Algselt postitas $$$
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pokker Internetis
Collapse
X
-
Oleneb mida mängin.Rahalaudades mängin tunde pealt,1 laua DoN SnG turnal üritan alguses kohe loose-aggressive käitumisega stacki tuubeldada(mis tõenäoliselt tähendab,et oled rahades),et lihtsam oleks.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustpalju sa panustad - kas sa kaitsed enda kätt või üritad teist kaasa meelitada?
Multi table turnadel olen pigem tight-aggressive,võidan mõned käed,varastan mõned potid.Kes tasa sõuab,see kaugele jõuab.
Omades nutsi,siis call-check,rünnakule ise ei asu,annan vastasele julguse panustada millele omakorda re-raise.Vastane on panustanud juba potti liiga palju,et minu re-raise peale loobuda.
Monsteriga proovin rünnata,mitte liiga julgelt,kuid piisavalt et vastased ära hirmutada ja mitte lasta mõnel 7s9s käes riveriga masti või rida saada.
Ma siiski veel õpin seda mängu,ning iga käsi on erinev.
Ühest vastust nendele küsimustele ei ole.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
HSP 6. hooaeg jõudis telesse ja netti.
Watch poker videos, TV shows & documentaries on PokerTube. With over 20,000 Poker related movies like High Stakes Poker, PokerTube is the world's largest site to watch anything about poker.
Mõned vägagi huvitavad käed on juba ette tulnud. Hellmuthile tehti kiirelt -200K.
5. osas lubatakse Ivey-Durri suuremat kokkupõrget.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Ei hirmuta jah väga.Algselt postitas Zaeka Vaata postitustSellest käiku minevast ISPide bännist on 3 aastane ka võimeline mööda hiilima.sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
VÄga hea, võitsin täna 20 eeku. Teie vist naerate selle üle, aga minule on see suur saavutus, sain turniiril 17-nda koha
Pole enda raha kunagi pokerstarsi kontole üle laadinud :P Alustasin freerollidega ja siis micro turniiridega. Järgmisena üritan võtta Low turniirid. Vaikselt lähen nii edasi, kuni kogueb kena summake. Mis arvate, kas on võimalik, et ma saan nii edasi minnes hea papi kokku ?
sigpic
Kommentaar
-
Vb räägid lähemalt ,kuidas alustasid ja kuidas nii kaugele jõudsid ?Algselt postitas Mchl Vaata postitustNo mina näites ei ole PS kunagi raha ise pannud ja nüüdseks on mul seal 1800 $
sigpic
Kommentaar
-
K Punkt:
Raske uskuda ,et sa selle 2USD-ega midagi teedida võid kuna bankroll on sul nii väike ,et 1 raske badbeat ja sa oledgi empty seega pole mõttet loota ,et sellest võid veel teenida ehk siiski kui sul mingi ulme swingup ja raske kaardijooks ja nl2 hakkad duubeldama ehk siis võib veel assja saada aga väga raske uskuda.
Soovitus oleks ,et teha endale üks sisse ost pokkerisse mis oleks umbes 500eeki e 50USD peaaegu ja hakkad toksima nl2
kui tahad õppida pokkerit siis soovitaks sulle:
Raamatud:
Turniiri jaoks:
Harrington On Hold'em Volume 1
Harrington On Hold'em Volume 2
SNG-de jaoks:
Sit'n Go Strategy
Cashi õppi parem foorumitest
või siis No Limit Hold 'em Theory and Practice
Ja 2 parimat raamatut mis tuleks kindlasti lugeda:
Let there be Range
The Poker Mindset
Ja muidugi külasta foorumeid sealt õppid palju:
Poker discussion forum with over 500,000 members and 100 different poker forums. Learn poker strategy & sharpen your poker skills for tournament poker, texas hold 'em, five card draw, omaha hi lo, seven card stud and more plus talk poker TV, and dozens of other topics.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mchl Vaata postitustNo mina näites ei ole PS kunagi raha ise pannud ja nüüdseks on mul seal 1800 $
Seda tahaks tõesti teada.
Mis võitsid ühe freerolli ja teenisid paar kopikat ja hakkasid siis mingeid sng-si toksima ja bankrolli ehitama või said paar kopikat freerollist ja hakkasid cashi
toksima ja said seal paar korda duublisse?
Ja kaua se võttis?Raske uskuda et teenid 1800$ freerollist teenitud paari kopikaga usutavam oleks 180$.Ja kui sul tõesti ongi se 1800$ siis raiska
90$ et osta HM-Holdem manager (Saad analüüsida oma käsi ja kuvada lauda
vastase statsid (mis aitaksid su mängu väga palju arendada ja ei peaks murdma pead mis sorti vastane on selle töö teeb sinu eest Holdem manager ja
sammuti saad vaadata iga kell oma kasumit ja oma EV joont jne.
Tõesti soovitan igale pokkeri mängijale Holdem Manageri vot se on puhas kuld.
Kommentaar
-
Tegelikult ei olegi see nii võimatu. Muidu oleks minulgi raske uskuda, kuid mu sõber/naaber pole ka midagi sisse maksnud, kuid kontol on mingi 2600$. Alustas freerollidega, millest sai mingi tühise summa ja siis osales mingil turnal, kus sai esimese koha. Kutt on võitnud netis ja live turniiridel (kohalikel alla 5000 võidusummaga turniiridel) aga minust tal jaks üle ei käi. Annab ikka tunda, kas eluaeg tuntud sõber bluffib või mitteAlgselt postitas kehtnakas Vaata postitustSeda tahaks tõesti teada.
Mis võitsid ühe freerolli ja teenisid paar kopikat ja hakkasid siis mingeid sng-si toksima ja bankrolli ehitama või said paar kopikat freerollist ja hakkasid cashi
toksima ja said seal paar korda duublisse?
Ja kaua se võttis?Raske uskuda et teenid 1800$ freerollist teenitud paari kopikaga usutavam oleks 180$.Ja kui sul tõesti ongi se 1800$ siis raiska
90$ et osta HM-Holdem manager (Saad analüüsida oma käsi ja kuvada lauda
vastase statsid (mis aitaksid su mängu väga palju arendada ja ei peaks murdma pead mis sorti vastane on selle töö teeb sinu eest Holdem manager ja
sammuti saad vaadata iga kell oma kasumit ja oma EV joont jne.
Tõesti soovitan igale pokkeri mängijale Holdem Manageri vot se on puhas kuld.
kahjuks muidu olen suht pask mängija
Kommentaar
-
Ei ole kindlasti võimatu. Kunagi tegin omale seal konto ja PS ise andis 2$ mängimiseks. Sellega läksin kohe 0.02/0.04 lauda ja hakkasin seda vaikselt kasvatama. Olen täiesti nõus, et mul pidi alguses ka õnne olema kuna algajal ei ole mingi kunst 2$ seal kohe ära kaotada. Aga joppas mul ja nüüdseks on mul seal umbes 2000$. Vahepeal mängisin 9 lauda korraga NL25, viimased kuu aega pole üldse mänginud. HoldemManager on ka ostetud.
Üldiselt arvan, et suure papi kokku ajamine pokkeriga on raskeks läinud, seetõttu enam väga ei mängi ka. See 2K mis mul on on ka ju mitme kuuga tulnud, iga normaalse tööga teenib rohkem
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar