Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pokker Internetis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

sain siss endal oli QQ ja sain JJ sisse

Kommentaar

Järgmine kord olge pisut targemad ja saatke näiteks PM foorumi kasutajatele, sest tund enne freerolli algust käis liiklus google ja triobeti vahel nagu alamatlandi kaablis, otsisõnaks freeroll soccernet
      Mäng oli tore, kui midagigi kätte tuli siis vaatasid 5 calli ees vastu ja sinu tõste sai ikka koolid sappa, sinu taskupaar sai lutti mingi 2x5,9-miks sellist kätt üldse mängitakse?! Allinn 2,7 minu KK vastu ja väljas ma olingi.

Kommentaar

Tere tulemast foorumisse reggie123. Mis on sinu lemmikklubi?
        "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Minu lemmik on Liverpool FC

Kommentaar

Mul läks turna suht metsa, üks vend pani koguaeg oma big blindi ajal all-in ja suht tihti sattus just siis kätte 2 pilti, mõtlesin, et teen rahulikku mängu, lõpuks oli endal pappi nii vähe ja teistel umbes 6000...
            jäin mingi 300ndaks.
            Kast olgu alati nurgas

Kommentaar

Dear Mario
              We regret to inform you that William Hill has withdrawn our online poker services for all residents of Estonia and will be unable to offer them to residents of Estonia for the foreseeable future.

We sincerely apologise for any inconvenience this may cause you; however this decision has been taken for legal reasons beyond our control.

Yours sincerely,

The William Hill Team

Ma olen sellist tendentsi päris sageli viimastel aegadel näinud, loodetavasti ei tulene see meie Eesti Loto poolt koostatud uuest hasartmänguseadusest.

Kommentaar

Algselt postitas Darren Vaata postitust
                Ma olen sellist tendentsi päris sageli viimastel aegadel näinud, loodetavasti ei tulene see meie Eesti Loto poolt koostatud uuest hasartmänguseadusest.
                See tuleneb hoopis iPoker võrgust, mis kasutab Playtechi tarkvara.
                Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

vat sulle tiigrihüpet.

Kommentaar

ma olen peaaegu täiesti kindel, et hetk tagasi oli siin pedro postitus?!
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

sain eelmine kord pihta, aga milleks kustutada too post?

Kommentaar

ikka!
                        aga kust välja kaevasid siis selle? oho.lv külastusega?

Kommentaar

Lemmikmeeskond

Tohoissand, mai tea, oleneb ju liigast, sellest hetkest mil Sulskäär lõi sakslastele viimasel kolmel minutil 2 väravat, on see meeskond hingelähedane.
                          Aitähh lätlaste vihje kohta, kunagi üritas üks kaval teada saada yhe teise keskkonna parooli, saates oma läbinisti lätiliku läti keele läbi google transleitori ja siis edastas eesti adminnile hädakisa-mai oskama eesti keel aga tahaks mängida,, adminn oli hea ja andis parooli.. siis alles saadi aru, et lätlane rsk ja parool vahetati ära. Vot selline vanasõna, karda lätlast, see läheb kõik sisse.
                          Mis sellesse mängu puutub siis rahad on kindlad-kõik lätlased lähevad esimesel käel kõik sisse ja kohe on massi 6x vähem

Kommentaar

Algselt postitas reggie123 Vaata postitust
                            Tohoissand, mai tea, oleneb ju liigast, sellest hetkest mil Sulskäär lõi sakslastele viimasel kolmel minutil 2 väravat, on see meeskond hingelähedane.
                            Kas see oli see sõprusmäng Borussia vastu?
                            "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

lolz. triobet jooksis kokku. võibolla ainult mul...
                              aga nüüd tuli tagasi. hetkel veel alles teise pausi ajal kus 10 esimest saavad 10 euri.. äkki veab... :P

Kommentaar

Manchesteri United võitis UEFA Meistrite liiga viimati 1999, kui Barcelonas peetud finaalis alistati Müncheni Bayern üleaja väravatest. Stenberg viis 5. minutil sakslased ette, kuid 90.+1. minutil oli täpne Teddy Sheringham ja 90.+3. minutil Ole Gunnar Solskjaer. Seda on nimetatud üheks üle aegade põnevaimaks finaaliks.

Valetasin pisut selle kahe väravaga Solskjaeri poolt aga point oli selles, et kuna ma robotite mängu ei salli ja sakslased muud ei oska siis olin Manu poolt, enne lõppu oli juba tahtmine jooma hakata(sta ta huvitav oli, robotid kõigutasid 86 minutit palli ja manu kätte sai siis üritas aga lõpp on siiani yx eredamaid hetki mida mu head silmad näind on

Lätakate freerollis sain masendava kaotuse osaliseks, tollel oli AA ja mul KK ning all in muidugi, tasuks 2,5 euri ja 8 koht. Eriti tyytuks osutus teadmine ei teises freerollis samuti hästi edenesin ja lõpuks finaali ronisin, kahte finaallauda on tüütu mängida.

Kommentaar

Working...
                                X