Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Türgi jalgpall, reede õhtul kell 20:30!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ei saa aru sellest üha laiemalt levivast suhtumisest, et alkoholi tarvitamine on suur patt, mida tuleb teha salaja nurga taga, et keegi ei näeks.

Täiskasvanud inimeste seltskonnas on alkohol minu arvates täiesti okei ning hea vahend tuju tõstmiseks. Lihtsalt miskipärast tahetakse alkoholist tabu teha, mida küll tarvitada võib, aga millest rääkida ei tohi.

Artikkel on rõhutatult meelelahutuslik, nagu kõik eelnevadki roosade reedete artiklid. Kuna kõik seostus otseselt jalgpalliga, siis minu arvates on artikkel täiesti omal kohal.

Kommentaar

Nõustun Mazz´iga.
      Minu arust küll see artikkel ei promo alkoholi. Pigem seda, et jalgpalli saab väga erinevalt mängida. Mulle tundub, et oli põnev ettevõtmine ning minul ei ole küll ühtegi paha sõna öelda.
      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
      Algselt postitas taku*
      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

kas evu oli kuival?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
          kas evu oli kuival?
          Ma usun, et ei olnud.
          Nüüd tuleb süüdistus Mazzile ja teistele alaealisele alkoholi pakkumise eest?
          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
          Algselt postitas taku*
          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Kas sa mazz räägid tõsiselt?
            Sinu arvates on artikkel jalgpallist, selle käigus joomisest(!) ning sellega kaasnevast tore ja meelelahutuslik!? Ja artikkel sobilik toreda (meie ainukese/parima) jalgpalliportaali avalehe uudiseks!?
            Kui sa tõesti nii arvad, siis ma loodan, et keegi vanem ja targem portaali eestvedaja sulle (või teile) mõistuse pähe paneb!
            Alkohol ei ole tabu, aga seda alates teatud vanusest.
            Ja kui selles osas muudmoodi meie ühiskonnas kasvatustööd teha ei osata, ei tähenda see minu arvates siiski, et soccernet.ee seda noorte hulgas propageerima peaks!
            Türgi jalgpall my ass!

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
              Alkohol ei ole tabu, aga seda alates teatud vanusest.
              Ja kui selles osas muudmoodi meie ühiskonnas kasvatustööd teha ei osata, ei tähenda see minu arvates siiski, et soccernet.ee seda noorte hulgas propageerima peaks!
              Türgi jalgpall my ass!
              Millest sa räägid? Kuidas see artikkel "alkoholi propageeris?" Kas alkoholi mainimine peaks keelatud olema, kuna "oi jumal, kas keegi ei mõtlegi lastele?" Kutid mängisid natuke vallatut jalgpalli ja mazz kirjutas vallatu artikkli. Milles su mure on? Kasvata ise oma lapsi ja ära võõraste laste pärast muretse.

Kommentaar

Ükskord oli juba sellise asjaga probleem ning seejärel muudeti tekstis suitsud pulgakommideks ning alkohol limonaadiks. mingid valvesotsialistid hakkasid jälle kisama. Tõsi, soccernet on ainus jalgpalliportaal, kuid see ei tähenda, et peaks olema tegu süvatõsise kohaga. Lapsed saavad niiehknaa alkot ja keppi nabani niiet portaali mingis suures propageerimises jms süüdistada ei tahaks. Samas on asjal portaalile tõenäoliselt üks negatiivne aga, kuid sellest räägin ma mazzile isiklikult.

Kommentaar

Kurat, 3-4 liiga meeskondadest on väga paljud mängijad liigamängude ajal kas purjus või jääknähtudega.

Nõuan,et enne liigamänge kontrollitaks kohtuniku poolt kõikide mängijate kainust .
                  Alkohol ja jalgpall ei käi kokku!!!
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Loomulikult oli artikkel meelelahutuslik ja ma ei nõustu absoluutselt sellise vaatega, et kui lugejate osas on mingi osa alaealisi, siis ei tohi sellest kirjutada. Alkoholi propageerimisest on asi kaugel, me lihtsalt ei pea selliseid teemasid rohkem tabuks kui mõningaid teisi.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Kurat, 3-4 liiga meeskondadest on väga paljud mängijad liigamängude ajal kas purjus või jääknähtudega.

Nõuan,et enne liigamänge kontrollitaks kohtuniku poolt kõikide mängijate kainust .
                      Alkohol ja jalgpall ei käi kokku!!!
                      khmkhm, absoluutselt nõus, selle kontrollimisega!

Kommentaar

ma olin vägagi kuival, sellepärast ma enamus väravate eest hoolitsesingi.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                          Lapsed saavad niiehknaa alkot ja keppi nabani
                          Siis pole ju tegelt mingit probleemi. Ma lihtsalt vaatasin, et tõmbaks sae käima veits. Vabandust.

Kui avalehe uudises käsitletakse sporditegemist ja joomist samaaegselt ning selles ei nähta mingisugust probleemi, siis way to go! Kas siin on huumoriprisma või mitte, see ei ole väga oluline. Pange aga edasi!

Mulle see ei imponeerinud ja hoolimata Soccerneti-klanni takkakiitmisest olin lahkesti nõus endiselt oma (negatiivset) arvamust avaldama.

Kommentaar

suht mõnus meelelahutuslik uudis-lugu vahepeale. ainus vale asi oli foorumis üleshõigatud et alaealised võivad pealtvaatajateks tulla.
                            AILTON

Kommentaar

mazz, pilte on veel kuskil üleval?
                              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
                                Siis pole ju tegelt mingit probleemi. Ma lihtsalt vaatasin, et tõmbaks sae käima veits. Vabandust.

Kui avalehe uudises käsitletakse sporditegemist ja joomist samaaegselt ning selles ei nähta mingisugust probleemi, siis way to go! Kas siin on huumoriprisma või mitte, see ei ole väga oluline. Pange aga edasi!

Mulle see ei imponeerinud ja hoolimata Soccerneti-klanni takkakiitmisest olin lahkesti nõus endiselt oma (negatiivset) arvamust avaldama.
                                Eetiline piir on isikuti erinev. Möönan seda, et minu jaoks sellised artiklid probleeme ei tekita. Samuti olen ka nõus sellega, et esiuudiseks selle loo panemine on natuke kaheldav, kuid samas pole Soccerneti layout kõige ideaalsem ning lugu kaoks mujale panduna lihtsalt ära.

Minu arvates on Soccerneti ja laste vahel tunduvalt valusamaks probleemiks olnud pidev kommentaarisõda, kus just need illikukupaid noored suurt läbu teevad. Kui üks kord aastas (umbes sellise sagedusega on ju ilmunud ka eelmised eetilise piiri peal balanseerinud lood) tekitavad nendes noortes, kellel iga teine sõna on kommentaariumis ropp, mingi meeletu dekadentsi ning joomalembuse, siis olen ma maailmast täiesti valesti aru saanud. Lapsele peaks ju väärtushinnangu andma eelkõige vanemad ning Soccernetis käiv laps peaks omama vähemalt mingisugust ettekujutust õigest ja väärast.

Minu enda kogemuste järgi otsustades on täiskasvanuna tunduvalt vähem alkoholiga kimpus need inimesed, kes on noorena näinud vanemate poolt mõõdukat ning elutervet suhtumist alkoholi. Palju hullemad on need juhud, kus alkoholi tarbimine kaasneb meeletu süütundega ning seejärel minnakse täiskasvanuna sageli üle käte. Alkohol on ja jääb elu osaks ning seda ülisuureks tabuks nimetada on ka vale.Kui seda tabuks peetakse, siis tehakse seda uudishimust salaja ning just proovimise eesmärgil. Praegu käis alkoholi tarbimine lihtsalt ühe ürituse juurde, nagu käib šampanjaklaas suvalise poliitilise koosviibimise juurde jne.

Samuti ei pea ma õigeks ajakirjanduse täieliku """väärtuslikustamist", kus igasugune meelelahutuslikkus on tabu. Antud juhul on tegu ühe külastaja, kes on juhtumisi ka portaali töötaja, olemuslooga, kuidas tutvuti türgi jalgpalliga, kus üheks osaks on alkohol. Muidugi oleks võinud loo kirjutada natuke neutraalsemas toonis ning teise rõhuasetusega. Näiteks, et türgi jalgpall on alko tõttu üsna raskendatud jne jne, kuid sel puhul oleks kadunud loo elulisus ning ka kommenteerijatel oleks raskem ennast välja elada olnud.

Lõpetuseks olen ma ära unustanud, et mida ma täpsemalt öelda tahtsin. Jeee.
                                p.s. paneks ka sellise paduparmu lause, et alkoholiga võitlemine peaks hakkama ikka inimeste õpetamisest, mitte kogu probleemile tekki peale tõmmates.

Kommentaar

Working...
                                X