Väidetavalt on Tallinna LV ja ühe laevafirma nimelise taksofirma vahel suur sõprus, mille raames püütakse olematu taksomaffiaga võitlemise sildi all väiksemaid ja odavamaid taksofirmasid minema puksida. Aga võib-olla nägin ma seda kõike unes.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitusthttp://www.epl.ee/artikkel/463824 juhin tähelepanu Savisaare kirjale.
Kui sind peakski kunagi päevalehest koondama siis mine kesknädalasse ja lase see kanuu täiega põhja.
edu dannar sulle ja peedista seda kommut edasiMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustNatukene seniilne vanameesMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
On variant, et sellise vastuse taga on külm kaalutlus. Mees saab näidata taaskord, et kogu meedia on tema vastu. Samas üks lähedalt seotud inimene vihjas mulle, et Savisaarel olla juhtunud nädalavahetusel miskit, mis ta väga endast välja ajas ja minu kirja peale lasi natuke ventiili lõdvemaks ja valas oma pahameele välja. Igatahes jään huviga ootama, et mis homme juhtub.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustOn variant, et sellise vastuse taga on külm kaalutlus. Mees saab näidata taaskord, et kogu meedia on tema vastu. Samas üks lähedalt seotud inimene vihjas mulle, et Savisaarel olla juhtunud nädalavahetusel miskit, mis ta väga endast välja ajas ja minu kirja peale lasi natuke ventiili lõdvemaks ja valas oma pahameele välja. Igatahes jään huviga ootama, et mis homme juhtub.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustÜks vihje mis seda vana tigedaks võib ajada on see et Vilja pidavat kõrvalt panema.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustHHL astus täna hommikul Ekspressi toimetusse ja küsis: "Kas meil on siin narkomaane, kgb-agente või ärimehi?"
Vaikne vastus: "Hetkel pole eriti saada"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar