Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kuidas käitud pidurdusjälgedega?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pidurdajad on värdjad. Minu jaoks on need jäljed nii rõvedad, et ma ei taha isegi nende peale kuseda, vaid kusen natuke kõrvale.

Tõsiselt ka nahhui kui enda järelt koristada ei oska siis situ kodus kõik kohad täis

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
      PROBLEEM: tahaks ise ka päeva lõpus korra vaikses kohas mõtisklemas käia, aga no kuhu sa sedasi istud. Kakahäda läheb üldse ära sellise rõveduse peale ja kõht jääb kinni!

LAHENDUS:
      Võta üks žilett; valva ja - http://splicd.com/M3A9B8qMP28/287/357
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Koristaks küll, andestage mu võhiklikkus, aga hari ju jääb sitaseks? Kas see lükatakse sitasena sinna hoidjasse tagasi või jooksed kraanikausi juurde pesema või kuidas?

Kommentaar

kuna see on hari sita pühkimiseks, siis loomulikult ei hakata seda sitast puhastama. ega sibiautot ei lööda ka läikima pärast igat tööpäeva.

Kommentaar

zaeka dilemma avas minugi silmad. tõepoolest pidurdusjälje sitt on nagu energia selles jäävuse seaduses. sitt ei teki ega kao, vaid ainult liigub ühest kohast teise. poti küljest harja külge, harja küljest poti külge - lõputu nõiaring!
            ĢKuule, konn, kas vesi on soe?ģ
            ĢMina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!ģ

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
              zaeka dilemma avas minugi silmad. tõepoolest pidurdusjälje sitt on nagu energia selles jäävuse seaduses. sitt ei teki ega kao, vaid ainult liigub ühest kohast teise. poti küljest harja külge, harja küljest poti külge - lõputu nõiaring!
              Aga milleks üldse sittuda, kui ta kusagile nagunii ära ei kao? Puhtalt enda heaolu silmas pidades? Natukene egoistlikk ei ole ? Mina soovitan kõigil lihtsalt mitte sittuda. Urineerida võib, sest uriin kaob lume allagi.või sisse.või läbi.

Kommentaar

Aga kuidas on pidurdusjälgedega Viru keskuse peldiku seinal, kirjaga "Ja ljublju tebja"?

Kommentaar

Tuleb süüa normaalset toitu, mitte mingit kleepuvat sitta mis sita kleepuma paneb. Ja kannatada korralikult, seni kuni kilpkonnapea hakkab pead edasi-tagasi liigutama. Siis paned sellise puraka, et see on valgusekiirusel kohe kuskli Tallinna Vee kollektoris.
                  "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                    Tuleb süüa normaalset toitu, mitte mingit kleepuvat sitta mis sita kleepuma paneb. Ja kannatada korralikult, seni kuni kilpkonnapea hakkab pead edasi-tagasi liigutama. Siis paned sellise puraka, et see on valgusekiirusel kohe kuskli Tallinna Vee kollektoris.
                    ..või ei suuda ennast läbi kõverate torude alla vedada.
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

Okei, mul võib-olla mitte kõige teemakohasem küsimus, kuid küsin siiski: kuidas oleks kõige "kenam" urineerida? Kas otse vette? Kuidagi piinlik on sellist lärmi tekitada, kui kõrvalruumis on veetlev daam. Kuidas käituda?
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Kui urineerid, siis lase sujuvalt vastu potti.
                        Kui paned paska, siis lase vaikse sulpsuga vette ja õhuvärskendajat lase vähemalt kolm laksu.

Raudreeglid, millega saad elus hästi hakkama.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                          Okei, mul võib-olla mitte kõige teemakohasem küsimus, kuid küsin siiski: kuidas oleks kõige "kenam" urineerida? Kas otse vette? Kuidagi piinlik on sellist lärmi tekitada, kui kõrvalruumis on veetlev daam. Kuidas käituda?
                          Kui kõrvaltoas ilus tüdruk on, miks sa siis wc-sse kusele lähed?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                            Kui urineerid, siis lase sujuvalt vastu potti.
                            Kui paned paska, siis lase vaikse sulpsuga vette ja õhuvärskendajat lase vähemalt kolm laksu.

Raudreeglid, millega saad elus hästi hakkama.
                            ma soovitan sul paber alla panna, siis ei teki seda ohtu, et tõesti mitteselleksmõeldudkoht saab märjaks.

vähemalt kolm laksu on ka liig tunnen soolikate omapärasuse poolt kaasa!

Kommentaar

Algselt postitas Zaeka Vaata postitust
                              Koristaks küll, andestage mu võhiklikkus, aga hari ju jääb sitaseks? Kas see lükatakse sitasena sinna hoidjasse tagasi või jooksed kraanikausi juurde pesema või kuidas?
                              harja paned potti, vee sisse, ja lase uuesti vee peale, samal ajal puhastad harja vastu siseääri puhtaks. asja kordad kuni hari puhas
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
                                Kui kõrvaltoas ilus tüdruk on, miks sa siis wc-sse kusele lähed?
                                Ma oletan, et on alles esimene kuni kolmas kohtamine ja kuldne dušš ei ole veel jutuks.
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X