Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kuidas käitud pidurdusjälgedega?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sitt on leiva isa.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

sitast pidi ju saia saama :/ ,et kuidas ta siis leiva isa olla saab?

Kommentaar

Algselt postitas marti88 Vaata postitust
        sitast pidi ju saia saama :/ ,et kuidas ta siis leiva isa olla saab?
        No ma harin sind natuke. Leiba tehakse rukkist ja rukis kasvab põllul. Põldu aga väetatakse sitaga. Vähemalt vanasti tehti nii ja sellest ajast on ka see ütlus.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          No ma harin sind natuke. Leiba tehakse rukkist ja rukis kasvab põllul. Põldu aga väetatakse sitaga. Vähemalt vanasti tehti nii ja sellest ajast on ka see ütlus.
          Rukis pole ainus teravili, mis põllul kasvab
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
            Rukis pole ainus teravili, mis põllul kasvab
            kartul kasvab kaa

Kommentaar

sitt on meie eksistentsi alusmüür

Kommentaar

Sitt on ühtlasti ka leiva poeg.

Väga vastuoluline mõte, veel vastuolulisem kui mu kasutajanimi.

Ise muidu koristan ära, enda järelt kindlasti. Kui dreyd viitas varem ajateenistusele, siis mäletan et enda teenistuse ajal olid lemmikvennad need kes suutsid poti äärele sittuda. Nagu välja suudeti selgitada siis oli tegemist venelastega, müstiline anatoomia.

Kommentaar

ei taha küll stereotüpiseeride inimesi, kuid osad idapoolsed hõimud, kes ei saanud suure peetri aknaraiumisest osa, on harjunud augu äärel kükakil auku sittuma ning seda võtet kasutatakse ka potil olemasolul.

Kommentaar

aga kui tekib olukord kus pidurdus jälg on, aga harja pole

Kommentaar

siis lased oma survepesuriga puhtaks

Kommentaar

Joga Bonito!!!

Kommentaar

Kommentaar

Vana teema, aga sobib minu hingevaeva väljendamiseks küll.

OLUKORD: regulaarselt iga päeva lõpuks on väikse kontorihoone meeste peldiku ainus pott, õieti selle prill-laud, priiskavalt täis piserdatud apelsinioranži neeruhaige kust.

PROBLEEM: tahaks ise ka päeva lõpus korra vaikses kohas mõtisklemas käia, aga no kuhu sa sedasi istud. Kakahäda läheb üldse ära sellise rõveduse peale ja kõht jääb kinni!

LAHENDUS: nagu selgub eelpool olevast postitusest: panna poti kohale silt, mis lohakat ohjeldaks.

UUS PROBLEEM: mida sinna sildile kirjutada, tuleks ju ikka viisakaks jääda?
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Lahendus: Firma listi kiri. "Sina, kes sa teed nii, nii ja nii. See ei ole Sinu kolleegide suhtes viisakas, ning on võrdlemisi ebameeldiv Sinu järel... jne. Ma tean, kes Sa oled, ära palun seda enam tee, muidu tuleb järgmine kiri juba nimelise pöördumisega." Olen näinud mõjuvat.
                              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Hommik!

Seda, et listikirjad mõjuvad, selleks ei pea filoloog olema...

Seoses lokkava korralagedusega otsustasin homme õhtul kell 16:32 korraldada hügieeniteemalisele koolituse "Kuidas avalikus kohas enda järgi puhtust hoida ". Koolitus koos presentatsioonesinemisega leiab aset siin samas, meie kontori tulattruumis (kui on mitu tualetti, siis täpsustada millises . Ja ikka selles , kuhu neid pakke pannakse).

Kaasa võtta hea tuju ning nõrganärvilisematel ninaklambrid. Hiljem peseme kööginurgas käsi ning pajatame kohvitassikõrval muljetest. Üritus on kõigile osalistele, olenemata vanusest, TASUTA

Ja usu mind , see mõjub. Vähemalt meil pakid kadusid
                                Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                                "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Working...
                                X