Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuna pole socceri foorumist siis aasta postituse tiitlile ei pretendeeri. Aga siiski selle foorumi inimese poolt tehtud.
Hea post sellegi poolest.
Mõnuagent ak Dannar teises keskkonnas.
+Reimo:
Jah, nad on naljakad, nad laulavad mööda, aga nad võtavad seda ise ka lõbuga. Ehk kui inimestel on endil eneseirooniat, siis on täiesti okei ka nendega kaasa naerda. Leo ja Heiki pole meie peale siiani solvunud, pole nad ka mingid äpud, kes iseendaga hakkama ei saa, vaid täiesti tavalised ja lihtsad inimesed, kes teevad enda lõbuks muusikat. Ma saan aru, et tänapäeva maailmas on väga popp solvuda. Kui "solvatu" ise ei solvu, siis leidub lademetes solvumisentusiaste, kes nende eest solvumise käsile võtavad. See aga viib lõpuks selleni, et kogu nali ja huumor on reglementeeritud ja väga mugav, kus jumala eest keegi isegi riivata ei tohi saada. Seega võtke veidi vabamalt.
tellisin endale jõulukingiks Chromecasti ja tuleb tunnistada, et väga viis lahendus striimimiseks. eriti kui teleris vastav rakendus ka olemas on (Netflix, Youtube jne), kuhu ülekanne otse veebist laetakse. muidu peab arvutis Chrome'i brauserit taustal lahti hoidma ja ressurssi raiskama.
Poola rekkad ei kasuta google mapsi või säärast GPSi.
Tlnst pärnu sõites siis minu ees rekka üritas teisest rekkast mööda minna, just seal kandis kus hakkas kurve tulema ja võttiski kõrvale, kui ees pime kurv kaldus paremale. ei tea kas minu märguandest, aga vilgutasin veits tulesi, kui nägin, et seal kohe tuleb autosi vastu, igatahes rekka võttis hoogu maha ( oli oma esiotsaga vaevaliselt jõudnud mööda sõidetava rekka poole peale) ja võttis oma koha tagasi ja see oli nagu tõesti täielik napikas, viimasel hetkel sai oma kohale tagasi, enne kui juba vastast autosi hakkas tulema.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
pigem on neil pohui
poolas on see täiesti tavaline, et vastutulev auto peab kõrvalteele vms liigutusi tegema, et rekka saaks rahulikult möödasõidu lõpetada.
eks liikluskultuur ole ka natuke teistsugusem.
Poola rekkad ei kasuta google mapsi või säärast GPSi.
Tlnst pärnu sõites siis minu ees rekka üritas teisest rekkast mööda minna, just seal kandis kus hakkas kurve tulema ja võttiski kõrvale, kui ees pime kurv kaldus paremale. ei tea kas minu märguandest, aga vilgutasin veits tulesi, kui nägin, et seal kohe tuleb autosi vastu, igatahes rekka võttis hoogu maha ( oli oma esiotsaga vaevaliselt jõudnud mööda sõidetava rekka poole peale) ja võttis oma koha tagasi ja see oli nagu tõesti täielik napikas, viimasel hetkel sai oma kohale tagasi, enne kui juba vastast autosi hakkas tulema.
Kõigepealt tõstame alkoholiaktsiisi ja siis ütleme, et riik vajab uut alkoholistrateegiat.
#PowerHitRadioRulz
Viime läbi haldusreformi, mille eesmärk on vähendada halduskulusid. Saaremaal saavad kinga kümme vallavanemat, kes saavad aastase hüvitise ja enamus nendest (8) jätkab sisuliselt sama tööd teise nime alt, kuid suurema palgaga. Palk on kokku suurem, kui praegu 10-ne oma.
#VärviIseTeemeTööd
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kõigepealt tõstame alkoholiaktsiisi ja siis ütleme, et riik vajab uut alkoholistrateegiat.
#PowerHitRadioRulz
Viime läbi haldusreformi, mille eesmärk on vähendada halduskulusid. Saaremaal saavad kinga kümme vallavanemat, kes saavad aastase hüvitise ja enamus nendest (8) jätkab sisuliselt sama tööd teise nime alt, kuid suurema palgaga. Palk on kokku suurem, kui praegu 10-ne oma.
#VärviIseTeemeTööd
haldusreformi tulemit hindaks ikka nii 10 a perspektiivis.
Ja eesmärk ei ole mitte niivõrd halduskulud, vaid tugevamad omavalitsused.
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar