Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

2007 R2 aastahiti valimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ei saa aru miks üldse see asi sinna üritusse vägistati.

Kommentaar

Hääletajate arv on aastatega tublisti langenud.
      Eesti kategooria 2007 võitja : Bedwetters - Dramatic Letter To Conscience (3898 )
      Sama kampunn 2010 võitja : Koit Toome - Mälestused ( 1583 )
      Sama keiss 2013 võitja : Smilers - Mojito (796)

Välismaa artistidel tendents sarnane. Quo Vadis ?
      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
        Hääletajate arv on aastatega tublisti langenud.
        Eesti kategooria 2007 võitja : Bedwetters - Dramatic Letter To Conscience (3898 )
        Sama kampunn 2010 võitja : Koit Toome - Mälestused ( 1583 )
        Sama keiss 2013 võitja : Smilers - Mojito (796)

Välismaa artistidel tendents sarnane. Quo Vadis ?
        Tundub et lisaks Onu-Heinode populatsioonile kahaneb ka Icemanide populatsioon.

Kommentaar

Sest Raadio kahe kuulajad surevad välja? Edetabelid on saatanast? On teised huvid peale Ummamuudu ja paberipeal tabeli koostamise?vt. ka aasta 1995? Jep, ma istusin raadio ääres ja panin kirja..... hui ma tean miks.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
            Dj Tiit ei ole naljakas. Lihtsalt ei ole. Mitte kusagilt otsast ei ole.
            Mulle päris meeldis. Igaljuhul rohkem kui suurem osa muusikast, mis seal kõlas.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
              Sest Raadio kahe kuulajad surevad välja? Edetabelid on saatanast? On teised huvid peale Ummamuudu ja paberipeal tabeli koostamise?vt. ka aasta 1995? Jep, ma istusin raadio ääres ja panin kirja..... hui ma tean miks.
              Enam ei loosita nänni välja.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                Enam ei loosita nänni välja.
                Lisaks sellele, ma üritasin parimaid lugusi LINDISTADA!!
                Jah noored foorumi kasutajad. Lindistamine on see tegevus, kus sa võtad oma magnetofoni (õnnelikel oli DUUBEL magnetofon) ja lindistad midagi näiteks raadiost. Nagu mingi oosom lugu. Sest seda võis kassetile oodata poole aasta pärast BRAVO hits vol 8 peal. Ja siis sa võtsid oma TDK või BASF 60-90 min kasseti ja LINDISTASID, lootuses, et ükski raadiohälvik laulule peale ei räägiks. Sest siis oli kogu üritus persses ning pidi näpp nupul uut võimalust ootama. Vahest nädalaid. Ja siis sa kuulasid, nii kaua kuni kassett venitama hakkas, siis oli persses. Kui sa just polnud ettenägelik. Ning polnud suutnud laulu oma DUUBELKASSETTMAGNETOFONIL ümber lindistada, teise kassetti peale, mida hoidsid mustadeks päevadeks. fakk jee. Ma just kuulsin ühes kohas Coco Jambot, aga sellest homme. Veider õhtu oli täna, väga veider.

Kommentaar

Jah noored foorumi kasutajad. Lindistamine on see tegevus, kus sa võtad oma magnetofoni (õnnelikel oli DUUBEL magnetofon) ja lindistad midagi näiteks raadiost. Nagu mingi oosom lugu. Sest seda võis kassetile oodata poole aasta pärast BRAVO hits vol 8 peal. Ja siis sa võtsid oma TDK või BASF 60-90 min kasseti ja LINDISTASID, lootuses, et ükski raadiohälvik laulule peale ei räägiks. Sest siis oli kogu üritus persses ning pidi näpp nupul uut võimalust ootama. Vahest nädalaid. Ja siis sa kuulasid, nii kaua kuni kassett venitama hakkas, siis oli persses. Kui sa just polnud ettenägelik. Ning polnud suutnud laulu oma DUUBELKASSETTMAGNETOFONIL ümber lindistada, teise kassetti peale, mida hoidsid mustadeks päevadeks. fakk jee. Ma just kuulsin ühes kohas Coco Jambot, aga sellest homme. Veider õhtu oli täna, väga veider.
                  Varsti on orbit jälle top5 eluteemas enda lemmikute boybändide videoid linkimas.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                    Varsti on orbit jälle top5 eluteemas enda lemmikute boybändide videoid linkimas.
                    ei. lollakas.

Kommentaar

Ja siis sa võtsid oma TDK või BASF 60-90 min kasseti ja LINDISTASID

Sigakallid olid, aga minu lemmikud olid ikkagi Maxellid. Kõige paremini pidasid vastu, kõige venitamiskindlamad ja väga mitu korda kannatasid üle lindistada enne, kui kvaliteet nii märgatavalt langes, et võis kasseti tõsta sellesse KASSETIKARPI , kus olid need kassetid, kuhu võis rändomkräppi peale lindistada.

Kõige kohutavamad (aga kõige odavamad) olid Optimax kassetid:

Nenedega oli selline lugu, et teinekord lagunes tutikas kassett kilest-karbist väljavõtmise järel käes laiali. Optimax oli isegi õudsam kui sovjeti omatoodang Smena või MK-60 tehasest nimega Kazanski Zavod "Polimerfoto". Optimaxid olid ka kõige ilgemad vahelekerijad-kassetid.

"Tra, vahele keris!" See oli kõige õudsam karjatus, mida sa võisid oma sõbra käest kuulda peale seda, kui olid talle laenanud oma ekstraordinaarselt eksklusiivselt rariteetset ümberlindistust Helloweeni laivist...

Ja ega ma ei ole ju ainuke tartlane, kes KARU PLATSI LINDISTUSMAJAS Obituary ja Paradise Losti ja Sabrinat käis lindistada laskmas? (Okei, sellises kombos ilmselt olin, aga üldiselt?)

Kommentaar

Lindistamine kassetile pole midagi erilist, mina lindistasin lapsepõlves raadiost makilindile. Maagilised ajad.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                          Lindistamine kassetile pole midagi erilist, mina lindistasin lapsepõlves raadiost makilindile. Maagilised ajad.
                          Mis makilindile! Minul polnud isegi mingit salvestustehnikat kodus. Muusika jaoks pidin seda ise tegema (oh seda õudset muusikakooli)!

Kommentaar

No omal ajal oli R2 ka ikka ainuke tõsiseltvõetav raadio ka Eestis. Nüüd on konkurente jalaga segada + see Aastahiti saade, mis omal ajal oli teatud määral ikka kõige adekvaatsem tabel, mis jälgis ka muusikatrende päris korralikult, siis nüüd on iga stiili jaoks oma raadio + teenused nagu spotify ja youtubei kanalid ja netiraadiod jne on noored tavaraadio kuulamisest suht võõrandanud.
                            Ma ka 90ndatel ikka iga jumala aasta kuulasin seda ja saatsin oma hääli, kui ei oleks Delfit lugenud, poleks isegi meelde tulnud, et selline ettevõtmine endiselt mingeid kirgi kütab. No ega ma tegelt suurt peale retro Fmi pole viimase aasta jooksul kuulanud ka, kui neid välismaa laule ikka enamikus kuskilt nähtud kuuldud, siis Eesti tabelist võin küll öelda, et 80% on täiesti võõras kraam.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                              Alati, kui mul on tunne, et ma olen vana nagu mammutis*tt, leidub alati ka õnneks seesama mammut. Jälle noor tunne. Kõrge viis

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                                No omal ajal oli R2 ka ikka ainuke tõsiseltvõetav raadio ka Eestis. Nüüd on konkurente jalaga segada + see Aastahiti saade, mis omal ajal oli teatud määral ikka kõige adekvaatsem tabel, mis jälgis ka muusikatrende päris korralikult, siis nüüd on iga stiili jaoks oma raadio + teenused nagu spotify ja youtubei kanalid ja netiraadiod jne on noored tavaraadio kuulamisest suht võõrandanud.
                                Ma ka 90ndatel ikka iga jumala aasta kuulasin seda ja saatsin oma hääli, kui ei oleks Delfit lugenud, poleks isegi meelde tulnud, et selline ettevõtmine endiselt mingeid kirgi kütab. No ega ma tegelt suurt peale retro Fmi pole viimase aasta jooksul kuulanud ka, kui neid välismaa laule ikka enamikus kuskilt nähtud kuuldud, siis Eesti tabelist võin küll öelda, et 80% on täiesti võõras kraam.
                                R2 põhivõlu on õhtune vöönd imo. Muus osas üks jura kõik. Õhtuse programmi eest võivad mu maksuraha ka võtta.
                                Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

Working...
                                X