Calli ja ütle, et ma oleks nigunii callinud, siis tal pole nii sitt olla.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pokker Internetis
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusttuli mingi lingvistiline kala? Buy-in ja vastavalt lõpujärjestusele raha jagamine. Blindide tõstmiseks telefonil taimer käima jne.
ei
lihtsalt tundub igav. cash on ju palju põnevam/loose'im.
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustei
lihtsalt tundub igav. cash on ju palju põnevam/loose'im.
Kommentaar
-
Kurat,no ei ole võimalik mängida micro limiitidel rahalauda.
Lihtsalt mingid uroodid kõik su tõsted tuimalt callivad ära.Saad taskusse A-A ja raisid....vend callib.Flopp 2s-7c-Jc peale mida uuesti betid,ning vastane jälle callib.Turn 5s Betid uuesti,vastane callib.River Ks---Showdown mul A-A , vastasel 3s-Ts ehk siis mast.
Tra kes see jobu üldse sellise kaardiga potti siseneb ja seal veel bettidele vastab??
Vihaseks ajaba raisk.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Hommik!
Härra Smutovi jutu jätkuks, siis hõikan välja, et pakun nõustamisteenust kõigile abivajajatele. TASUTA. Masu tingimustes on viimasel sõnal eriti suur kaal, kuna teadupärast tänapäeval enam midagi ei jagata kuskil niisama, aga näete, minu lahkus on piiritu, niisiis võtke aga julgelt mul särgisabast kinni tänaval ja julgege abi paludaTarga inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustKurat,no ei ole võimalik mängida micro limiitidel rahalauda.
Lihtsalt mingid uroodid kõik su tõsted tuimalt callivad ära.Saad taskusse A-A ja raisid....vend callib.Flopp 2s-7c-Jc peale mida uuesti betid,ning vastane jälle callib.Turn 5s Betid uuesti,vastane callib.River Ks---Showdown mul A-A , vastasel 3s-Ts ehk siis mast.
Tra kes see jobu üldse sellise kaardiga potti siseneb ja seal veel bettidele vastab??
Vihaseks ajaba raisk.
Õpi mängima, või ära mängi üldse ;D
Kommentaar
-
Olgu siis igaks juhuks mainitud,et suuremas plaanis jään reeglina plussi,ning mitte ühtegi krooni oma raha pole pokkeri mängimiseks kulutanud.
Lootusetuks sõltlaseks on mind vist liiga vara nimetada.
Õpi mängima või ära mängi üldse??kutt,ma mängin micro limiitidel........kui ma arvaksin et ma mängida oskan,ega ma siis sentide peale ei mängiks.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
palju sa panustad - kas sa kaitsed enda kätt või üritad teist kaasa meelitada?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustJah, asi on microlimiitides lol, liigu kõrgemale ja sama mänguga läheb ainult rohkem raha ;D .
Õpi mängima, või ära mängi üldse ;D
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustSiis teine mängija näeb ta kaardid ära lihtsalt ja saab otsustada. Enda viga, et kaardid avas.
E: Siit tekib mul ka küsimus, et kas kellegil on kaartide avamise enne nn "tähtaega" situatsiooni olnud kasiinos just? ISe mängides paaril korral olen näinud kuidas diilerid keelavad ühe kaarti näitamise peale riverit kui mängu on jäänud kaks mängijat, samas näiteks vaadates High Stakes Pokerit, siis nendel on see lubatud, high stakes ka ju samas... Minuarust paljud sellised asjad olenevad ka diileritest, kui palju "vaba mänguruumi" nad lubavad, näiteks ükskord ei võinud ma chipse mängu visata, pidin ilusasti tornis panema, muidu sain sõimata.
15. Juhul kui mängija avab enda kaardid enneaegselt, siis ta käsi jääb avatuna lauale live hand'iksja ta saab jätkata käe lõpuni mängu ainult fold / check / call otsustega - ise ta action'it luua ei saa. Peale käe lõppu määrab poker supervisor või turniiri läbiviija talle karistuseks hoiatuse või 10 min penalty. Mitmekordsel määruste rikkumisel võib mängija ka mängust diskvalifitseerida. Kui mängija ei ole teinud action'it ja avab kaardid, loetakse käsi dead hand'iks.
Varem (no nt aasta paar vms tagasi) oli suhteliselt absoluutne põhimõte, et igasugune enneaegne kaartide avamine on dead hand, st võetakse su kaardid ära ja hüvasti raha. Seal oli ikka haigeid näiteid, kus nt 3kesi riveril 1 vend pani panuse, teine callis ja sõnade "NUTS!!!!" saatel avas kaardid (enne kui 3s vend sai midagi teha) ja siis vaatas kuidas need ära võeti ja pakki pandi.
Ja see avatud kaardid = "dead hand" või mitte, on ikka suhteliselt kasiinost kinni, et kui mängid kuskil ukrainas või mongoolias, võid ka potist ka ilma jääda."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar