Ma pole kindel, et Kersti käed ahelais ja sokk suus "reisib".
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustJep... Eestlased teevad Vene meedia eest propaganda ise ära.
Tõsiselt rääkides on lihtsalt meeletult kurb näha seda kui paljudel väikelinnades elavatel keskealistel ja Audiga sõitvatel kiilaspeadel (siia stereotüüpide kaussi mahub neid ilmselt veelgi) ongi tekkinud selline väärastunud arusaam inimajaloo kõige saditlikumast ajastust. Eks seda aitab üles kergitada ka pidev EKRE hirmuideoloogia pagulaste teemal ja heietamine "eestluse kadumisest."
Kommentaar
-
Bussijuhid polegi liikluses jumalad, kui nad päästeautoga kokku saavad.
Juhtusin täna nägema kuidas Buss ja alarmsõidul tuletõrje auto ristmikul äkkpidurit said rakendada (tänu ristmikule siiski väikesel kiirusel). Tuletõrje auto juht raputas veel enne edasi liikumist korralikult rusikat bussijuhi poole.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustEesti pole siin mingi erand. Arvestatav osa Lääne maailma nn vaesemast ja enamjaolt mitte "tõmbekeskuste" lähedal elavast seltskonnast on sellineInter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusttäna pole esmaspäev.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustNeil kõigil on 1 hääl valimistel
jah, igaühel meist on ainult üks hääl, nii nagu demokraatlikus riigis kombeks,
mitte rohkemGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Mul on hea meel, et Balti jaama turg on taaskord ehe turg. Ma ei tea, kas turuomanikud maksid eelmisel aastal hõlma alt mingeid rahasummasid, et turu ümbruses oleks näha ainult õlitatud habemeid ja Martinit, aga vähemalt esialgu igasugu narkareid ja joodikuid seal ringi ei liikunud. Kohe nõme tunne oli, et kultuur on ära tapetud, aga õiget kultuuri ei saa tappa! Käisin täna turul ja mida ma näen! Kohe värava ees ajavad pundunud nägudega härrad ja prouad ebamäärast vedelikku sisse, ringi saalivad dressides ja nokamütsiga kiitsakad poisid, kellel on käes veepudelid. Trollipeatuses komberdavad karkude ja muude kõnniabivahenditega paistes kulmude ja muude näoosadega härrad. Ehe värk on tagasi!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul on hea meel, et Balti jaama turg on taaskord ehe turg. Ma ei tea, kas turuomanikud maksid eelmisel aastal hõlma alt mingeid rahasummasid, et turu ümbruses oleks näha ainult õlitatud habemeid ja Martinit, aga vähemalt esialgu igasugu narkareid ja joodikuid seal ringi ei liikunud. Kohe nõme tunne oli, et kultuur on ära tapetud, aga õiget kultuuri ei saa tappa! Käisin täna turul ja mida ma näen! Kohe värava ees ajavad pundunud nägudega härrad ja prouad ebamäärast vedelikku sisse, ringi saalivad dressides ja nokamütsiga kiitsakad poisid, kellel on käes veepudelid. Trollipeatuses komberdavad karkude ja muude kõnniabivahenditega paistes kulmude ja muude näoosadega härrad. Ehe värk on tagasi!
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSimpsonite algsetes osades on Mr. Smithers veits pruunim.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSimpsonite algsetes osades on Mr. Smithers veits pruunim.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on ühes osas. Seepärast, et joonistajad kasutasid vale värvi. Hiljem muudeti ära, kuna rikka Burnsi allaheitlik alam ei oleks tohtinud juba toona neeger olla. (jah, lugesin just sama asja kohta, kui sama asja Foxist mingid päevad tagasi märkasin).
Minu tähelepanek seoses nendega oli hoopis, et Mr Burnsi hääle "näitleja" oli hoopis teine siis. Väga generic tooniga veel seejuures. See kuulus hääl, kes tema catchphrase'id kuulsaks teinud kõlab hoooopis paremini.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar