AITÄH, PÕHJA-TALLINN! Et hiphopi massidesse tõite. Kui ma hakkan homme aasta top31 mängima, siis seal küll ühtegi Eesti lugu ei kõla, aga muidu oli aasta lemmik Eesti plaat Genka ja Paul Oja mixtape, mis on ka hiphop. Ses suhtes suured tänud PTLNile, et tänu neile saavad ka sellised uued ja vähetuntud tegijad püünele.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
2007 R2 aastahiti valimine
Collapse
X
-
Selle tabeliga tulevad meelde Gunnar Grapsi kuldsed sõnad aastate tagant: " eestlaste muusikaline maitse on nii putsis ja perses, nagu varem pole olnud".
Samas ei tea kunagi kummal pool punast joont sa isegi end leiad. Hea meel, et tabelisse Reketi loomingut jõudis."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Täna see tore päev jälle käes, TOP40 hääletusnumbreid ilmselt väga tähele ei tasu panna, need pole väga suuremad olnud ka aastahiti hääletamise uuel tõusulainel, inimesed on pakkunud lihtsalt nii palju rohkem erinevat kraami, tegelikult võikski juba üles panna megasuure exceli tabeli, et äkki keegi veel valis sama loo
Enda valikust vb Epliku "Lame maa" saab tabelisse, võitjaks tuleb Nublu või Shanon (kõik fännid koonduvad).
EDIT: HÄÄLTE KOGUARV: 16252, päris vinge
Kes välismaalt võita võiks? Despacito sugust hullust pole õnneks olnud.
Kommentaar
-
Kõik peale Nublu oleks totaalne pettumus ja scamAlgselt postitas Peeter I Vaata postitustTäna see tore päev jälle käes, TOP40 hääletusnumbreid ilmselt väga tähele ei tasu panna, need pole väga suuremad olnud ka aastahiti hääletamise uuel tõusulainel, inimesed on pakkunud lihtsalt nii palju rohkem erinevat kraami, tegelikult võikski juba üles panna megasuure exceli tabeli, et äkki keegi veel valis sama loo
Enda valikust vb Epliku "Lame maa" saab tabelisse, võitjaks tuleb Nublu või Shanon (kõik fännid koonduvad).
EDIT: HÄÄLTE KOGUARV: 16252, päris vinge
Kes välismaalt võita võiks? Despacito sugust hullust pole õnneks olnud.
Kommentaar
-
Ei ole see asi nii lihtne:
a. nublu hääled jagunevad mitme laulu vahel.
b. nublu pole sotsiaalmeedias kampaaniat teinud. AGA võidab see lugu, kes suudab mingi tuhat fänni leida ja panna nad läbi FB ühe kindla loo poolt hääletama. Ehk kuidas võitis Shanon? Ikka niimoodi, et pandi fännid hääletama, tuli juurde ka sotsmeediast ostetud reklaami. Ehk kui näiteks mingi kuradi patune pool pani enda fännid hääletama, siis nad ka võivad võita.
Ehk täitsa variant on:
1. mingi suvapask, mida te kunagi kuulnud pole
2. Nublu - mina ka
3. Nublu - öölaps!
Kommentaar
-
Ma olen üllatunud, et sellest välismaa laulude topist kõik peale 3. ja 7. on okeid laulud isegi. Tavaliselt seal on mingi hunnik saasta olnud ikka.1. Calvin Harris, Dua Lipa “One Kiss”
2. Dynoro & Gigi D'Agostino “In My Mind”
3. Childish Gambino “This is America”
4. George Ezra “Shotgun”
5. Calvin Harris, Sam Smith “Promises”
6. Post Malone “Better Now”
7. A$AP Rocky “Praise the Lord”
8. Ava Max “Sweet But Psycho”
9. Arctic Monkeys “Four Out of Five”
10. Lady Gaga & Bradley Cooper “Shallow”
Kommentaar
-
Misasjja, Gambino on ainus reaalselt väga hea asi sealAlgselt postitas LaRaBla Vaata postitustMa olen üllatunud, et sellest välismaa laulude topist kõik peale 3. ja 7. on okeid laulud isegi. Tavaliselt seal on mingi hunnik saasta olnud ikka.★★★★★★
Kommentaar
-
Ma olen ainult 9. ja 10. kuulnud...Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustMisasjja, Gambino on ainus reaalselt väga hea asi seal
Kommentaar
-
(viimase mõne) aasta üks maitsekamalt tehtud ja sealjuures kõige kõvemini levinud muusikaline poliitsatiir - see levimise klausel on just selle poliitilise aspekti asjus oluline - nt eelmise aasta despacitoga ühte patta visata on küll vähe liiast. ma tean küll, et muusika&maitse&ärmevaidle, aga ffs.
childish gambinost räägin. juhuks kui jäi selgusetuks.
edit. ässad jõudsid juba ette. mine veel pesema nii, et ära ei postita. türi.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Virgad inimesed sügavad, laisad pesevad. Las see olgu sulle õpetuseks.Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust
edit. ässad jõudsid juba ette. mine veel pesema nii, et ära ei postita. türi.
Kommentaar
-
1., 2., 4. ja 8. on ju suht staple laulud, mis igal pool pubides, klubides, spordiüritustel ja kaubanduskeskustes taustaks käivad. Et kus kivi all sa elanud oled?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olen ainult 9. ja 10. kuulnud...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar