Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pokker Internetis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
    Mis te arvate ka sellised vennad tohiks pokrit mängida we?
    Sina ei tohiks.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
      Sina ei tohiks.
      Oled pisikese peatraumaga we?

Kommentaar

Oled pisikese peatraumaga we?
        Ei, ma olen lihtsalt kalasõber ja minu pärast võiks iga päev olla kalapäev!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
          Ei, ma olen lihtsalt kalasõber ja minu pärast võiks iga päev olla kalapäev!
          Kindasti oled mingi proff, seal oli võimatu et tal oleks olnud paremat kätt mõtle peaga tainas

Kommentaar

Kindasti oled mingi proff, seal oli võimatu et tal oleks olnud paremat kätt mõtle peaga tainas
            ainuke varjant preflop suurem raise...

ja tee pokerhand.org kasutaja palju parem k2si vaadata kui siin j2rge ajada..

Kommentaar

Epic fail. Ma mõtlesin ümber. Palun ära lõpeta mängimist.

Kommentaar

Mis te arvate ka sellised vennad tohiks pokrit mängida we? Liialt ajuvaba lihtsalt Aga õnneks paar kätt hiljem sain tagasi

** Hand # 2424907763 starting - 2009-02-16 16:53:51
                ** TB-Turbo Swift Egret 2 [Hold 'em] (0.50|1.00 NL - Cash Game) Real Money

Mos369 sitting in seat 2 with €52.59
                ErkkiK sitting in seat 3 with €97.96
                Mang89Swe sitting in seat 4 with €28.63[Dealer]
                Acinna84 sitting in seat 5 with €101.38
                mase0 sitting in seat 6 with €57.20
                Acinna84 posted the small blind - €0.50
                mase0 posted the big blind - €1.00

** Dealing cards to ErkkiK: Kd, Ks
                Mos369 called - €1.00
                ErkkiK raised to €6.00
                Mang89Swe folded
                Acinna84 folded
                mase0 folded
                Mos369 called - €6.00

** Dealing the flop: 4d, 5h, 6h
                Mos369 checked
                ErkkiK bet - €13.50
                Mos369 called - €13.50

** Dealing the turn: 6d
                Mos369 checked
                ErkkiK bet - €40.50
                Mos369 went all-in - €33.09

** Dealing the river: 7d
                Mos369 shows: 5d, 8h
                ErkkiK shows: Kd, Ks
                Mos369 wins €103.68 from the main pot
                44 55 66? oleks võind ju olla vabalt

Kommentaar

Algselt postitas hannes10 Vaata postitust
                  no siis ma arvan oleks ta flopis teinud check raise mitte check call!!!

aga juu mingi random donk oli

Kommentaar

Algselt postitas hannes10 Vaata postitust
                    Just see onligi et väga ebakindla mängustiiliga oli väiksed pocketeid reisis eelnevalt koguaeg käsi sellest järeldus et ei saand midagi olla Aga no vbla vennal oligi nii välja plaanitud

Kommentaar

Just see onligi et väga ebakindla mängustiiliga oli väiksed pocketeid reisis eelnevalt koguaeg käsi sellest järeldus et ei saand midagi olla Aga no vbla vennal oligi nii välja plaanitud
                      No siis oli ta tõesti haige jobu, kelle joppas

Kommentaar

Legaalne käsi ju igati, vastane on muidugi kerge donk küll et sellise käega 6xbb raise PF-s Out of positsion ära callib ja flopil, turnil on tema jaoks middle pair+bellybuster hea kyll et raha sisse panna. Sa peaks olema rahul, et said parima käega raha sisse...ma villaini asemel oleks check-raiseinud flopil all-in, sellel käigul on vähemalt veidi fold equityt, samas sellisel boardil tõlgendataks sellist käiku pigem FD v. FD+2 overcards ja callitakse ikka ära

PF suurem raise??? ma kyll cashi ei mängi onlineis aga 6xbb on täiesti piisav kui 1 limp on olemas, KK pocketiga tahad ju mängu, soovitavalt ühelt vastaselt ja kui vastane on nii loose et callib ära su KK 85o-ga siis ole rahul et saad temaga ühes lauas istuda.

Kommentaar

Algselt postitas coco Vaata postitust

PF suurem raise??? ma kyll cashi ei mängi onlineis aga 6xbb on täiesti piisav kui 1 limp on olemas, KK pocketiga tahad ju mängu, soovitavalt ühelt vastaselt ja kui vastane on nii loose et callib ära su KK 85o-ga siis ole rahul et saad temaga ühes lauas istuda.
                          ennem v6ita blindid kui kaotada buyin

Kommentaar

veel üks näide milleks unibet/triobet kusi on.. mul 10J ..turniiri algus.. pole sit out ka..tahan callida..et floppi näha.. ning turniir pani ise foldi ning minu sit out reziimi.. ja tohoh..flop oli siis 10J7.. turn Q ..ning river 10.. ning siis kui sain tagasi..tuli kätte AJ ..raisesin vähe pre-flop..üks callib ..flop 939.. lükkasin all ini..ta callis..tal JK..turn K.. ulme.

Kommentaar

triobetis on see ju klassikaline coinflip, vastane tabab oma 2-3 outiseid postflopis 50% täpsusega

Kommentaar

Algselt postitas coco Vaata postitust
                                triobetis on see ju klassikaline coinflip, vastane tabab oma 2-3 outiseid postflopis 50% täpsusega
                                Algselt postitas K2sn Vaata postitust
                                ennem v6ita blindid kui kaotada buyin
                                Sorry mate aga rahamängu kvintessents on vastasseisud, kui ma istun ntx 100BB-ga lauas siis mu eesmärk on leida vastasseis ja raha parima käega sisse saada, blindide võtmine käib asja juurde aga kui mingi donk tahab oma buy-ini middle pairi ja gutshotiga sisse panna minu overpairi vastu, siis ma laseks tal teha seda all day long. Eks kaotusi tuleb ikka ette, halbu ja halvemaid aga nii kaua kuni sa saad raha parima käega sisse, teed sa teoreetiliselt kõik õigesti ja küllap hakkab variatsioon peagi ka sinu õuele naeratama.

Kommentaar

Working...
                                X