Mul on hoopis parem küsimus. Miks kurat te seda kõike üldse teate? Ma saan aru, kui mõni Õhtulehe või Kroonika ajakirjanik oskaks kogu kronoloogia ette lugeda, aga teile ju ei maksta selle p*** teadmise eest...
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Olulised uudised
Collapse
X
-
Pead kuulama lahedad stoorisid
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
kaala saaremaalt pärit, kus kõik teavad nagunii kõiki ja ilmselt ka omavahel sugulased ning minul tuttavaid ühiseidKommentaar
-
Te olete ikka korralikud pubekad. Ei suuda isegi seda märgata, et sõrmus maksab 999, mille Ron on siis allutanud malbelt G'ks ehk grand ehk tonna, nah.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Grand Master Ron, nahsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar