Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Türgi jalgpall, reede õhtul kell 20:30!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Võtsid ette pika kirjatüki, mida lugedes ausaltöeldes midagi meelde ei jäänud.
    Ahjaa. Tekk. Kes on millelegi üritanud tekki peale tõmmata?
    Siin on 1 asi millest võiks ikka üritada aru saada - sporditegemine ja alkohol samaaegselt ei ole midagi igapäevast, toredat ega normaalset! Vastupidi, need ei käi kokku! Põhjuseid on päris mitmeid.
    Omavahel soccerneti-poistega võite ennast kasvõi sportimise käigus surnuks juua, mul on pohlad!

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
      Omavahel soccerneti-poistega võite ennast kasvõi sportimise käigus surnuks juua, mul on pohlad!
      Pean siin rõhutama uuesti, et mina polnud asjaga absoluutselt seotud. Elik ei mõelnud välja ideed, ei kirjutanud lugu, ei käinud kohal, ei kiitnud enne loo avaldamist ka takka.
      Pigem tahan ma öelda, et lugude meeldimine/mitte meeldimine on ikkagi inimese isiklikus vaatenurga kinni. Samuti ka asjade kokkusobimise hindamine. Antud juhul oli tegu täiskasvanute üritusega, kus oli üsna kandev osa sees jalgpallil ning alkoholil samuti. Kokku nad sinu sõnul ei käi, kuid antud hetkel käis. Muidugi oleks võinud Mazz kirjutada moraliseeriv-õpetlikult, et kui paha pärast olla oli, mäng ei tulnud välja jne. Samas on alkoholi lauspruukimine jalgpallifännidele pahatihti omane tegevus ning antud juhul seda ka kajastati. Mina näen artikli juures väikest möödalasuvõimalust stiili osas, kuid sellise rõhuasetusega lugu mina materdama ei hakka, sest peegeldab ausalt osade jalkafännide elu ja tegemisi.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
        Pean siin rõhutama uuesti, et mina polnud asjaga absoluutselt seotud.
        Sina olid jah sellel ajal litsides.

Samas on siin nii sinu kui ma mazzi suust tulnud ikka täiesti ebanormaalseid väiteid a'la elu ja alko käivad kokku, alkohol aitab lõbusam olla jms. Tule eila meila. Kuidas küll teie lapsepõlv igavuses ja hallides toonides möödus või tõmbasite juba viieselt viruka kurku, et siis rattaga sõitma minna või naabrimallega liivakooke teha.

Lugu ei viitsi kommenteerida. Kui tehti, siis tehti. Miks ka mitte.
        Last edited by Martin; 22.02.08, 14:15.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
          Sina olid jah sellel ajal litsides.

Samas on siin nii sinu kui ma mazzi suust tulnud ikka täiesti ebanormaalseid väiteid a'la elu ja alko käivad kokku, alkohol aitab lõbusam olla jms. Tule eila meila. Kuidas küll teie lapsepõlv igavuses ja hallides toonides möödus või tõmbasite juba viieselt viruka kurku, et siis rattaga sõitma minna või naabrimallega liivakooke teha.

Lugu ei viitsi kommenteerida. Kui tehti, siis tehti. Miks ka mitte.
          lõbusamat olemist mina ei väitnud. Aga kas siis alkohol ja elu ei käi meil kokku? ma ei räägi, mis peaks või võiks olla, vaid fakti, et kas üldiselt elus pole alkoholil siis üsna suurt rolli? Või on sinu hinnangul need massilised alkoletid ainult kaduvväikse osa inimeste jaoks?
          p.s. selgituseks veel, et ma ei kiida heaks üritust ennast, sest miinuskraadidega viina juua ja palli taguda tundub natuke rumal, vaid kaitsen kirjutatud lugu, sest lugeda oli seda tore ja lõbus ning ei pea õigeks Soccernetile ette pandavaid "eetilisi" nõudmisi.

Kommentaar

lõbusamat olemist mina ei väitnud. Aga kas siis alkohol ja elu ei käi meil kokku? ma ei räägi, mis peaks või võiks olla, vaid fakti, et kas üldiselt elus pole alkoholil siis üsna suurt rolli? Või on sinu hinnangul need massilised alkoletid ainult kaduvväikse osa inimeste jaoks?
            loe kah, tobuke. ma ütlesin, et sina ja mazz.

ning elu ja alkohol ei käi kokku. pole ühtegi argumenti, mis nad kokku liidaks (kuhjake nüüd uurimusi veinist ja tervisest), alkohol on inimeste jaoks lihtsalt vahend - kas siis mingite lolluste õigustamiseks, teiste surnuks sõitmiseks või gruppi kuulumiseks või ükskõik milleks veel.

ma küll väga ei usu, et kui sinu elust viin ära võtta, siis sa tunned end kohe teab kui õudselt ja nutad krokopisaraid.

sinu mainitud alkolettide olemasolu on suhteliselt vähetähtis, sest olemas on ju ka relvad ja tuumajaamad ja ma ei tea mis veel, kuid see ei tähenda ju, et igaüks neid kasutama peaks. see on lihtsalt võimalus.

ahjaaa, igaks juhuks võib ju mainida, et ma trimpan ka vahel. selliseid naistekaid, maitselt paremad. seega ma ei ole mingi karskusespetsialist, lihtsalt mõned dannari ja mazzi väited tundusid tobedad.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

loe kah, tobuke. ma ütlesin, et sina ja mazz.

ning elu ja alkohol ei käi kokku. pole ühtegi argumenti, mis nad kokku liidaks (kuhjake nüüd uurimusi veinist ja tervisest), alkohol on inimeste jaoks lihtsalt vahend - kas siis mingite lolluste õigustamiseks, teiste surnuks sõitmiseks või gruppi kuulumiseks või ükskõik milleks veel.

ma küll väga ei usu, et kui sinu elust viin ära võtta, siis sa tunned end kohe teab kui õudselt ja nutad krokopisaraid.

sinu mainitud alkolettide olemasolu on suhteliselt vähetähtis, sest olemas on ju ka relvad ja tuumajaamad ja ma ei tea mis veel, kuid see ei tähenda ju, et igaüks neid kasutama peaks. see on lihtsalt võimalus.

ahjaaa, igaks juhuks võib ju mainida, et ma trimpan ka vahel. selliseid naistekaid, maitselt paremad. seega ma ei ole mingi karskusespetsialist, lihtsalt mõned dannari ja mazzi väited tundusid tobedad.
              sa tõlgendad minu mõtet valesti. alkohol ei käi tõesti eluga kokku kui eluks vajalik osa, kuid ta on osa läänemaailma elustiilist. Elik Alkohol=Elu, vaid alkoholitarbminie on üks osa elust, nagu kartuli söömine on ka üks osa eestlase elust.

Kommentaar

Ja neid kasutatakse ka ning kirjutatakse artikleid samuti.

Kommentaar

Kogu selle "alkohol-ei-ole-tabu-milleks-teki-alla-peitu-pugeda" jauramise taustal jääb 1 oluline asi märkamata ja see on:
                  Sporditegemise käigus alkoholi tarbida ei ole ok, mitte üheski vanuses!!
                  See on idiootsus!
                  Rääkida sellest "lõbusas kontekstis" võib (väga) noortele tundudagi huvitav! Kuigi ta seda tegelikult ei ole!
                  Kas te tõesti ei saagi sellest aru või olete sellest artiklist nii rõngas, et ei taha aru saada!?
                  Põhjendada midagi (antud juhul noorte alkoholitarbimist) sellega, et niikuinii tehakse...
                  Et midagi muuta, alusta iseendast.
                  Sa võiksid sellest ka mõnes oma artiklis kirjutada, et lapsed joovad nkn jõle palju, mis seal ikka, see on normaalne, sest seda tehakse ju igal pool!

Kommentaar

Kogu selle "alkohol-ei-ole-tabu-milleks-teki-alla-peitu-pugeda" jauramise taustal jääb 1 oluline asi märkamata ja see on:
                    See on idiootsus!
                    Rääkida sellest "lõbusas kontekstis" võib (väga) noortele tundudagi huvitav! Kuigi ta seda tegelikult ei ole!
                    Kas te tõesti ei saagi sellest aru või olete sellest artiklist nii rõngas, et ei taha aru saada!?
                    Põhjendada midagi (antud juhul noorte alkoholitarbimist) sellega, et niikuinii tehakse...
                    Sa võiksid sellest ka mõnes oma artiklis kirjutada, et lapsed joovad nkn jõle palju, mis seal ikka, see on normaalne, sest seda tehakse ju igal pool!
                    Kui ma kirjutan artikli sellest, kuidas lapsed ja alaealised saavad alkoholi osta ning toon ka sinna juurde skeemi, kuidas seda tehakse ning poodide nimekirja, siis kas ma teen sarnase "pahateo" nagu Mazz praegu? Ma leidsin Soccerneti loost kaks stiiliviga, mis oleks parema loo nimel pidanud ümber sõnastama, kuid üldjoontes on tegu reportaažiga ning ainult need kaks kohta annavad alkoholitarbimisele suhtkoht positiivse hinnangu.
                    Lugu annab kasvõi selleski mõttes huvitava kõrvalmõju, et pani inimesed kommenteerima ning kritiseerima, et alkohol ja sport ei sobi kokku, kuid samas näitab, et pahatihti on nad koos.
                    Alaealised tõin mängu seetõttu, et ma ei nõustu väidetega, et selline artikkel kedagi alkoholi pruukima meelitaks.

Kommentaar

Lihtsalt remargi korras, tahtmata teie kõlbelisuseteemalisse vaidlusesse sekkuda - te oleks tsäkäässi eeskujul pidanud lisama artiklile smoolprindi, et trikk sooritati professionaalide poolt suletud alal ja ÄRGE SEDA KODUS JÄRGI TEHKE! Vastasel juhul saate kohe kohtukeisi kaela, kui lapsed eeskuju võtavad ja viinasena päidpidi kokku jooksevad - ja siis teile kui eeskujule viitavad.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                        Lihtsalt remargi korras, tahtmata teie kõlbelisuseteemalisse vaidlusesse sekkuda - te oleks tsäkäässi eeskujul pidanud lisama artiklile smoolprindi, et trikk sooritati professionaalide poolt suletud alal ja ÄRGE SEDA KODUS JÄRGI TEHKE! Vastasel juhul saate kohe kohtukeisi kaela, kui lapsed eeskuju võtavad ja viinasena päidpidi kokku jooksevad - ja siis teile kui eeskujule viitavad.
                        Just see lausejupp, et ärge seda kodus järgi tehke meelitabki inimesi asja proovima.
                        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                        Algselt postitas taku*
                        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Martinile: mitte et alkohol ja elu kuuluvad kokku, vaid alkohol on elu osa. Kui sul on ilma parem, siis palun väga, ma ei ütle absoluutselt, et kõik peaksid jooma.

Ütlesin vaid seda, et minu arvates on alkohol täiskasvanute seas okei - aktsepteeritav, normaalne, tavapärane, kolm punkti. Ja ma ei näe mingit põhjust, miks peaks sellest tegema tabuteema.

Eks eetiline taluvuspiir on tõesti inimestel erinev - mõne arvates peaks rambofilmid ka keelatama, sest need annavad tibukestele halba eeskuju.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust

Eks eetiline taluvuspiir on tõesti inimestel erinev - mõne arvates peaks rambofilmid ka keelatama, sest need annavad tibukestele halba eeskuju.
                            Rambofilme ära küll puutu. Rambol on õilis eesmärk.

Kommentaar

See on idiootsus!
                              Kui ma ei teaks kus sa töötad, siis arvaksin, et oled Karskus Seltsi palgal.

Ärge kiunuge iga asja kallal. Tegu oli ajakirjandusliku eksperimendiga ja selliste asjade puhule kombitakse sageli hea maitse piiri.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Alkohol ja sport ei sobi kokku, kuid samas näitab, et pahatihti on nad koos.
                                Nagu seekord?
                                Et pahatihti juuakse alkoholi ja tehakse sporti ning leitakse, et see on kirjutamist-avaldamist väärt? Lisaks veel paras huumor ka?

Oma artikli kohta oskad sa loodetavasti ise vastata!

Ega ei jõua tuuleveskitega võidelda. Kui ikka arvate, et see on/oli maru ettevõtmine, siis kiitke aga takka!

P.S. Rein - mis ajakirjanduslik eksperiment see oli? Ja mida minu töökoht asjasse puutub?

Kommentaar

Working...
                                X