, sh Tallinna linnaosade elu-olu,» vastas Savisaar sotsiaaldemokraat Maimu Bergi arupärimisele. Bergi sõnul ilmus viimases Kesklinna Sõnumites kiidulaul erafirma Kalev Meedia aadressil ning ta tahtis linnapealt teada, miks reklaamitakse maksumaksja raha eest ilmuvas linna lehes erameediaagentuuri. Kalev Sport eetris on ka Edgar Savisaare otsesaade Tele-Tallinn.«Kalev Meedia on Tallinna linnavalitsuse koostööpartner kultuuri- ja spordiuudiste ning pikemate temaatiliste telesaadete tegemisel. Lähtuti mitte Kalev meedia omandivormi printsiibist, vaid tallinlastele olulise infokanali tegevuse teavitamisest,» märkis linnapea.«Kui päevakohase informatsiooni edastamist tõlgendatakse reklaamina ainuüksi seetõttu, et tegu on erakanaliga, siis on arupärija tõlgendused pisut meelevaldsed,» leidis Savisaar. Tema sõnul antakse linna ajalehtedes ja saadetes ka edaspidi sõna erategijatele, kes linnaelu korraldatavad või sisustavad. Linnapea kinnitusel ei olnud tegu tasulise artikliga: «Ei siin ega tulevikus pole linnaosa valitsus, kes annab lehte välja linnaosa eelarvest, info edastamise eest raha küsimist käsitlenud isegi mitte idee tasandil.»Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
krt ükski asi ei aja mind nii närvi kui see täis õginud tulevane rajoonikomitee esimees aint kiidab ennast.hetkel vaatan TeleTallinnat ja vana käsn ikka ajab sellist iba et hirmus hakkab.tema koos oma keskkohukese pundiga on ikka nii palju head teinud aga kellele,eks ikka iseendale.
miks üldse see Savikäsn telekasse saab?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustsest ta maksab selle eest?
Aga jahm, tahtsin ise ka seda seebiooperit vaadata, aga selle asemel keerati teler Vaprate ja Ilusate peale. päris põnev...
ma olen nõus korjanduse tegema et see savisaar siberi poole teele saata.ehk siis läheb elu ka eestis paremaksMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkõik ajakirjanikud kes teda kritiseerivad on tema meelest väga pahad ja reformi poolel
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustvana valetab ikka nii et silm ka ei pilgu.krt ma tahaks silmast silma näha inimest kes tema juttu tõena võtab.minule oli viimane piisk see kui ta Öölaulupeo maha tegi et seal oli vähe rahvast ja õiget saundi ei old.kõik ajakirjanikud kes teda kritiseerivad on tema meelest väga pahad ja reformi poolel
ma olen nõus korjanduse tegema et see savisaar siberi poole teele saata.ehk siis läheb elu ka eestis paremaks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar