Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Olulised uudised
Collapse
X
-
-
Aga kui süüa suvel ainult värsket rohelist, aga talvel veidi liha ka juurde. Oleks see mõeldamatu?Kommentaar
-
Kalad jah õhust ja armastusest, kasvandusekala ei ole inimese toit.... Liha on nii ja naa, ulukiliha näiteks ''kasvab'' täiesti iseseisvalt ,isegi osad llihaveised on aastaringi õues jne. Kui sa tahad küttekuludele rõhuda, siis mõtle korraks palju kaloreid saab laudatäiest loomsest toiduainest vs mingid salatid ja muu pudipadi mida meil talvel kasvuhoonetes kasvatatakse.Kommentaar
-
Ja kui suur osa aastast seda siis on, kus loomne toitaine ökoloogilisem on?Kalad jah õhust ja armastusest, kasvandusekala ei ole inimese toit.... Liha on nii ja naa, ulukiliha näiteks ''kasvab'' täiesti iseseisvalt ,isegi osad llihaveised on aastaringi õues jne. Kui sa tahad küttekuludele rõhuda, siis mõtle korraks palju kaloreid saab laudatäiest loomsest toiduainest vs mingid salatid ja muu pudipadi mida meil talvel kasvuhoonetes kasvatatakse.Kommentaar
-
Eesti tingimustes on ka piisavalt rohelist, millel on säilivusaeg täitsa okei. Palju sa, muide, kohvi jood?Kommentaar
-
Null, umbes 3 tassi elu jooksul vist olen joonud. Teed joon talvel vahest. Koduaia meega
Daz booobi algse postituse juurde tagasi tulles, kõige ökom tegu oleks eestlased õpetada mudilat tarbima. On täitsa maitsev, ainult et traditsiooni ja oskusi pole ja elu on ka liiga hea, keegi ei viitsi jahmerdada kui roogitud norra lõhe on poes nii odav.Kommentaar
-
Veganlus on üsna väikese killukese eripära. Massi sa sellega ei ohja. Juba täna on selge, et massi jaoks müüakse veganlust, kui mingit hoolivamat toitu. Uus pakend ja toodame, müüme ja tarbime edasi.
Seda tead vast ise paremini, mis asi veganlus on.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
-
-
Hõissa hei, tänasel kenal päeval on maailmal uus esirikas
2020 algul oli ta varade väärtus 20 mlrd $$$, nüüd 185.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar