Kas Merkeli Riia visiidi lipitsevas avalduses saanuks olla veel midagi kutsuvamat ? Uks on valla.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Maailmasõda
Collapse
X
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKas Merkeli Riia visiidi lipitsevas avalduses saanuks olla veel midagi kutsuvamat ? Uks on valla.
Saksamaal on väääääääääääga palju ettevõtteid, mis on otseselt seotud Venemaaga, seal tootmisega, sinna tootmisega jne. Ja mitte nii väga palju Ukrainaga. Plus talv on tulemas. Plus ajalooline mälu.
Money talks, bullshit walks
Ahjaa, ma joon saksa õlut hetkel.
Kas tõelise patrioodina peaks selle kraanikausist alla valama?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustAhjaa, ma joon saksa õlut hetkel.
Kas tõelise patrioodina peaks selle kraanikausist alla valama?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMIs sa siis ootasid? "Vergasen"?
Saksamaal on väääääääääääga palju ettevõtteid, mis on otseselt seotud Venemaaga, seal tootmisega, sinna tootmisega jne. Ja mitte nii väga palju Ukrainaga. Plus talv on tulemas. Plus ajalooline mälu.
Money talks, bullshit walks
Ahjaa, ma joon saksa õlut hetkel.
Kas tõelise patrioodina peaks selle kraanikausist alla valama?
venemaast eespool on (mitte täpselt sellises järjekorras):
prantsusmaa, inglismaa, itaalia, usa, hiina, poola, austria, holland, belgia, šveits.
venemaa jaoks tähtsamad kaubanduspartnerid:
1. hiina
2. saksamaa
3. ukrainaSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustsaksamaa jaoks - venemaa on tähtsuselt 11. kaubanduspartner.
venemaast eespool on (mitte täpselt sellises järjekorras):
prantsusmaa, inglismaa, itaalia, usa, hiina, poola, austria, holland, belgia, šveits.
venemaa jaoks tähtsamad kaubanduspartnerid:
1. hiina
2. saksamaa
3. ukraina
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar