Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sai eile home-game'i tehtud. Kardan, et pole kunagi nii hästi mänginud. A mis sa ikka teed, kui käes on stabiilselt 2-8 unpaired, unsuited & unconnected - ainult foldid ja oled kõik õigesti teinud. Siiski tugevus väljendus paaris ülidistsiplineeritud foldis ja üleüldises mängulugemises. Ja noh, arvestades joobeastet oleks tavapäeval paar lüket ikka oma 'monsteritega' teinud. Eniveis lõppkokkuvõte on, et 2 korda sain buy-ini tagasi. Paar kätt sai ikka mängitud. Mõned low-pairid pidasid vastu, aga üldjuhul lõpuks tuli ikka mingi selline lüke nagu minu KK vs J8d vs xx tuli kolmandaks, AT vs A5 ja AQ vs Q2 teiseks. A no mis seal ikka bäd biite ikka juhtub(ma olen sellest seltskonnast, kelle jaoks bad beat on see, kui nuppude sissesurumise hetkel oled ees, kuid lõpuks oled ilma), õnnitlesin ennast hea mängu puhul ja pidasin plaani enne isu tulekut pokkerit mitte mängida.
A siin foorumis oli liiga paljhu kära ja sai triobet tööle pandud. Freerollile ei jõudnud ja seega pidi oma 10 euri gämblema hakkama. Panin pool sellest MTT turniiri sisseostuks ja hakkas korduma eilne stsenaarium. Mingil hetkel polnud enam palju üle kolme BB jäänud ja A5 surus nupud keskele. Kaks calli ja KQs ning JJ vastu tehti filigraanne suckout. Ülejäänud läks suht valutult. Või noh, ma vaatan, et ma veidi isegi hakkan jagama seda mängu.
Kommentaar