Naljakas, et inimesed ikka vaatavad seda üritust, et siis pärast kiruda. nii igal aastal. Sama ka Eesti muusika kohta. Ma ka ei teadnud pooli asju, aga mitte seepärast, et Eesti muusika on justkui mõttetu, vaid ma ise olen natuke teisi asju kuulanud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Kui see oli minu pihta suunatud, siis ei üritanudki väita, et Eesti muusika on mõtetu. Lihtsalt pole enamus sellel üritusel kõlanud/auhinna saanud minu tass teed (va võibolla Ewert and the Two Dragons). Teiseks gaala ise või noh, see mis teles näha oli, tundus kuidagi üle punnitatud ja mitte orgaaniline. Alustades Oti naljadega ja lõpetades saateorkestriga, mis kõik esitused minu jaoks üheks (tahaks öelda plönniks aga see kõlaks liiga halvasti. Et ei oskagi sobivat sõna siinkohal kasutada) sulatas.
Kommentaar
-
Kas keegi tooks mõnest Koit Leplandi naljakesest väikese näite kas teksti või video kujul?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustVideot Oti naljadest?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Asi ei olnudki niivõrd naljades endis vaid selles, kuidas ta neid esitas. Ehk, kes on 'vasaku jala reedet' näinud, siis tema esitus tolles filmis oli umbes sama hea, kui eile neid nalju ette kandes. Muidu pole mul tema vastu midagi. Kahtlemata väga andekas laulja aga näidelda ta väga just ei oska. Minu arvates.
Kommentaar
-
Sa pole oma arvamuses üksi.Algselt postitas Mask Vaata postitustAsi ei olnudki niivõrd naljades endis vaid selles, kuidas ta neid esitas. Ehk, kes on 'vasaku jala reedet' näinud, siis tema esitus tolles filmis oli umbes sama hea, kui eile neid nalju ette kandes. Muidu pole mul tema vastu midagi. Kahtlemata väga andekas laulja aga näidelda ta väga just ei oska. Minu arvates.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustAsi ei olnudki niivõrd naljades endis vaid selles, kuidas ta neid esitas. Ehk, kes on 'vasaku jala reedet' näinud, siis tema esitus tolles filmis oli umbes sama hea, kui eile neid nalju ette kandes. Muidu pole mul tema vastu midagi. Kahtlemata väga andekas laulja aga näidelda ta väga just ei oska. Minu arvates.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustAsi ei olnudki niivõrd naljades endis vaid selles, kuidas ta neid esitas. Ehk, kes on 'vasaku jala reedet' näinud, siis tema esitus tolles filmis oli umbes sama hea, kui eile neid nalju ette kandes. Muidu pole mul tema vastu midagi. Kahtlemata väga andekas laulja aga näidelda ta väga just ei oska. Minu arvates.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustVideot Oti naljadest?
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustott lepland on ikka räme naljanina! erakordselt tore lausa!
ja mis puudutab CS, teades jalmarit, kui ka eevat ja ta venda, siis tegelt on selle pundi taga räige töö ja tahtmine oma ehedat asja teha, magamata ööd ja tunnid ja ainult usk, et ükskord me saame hakkame, ja jep. saidki. mul oleks endal läinud süda pahaks, kui järjekordne getterjaanigretepaiatanja jne co oleks võidutsenud. pigem heameel näha, et meie muusika maastikul on toimumas mingisugune kardinaalne ümbersünd, kus alternatiivsus omab ära pop scene, ja tee mis tahad, eilne oli selle kinnitus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustja mis puudutab CS, teades jalmarit, kui ka eevat ja ta venda, siis tegelt on selle pundi taga räige töö ja tahtmine oma ehedat asja teha, magamata ööd ja tunnid ja ainult usk, et ükskord me saame hakkame, ja jep. saidki.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustA liiga hästi vist siiski ei tea, jah?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar