Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

2007 R2 aastahiti valimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mazz Vaata postitust
    Neist 80st loost olen kuulnud vist kahte, neist tunneks praegugi ära ühe ja see on ka üsn sitt pala (kogu Tame Impala plaat oli pettumus).

Suht imelik, sest enda arvates on mu muusikamaitse viimastel aastatel tugevalt popi poole kiskunud. Eriti veel see aasta proovisin uute plaatidega järge pidada ja juhtusin nii kuulama ka väga palju sellist poppi, mis esimese kuulamise järel prügikasti lendas.

Tekib küsimus, et mida kuradit siis veel raadios mängitakse? Aga ilmselt ongi parem seda mitte teada.
    Noh, üsna tavaline on see, et R2-e aastahitis võimutsevad lood, mida Raadio 2 pmst kordagi mänginud pole.

Kommentaar

R2-l on listid üleval mis lugusid mängitakse. Detsembri Top 20 http://r2.err.ee/v/r2top20/fea1bf4e-...p-20-detsember Lisaks igal saatel veel omakorda listid kuupäevaliselt mängitud lugudest.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
        Tõsi, ma alles nüüd vaatan et Neigaus on täitsa sees, my bad, tundub, et mingi seltskond on juba ära teinud selle :P
        Olles vanemate juures sunnitud hommikusöögiraadiona kuulama Elmarit, olen täiesti veendunud, et need lood on ausalt sees.
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Märkimisväärselt üle 10k hääletaja, aga kuna hääled lahustuvad, siis pinnale jääb välismaalt ilmselt "Despacito" ning vihjamisi tuleb ilmselt ka Eestist midagi halba.

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
            Märkimisväärselt üle 10k hääletaja, aga kuna hääled lahustuvad, siis pinnale jääb välismaalt ilmselt "Despacito" ning vihjamisi tuleb ilmselt ka Eestist midagi halba.
            5miinust äkki võidab ikka.

Kommentaar

ühtlasi kena aastapäev siinsele teemale
              ★★★★★★

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                5miinust äkki võidab ikka.
                Eesti räpp on üks naljakas asi, mida ma pole kunagigi mõistnud, tundub liiga untrue shit, aga võib-olla olen ma ka liiga hipster sellejaoks.

Kommentaar

No palju õnne

Kommentaar

Kes võitis?

Kommentaar

Linnaosa Tallinnast

Kommentaar

Fakk kriitikud, raffas teab!

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                          Linnaosa Talinnast
                          Põhja Tallinn, no tõesti. Oleks võinud võita aasta emme lugu, lool oli pointi ja sisu aga kommerts shit müüb, nagu alati. Tannu mannu lugu tegelt on hea, hea melanhoolne ja hea vibega.

Kommentaar

Minu jaoks oli üllatus, et seda veel ikka valitakse. Ja see asi, kes Eestis neljanda sai oli ka üllatus.
                            Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Varjudemaa 0.5 pole tabelis
                              Humble 13.
                              #invidiaagentuur võttis ikka aasta sündmuse ära?
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

8. "Freedom" - George Michael (131) ? Aastal 2017?

Kommentaar

Working...
                                X