Algselt postitas erkkik
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pokker Internetis
Collapse
X
-
Algselt postitas erkkik Vaata postitustOled pisikese peatraumaga we?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustEi, ma olen lihtsalt kalasõber ja minu pärast võiks iga päev olla kalapäev!
Kommentaar
-
Algselt postitas erkkik Vaata postitustKindasti oled mingi proff, seal oli võimatu et tal oleks olnud paremat kätt mõtle peaga tainas
ja tee pokerhand.org kasutaja palju parem k2si vaadatakui siin j2rge ajada..
Kommentaar
-
Algselt postitas erkkik Vaata postitustKindasti oled mingi proff, seal oli võimatu et tal oleks olnud paremat kätt mõtle peaga tainasWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas erkkik Vaata postitustMis te arvate ka sellised vennad tohiks pokrit mängida we?Liialt ajuvaba lihtsalt
Aga õnneks paar kätt hiljem sain tagasi
** Hand # 2424907763 starting - 2009-02-16 16:53:51
** TB-Turbo Swift Egret 2 [Hold 'em] (0.50|1.00 NL - Cash Game) Real Money
Mos369 sitting in seat 2 with €52.59
ErkkiK sitting in seat 3 with €97.96
Mang89Swe sitting in seat 4 with €28.63[Dealer]
Acinna84 sitting in seat 5 with €101.38
mase0 sitting in seat 6 with €57.20
Acinna84 posted the small blind - €0.50
mase0 posted the big blind - €1.00
** Dealing cards to ErkkiK: Kd, Ks
Mos369 called - €1.00
ErkkiK raised to €6.00
Mang89Swe folded
Acinna84 folded
mase0 folded
Mos369 called - €6.00
** Dealing the flop: 4d, 5h, 6h
Mos369 checked
ErkkiK bet - €13.50
Mos369 called - €13.50
** Dealing the turn: 6d
Mos369 checked
ErkkiK bet - €40.50
Mos369 went all-in - €33.09
** Dealing the river: 7d
Mos369 shows: 5d, 8h
ErkkiK shows: Kd, Ks
Mos369 wins €103.68 from the main pot
Kommentaar
-
Algselt postitas hannes10 Vaata postitust44 55 66? oleks võind ju olla vabalt
aga juu mingi random donk oli
Kommentaar
-
Algselt postitas hannes10 Vaata postitust44 55 66? oleks võind ju olla vabaltAga no vbla vennal oligi nii välja plaanitud
Kommentaar
-
Algselt postitas erkkik Vaata postitustJust see onligi et väga ebakindla mängustiiliga oli väiksed pocketeid reisis eelnevalt koguaeg käsi sellest järeldus et ei saand midagi ollaAga no vbla vennal oligi nii välja plaanitud
Kommentaar
-
Legaalne käsi ju igati, vastane on muidugi kerge donk küll et sellise käega 6xbb raise PF-s Out of positsion ära callib ja flopil, turnil on tema jaoks middle pair+bellybuster hea kyll et raha sisse panna. Sa peaks olema rahul, et said parima käega raha sisse...ma villaini asemel oleks check-raiseinud flopil all-in, sellel käigul on vähemalt veidi fold equityt, samas sellisel boardil tõlgendataks sellist käiku pigem FD v. FD+2 overcards ja callitakse ikka ära
PF suurem raise??? ma kyll cashi ei mängi onlineis aga 6xbb on täiesti piisav kui 1 limp on olemas, KK pocketiga tahad ju mängu, soovitavalt ühelt vastaselt ja kui vastane on nii loose et callib ära su KK 85o-ga siis ole rahul et saad temaga ühes lauas istuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitust
PF suurem raise??? ma kyll cashi ei mängi onlineis aga 6xbb on täiesti piisav kui 1 limp on olemas, KK pocketiga tahad ju mängu, soovitavalt ühelt vastaselt ja kui vastane on nii loose et callib ära su KK 85o-ga siis ole rahul et saad temaga ühes lauas istuda.
Kommentaar
-
veel üks näide milleks unibet/triobet kusi on.. mul 10J ..turniiri algus.. pole sit out ka..tahan callida..et floppi näha.. ning turniir pani ise foldi ning minu sit out reziimi.. ja tohoh..flop oli siis 10J7.. turn Q ..ning river 10.. ning siis kui sain tagasi..tuli kätte AJ ..raisesin vähe pre-flop..üks callib ..flop 939.. lükkasin all ini..ta callis..tal JK..turn K.. ulme.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitusttriobetis on see ju klassikaline coinflip, vastane tabab oma 2-3 outiseid postflopis 50% täpsusegaAlgselt postitas K2sn Vaata postitustennem v6ita blindid kui kaotada buyin
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar