Algselt postitas cbulls13
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustendiselt põnevil. millega need eided siis seekord hakkama said?
OT: Kas tegemist on kolleegidega? Kui nii, siis võid anda vihje, et lugege artiklite alt vahest kommentaare (Teema spordiportaalide apsakad). Enam ei ole ainult anonüümsed trollid. Juhtub ka, et konkreetset ala tundvad fännid juhivad tähelepanu artiklis olevatele vigadele. Eriti tihti juhtub seda võitlusspordialade, kus ajakirjanik püüab dešifreerida inglise keelsest kusagilt tabloidist leitud artiklit. Näide: viimane McGregori kohta kirjutatud artikkel, kus on lisaks kommenteeritud kaalukategooria veale veel paar olulist faktiviga.
Kommentaar
-
6.12.16 Tähelepanekud.
01. Puudutatuna tunnevad miskipärast ennast need kes üldse asjasse ei puutu.
N. Andsin kaunis kõlava häälega mõista ühele töökaaslasele , et ta on pesueht türapea. Kuna mina pidin tema sitta lappima( ta magas oma pohmakat välja kodus) ehk vestlema ühe väga ebameeldiva isikuga. Keda absoluutselt ei huvitanud fakt , et mina olen antud jamas kõrvalseisja või üldse minu arvamus.
Ja siis lendab kõrvalt ruumist üks tütarlaps ja kukub minu peale kriiskama , et mis õigusega ma teisele nii halvasti ütlen. Ja siis taga targemaks hakkab sellele türapeale veel seletama , et miks ta laseb endaga veel sedasi käituda. Tore päev oli täna.
02. Küsima peab. Küsiti ainult , et mis moodi sa üldse meil sellise palga eest veel alles oled... Peale palgatõusu võis täna oma meelehärmi leevendamiseks pelmeeni kõrvale hapukoort osta. On tõesti maitsvam sedasi.
03. Hea, et eelmine kuu see jutt räägitud sai. Peale selliseid hetki oleks see vist päris põnev.Tegelt on ju ilus. Ja kohati kole korraga.
Win win situation?
Kommentaar
-
shefieldi tähelepanekutega seoses tuleb meelde ühe lähedase inimese töökohal juhtunu. Inimene tegeles suuremate võllide tegemata töö lappimisega, tegi ületunde ja nii kuude kaupa, kuniks sai siiber ja nõudis ettevõtte juhilt tugevat palgatõusu või läheb töölt ära. Juht sõimas näö täis, kelleks sa ennast pead ja jutud ning nädal hiljem tõstis palka, kui lahkumisavaldus lauale jõudis.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKäisin eile mingil plaadiesitlusel. Palju erinevaid esitajaid ja vanu eesti laule. Ainus, kellest aru ei saanud oli Koit Toome - no nii sitasti annab ikka sõnu hääldada, et sõnastki aru ei saa. Ja seda kõike eesti keeles.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustTunne klassikat, kell 3, chinchilla, mees!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas shefield Vaata postitust6.12.16 Tähelepanekud.
01. Puudutatuna tunnevad miskipärast ennast need kes üldse asjasse ei puutu.
N. Andsin kaunis kõlava häälega mõista ühele töökaaslasele , et ta on pesueht türapea. Kuna mina pidin tema sitta lappima( ta magas oma pohmakat välja kodus) ehk vestlema ühe väga ebameeldiva isikuga. Keda absoluutselt ei huvitanud fakt , et mina olen antud jamas kõrvalseisja või üldse minu arvamus.
Ja siis lendab kõrvalt ruumist üks tütarlaps ja kukub minu peale kriiskama , et mis õigusega ma teisele nii halvasti ütlen. Ja siis taga targemaks hakkab sellele türapeale veel seletama , et miks ta laseb endaga veel sedasi käituda. Tore päev oli täna.
02. Küsima peab. Küsiti ainult , et mis moodi sa üldse meil sellise palga eest veel alles oled... Peale palgatõusu võis täna oma meelehärmi leevendamiseks pelmeeni kõrvale hapukoort osta. On tõesti maitsvam sedasi.
03. Hea, et eelmine kuu see jutt räägitud sai. Peale selliseid hetki oleks see vist päris põnev.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar