Algselt postitas mazz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
2007 R2 aastahiti valimine
Collapse
X
-
R2-l on listid üleval mis lugusid mängitakse. Detsembri Top 20 http://r2.err.ee/v/r2top20/fea1bf4e-...p-20-detsember Lisaks igal saatel veel omakorda listid kuupäevaliselt mängitud lugudest.
Kommentaar
-
Olles vanemate juures sunnitud hommikusöögiraadiona kuulama Elmarit, olen täiesti veendunud, et need lood on ausalt sees.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustTõsi, ma alles nüüd vaatan et Neigaus on täitsa sees, my bad, tundub, et mingi seltskond on juba ära teinud selle :PBVB - Vaprus
Kommentaar
-
5miinust äkki võidab ikka.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustMärkimisväärselt üle 10k hääletaja, aga kuna hääled lahustuvad, siis pinnale jääb välismaalt ilmselt "Despacito" ning vihjamisi tuleb ilmselt ka Eestist midagi halba.
Kommentaar
-
Eesti räpp on üks naljakas asi, mida ma pole kunagigi mõistnud, tundub liiga untrue shit, aga võib-olla olen ma ka liiga hipster sellejaoks.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust5miinust äkki võidab ikka.
Kommentaar
-
Põhja Tallinn, no tõesti. Oleks võinud võita aasta emme lugu, lool oli pointi ja sisu aga kommerts shit müüb, nagu alati. Tannu mannu lugu tegelt on hea, hea melanhoolne ja hea vibega.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustLinnaosa Talinnast
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar