Algselt postitas elx
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustOota sa jätad prügi trepikotta?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSee tekitas minus ka küsimusi, et milleks? Kui juba prügikastist välja, siis ikka lõpuni välja. Mis puutub "ela ja laske elada" on näiteks väikelaste vaneamatel väga komplitseeritud aga see on elu - kell 19 ei saa öörahu olla ja tänavatel on piisavalt idioote, kes arvavad, et on tore oma autodega hirmsasti gaasitada ning tsiklid teevad valju häält ja koerad hauguvad ja rongid annavad ülekäikudel signaali jne jne
Kommentaar
-
Mul oli ülikooliajal naabrimammi, kes kutsus politsei kordi ja kordi, sest kuulasin kõrvaklappidest muusikat, sest hoidsin akent lahti ja automürin jõudis tema korterisse välja nõnda kuidagi, sest kasutasin pesumasinat peale kella 6t õhtul, sest käisin öösel dušiall jne.
Lisaks iganädalased manitsevad kirjakesed postkastis
vabandan kvaliteedi pärast, tolleaja telefonikaamerad polnud tasemel. probleemideks igatahes ukseprõmmimine ja "arvutimootorimürin". Naine ise oli poolkurt, temaga suhtlemiseks pidi nõnda lõugama, et hääl läheb siiani kähedaks sellele mõeldes.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKui mul on hommikul megakiire, mida juhtub aeg aegadel siis jätan ta uksetaha jah, puht juba sellepärast, et mu prügimaja ei ole maja väliukse ees ja õhtal töölt tulles viin ta ära. No mega imelik tõesti eks, cmon moraalijüngrid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKui mul on hommikul megakiire, mida juhtub aeg aegadel siis jätan ta uksetaha jah, puht juba sellepärast, et mu prügimaja ei ole maja väliukse ees ja õhtal töölt tulles viin ta ära. No mega imelik tõesti eks, cmon moraalijüngrid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustOh sind nunnut. Pean endale vist koristaja tõesti otsima, sest olen suutnud kuus 1-2 korda jätta oma ukse taha prügikoti ja naaber on teinud paanika sellest. Millised probleemid ikka inimestel on, vahel imesta ja naerata."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustDressid on tänavapildis tagasi. Suurenenud ukraina ehitajate arvu mõju?
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar