Dortmundi - Bayerni mängu eel Eurosport 2 peal poolakeelne stuudio? pole varem tähele pannud.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse

X
- 

Lembitu Kuusega on varsti kutu-piilu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
 - 

Et vaatab, kuna ma näiteks pesumasina tööle lükkasin või kas kasutan põrandakütet vannitoas?Algselt postitas zelee Vaata postitustKapo jälgib sind läbi selle arvesti.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
 - 

Ei aita, siis saadavad mehed peale, kui tehnika alt veab.Algselt postitas chac Vaata postitustnu põhimõtteliselt saaks/tuleks loobuda google'st, facebookist, isegi internetist, moblast, lauatelefonist... kõige selle kaudu annab ju luurata, võibolla isegi efektiivsemalt
Kommentaar
 - 

Pole küll uurimustööd teinud, kuid on jäänud silma, et nende paberkott maksab kõige rohkem (0,27€ ?). Mõnes poes maksab paberkott isegi kilekotist vähem.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSelveri paberkotid on ebausaldusväärsed.
e: ja ma ei pea silmas sekspoodisee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
 - 

Olen Rimis seda tähele pannud kui sinna kogemata sattunud olen. Mujal on planeeritult oma kott kaasas.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMõnes poes maksab paberkott isegi kilekotist vähem.BVB - Vaprus
Kommentaar
 - 

Idee on üllas, aga siis peaks see kott igal ajal ja igal pool kaasas olema.Algselt postitas zelee Vaata postitustMuretsege paar riidest kotti ja ei pea enam paber/kilekottidega mässama. Säästate loodust ka. Pole vaja ka igat banaani/õuna/tomatit eraldi kilekotti toppida.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar