tahetakse vist minna Läti teed...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKuldne värk. Ainult, et kes sellist asja laulda julgeb? Staarisaate feilikunnid saadaks ka pikalt ju ...
Kommentaar
-
Kuidas olid teie erakonna valimislubadused enne 2007.a. valimisi? Palju pensioni ja keskmist palka lubasite? Minu mäletamist mööda umbes samad, mis reformil. Aga nüüd pläägutate ja irvitate oma nõmedates reklaamides Ansipi valimislubaduste üle. Endal olid teil täpselt samasugused. Millal väsite Ansipi süüdistamisest ja mustamisest? See on lihtsalt jälk!
Kuni meie olime võimul, seni keskmine palk tõusis ja pensionid suurenesid. Ilma meieta rikkus Ansip kõik ära.
Pange tähele - alati kui Keskerakond on võimul - läheb Eestil hästi. Piisab kui me opositsiooni satume ja paremerakonnad keeravad kõik kihva.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustToo paksuke ei saa vist siiamaani aru, mis toimub. Kindlasti ta arvab, et kui tema oleks võimul olnd, siis praegu poleks siin majanduskriisist haisuga ja keskmine palk oleks 25 tuhhi ja keskmine penskar saaks kaheksa tuhat krooni.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Savisaar otsustas oma noorte kenade abide nõudel õhtuti metsajooksuga tegeleda, et veidi oma kehakaalu vähendada
Jookseb siis ühel ilusal õhtul metsa vahel, kuni jõuab jõe äärde. Kahjuks aga läheb üle jõe kitsas purre.
Pikemalt mõtlemata asub Savisaar purret ületama, kuid libastub ja kukub purde pealt jõkke.
Purde all aga püüavad kolm väikest poissi kala.
Nähes inimest jõkke kukkumas ,aitavad poisid pika ridvaga Savisaare jõest välja.
-Nii poisid , kas te teate et te päästsite härra Tallinna linnapea isiklikult otsesest uppumissurmast?
Kuna ma olen teile nüüd suured tänud võlgu, võite igaüks soovida mida tahate.
Esimene poiss - Ma tahaksin tasuta pääset loomaaeda.
Savisaar - Ma sõidutan sind isiklikult loomaaeda ja ostan sulle pileti ning vaatame koos kõiki loomi.
Teine poiss - Ma tahaksin kõige uuemaid Jordani tosse.
Savisaar - Me sõidame koos Sportlandi ja ma ostan sulle kõige uuemad ja kallimad uued tossud.
Kolmas poiss - Ma sooviksin kõige vingemat invaliidi käru, koos DVD mängijaga ja stereotega.
Savisaar - Aga milleks poiss sulle invaliidi käru, sa oled ju täiesti terve?
Kolmas poiss - Jah seda küll, kuid kui ma õhtul koju lähen ja isa kuuleb,
kelle ma jõest välja tõmbasin, läheb mul seda kindlasti vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustToo paksuke ei saa vist siiamaani aru, mis toimub. Kindlasti ta arvab, et kui tema oleks võimul olnd, siis praegu poleks siin majanduskriisist haisuga ja keskmine palk oleks 25 tuhhi ja keskmine penskar saaks kaheksa tuhat krooni.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Ja kui SaviPäts reklaamib ennast läbi SMS spämmi siis reformikad on hakanud läbi e-maili ajupesu tegema:
Hoiatus!Ära luba europarlamenti selliseid mehi, nagu see siin:http://www.palunvalimind.euSee oleks ikka kole küllMine kindlasti valima, kuid vali Euroopa tasemel tegijad- Reformierakond.Euroopa Parlamendi valimiste E-hääletamine 28. mai - 3. juuni. Eelhääletaminejaoskondades 1.-3. juuni. Valimispäev 7. juuni.
Kommentaar
-
ma sain ka savipätsi käest SMS-i aga ei tea kelle numbrilt küll.. peaks tagasihelistama ja küsima,kes seal vastu võtab. või noh.. kui keegi on väga ettevõtlik, siis nummer on +447624803777
ok, ärge helistage, uurisin ja tundub,et see on lihtsalt minig sms spami gateway, Hamas isiklikult on seda kasutanud
BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustma sain ka savipätsi käest SMS-i aga ei tea kelle numbrilt küll.. peaks tagasihelistama ja küsima,kes seal vastu võtab. või noh.. kui keegi on väga ettevõtlik, siis nummer on +447624803777
ok, ärge helistage, uurisin ja tundub,et see on lihtsalt minig sms spami gateway, Hamas isiklikult on seda kasutanud
http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/447624803777
Kommentaar
-
Selline meil tuli:
Tere!
Tänane Eesti Päevaleht kirjutab:
“Teisipäeval avalikustatud Eurostati andmete kohaselt on Eestis töötuid 103 000 – ligi 25 000 inimest enam, kui on töötukassas registreeritud töötuid.”
Loe ise: http://www.epl. ee/artikkel/470237
Tuletan meelde, mida vaid aasta aega tagasi rääkis peaminister Andrus Ansip:
“Väga suur tööhõive ja tootlikkuse pidev kasv kõnelevad sellest, et vähest lisandväärtust loonud töökohad transiidisektoris on asendunud kõrgemat lisandväärtust loovate töökohtadega.”
Tahaks teada, kuhu need töökohad jäid ja miks on Eestis täna üle 100 000 töötu inimese?
Meil tuleb kohe täna, päevagi ootamata koostada ja käivitada riigi tasemel sarnane abipakett kui Tallinnas. Keskerakond suudab Tallinnas luua 5500 uut töökohta, riigieelarve kümme korda suuremate võimaluste juures saaks järelikult anda tööd vähemalt 55 000 inimesele.
Sellepärast need valimised ongi nii olulised.
Kui jätate valimata, siis jätate valitsusele vabad käed tegeleda tühiste probleemidega, jagada ministrikohti ja pidada lõputuid koalitsioonikõnelusi. Kui valite mõne üksikkandidaadi, saate Europarlamenti naljamehe, kellest pole kasu ei Teile ega Eestile.
Kui soovite, et ka riik võtaks kasvavat tööpuudust tõsiselt, siis saavutate selle vaid ühel viisil – hääletades Keskerakonna nimekirja nr 104 poolt!
Kui te soovite muutusi, siis valige Keskerakond!
Eesti vajab vahetust!
Edgar Savisaar
PS E-hääletada saab aadressil www.valimised.ee viimast päeva. Jaoskondades saab hääletada täna ning sel pühapäeval, 7. juunil. Vali Keskerakond! Vali 104!
Tähelepanu! Käesolev e-kiri on saadetud antud e-postile, kuna olete osalenud Eesti Keskerakonna poolt korraldatud e-kampaaniates ja andnud nõusoleku oma e- posti kasutamiseks teavitamaks edaspidistest kampaaniatest. Juhul, kui te soovite oma e-postiaadressi registreerunute nimekirjast eemaldada, klikake SIIA
Juhul kui teil on küsimusi antud kampaania kohta palun kirjutage meile aadressile teated@keskerakond.ee.FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar