Kurat ma nagu ei ole päris nii vana omateada, aga SEE tundub ikka nii kuradi puine teema. SEB tippjuhid mingeid influentsereid nõustama?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustKurat ma nagu ei ole päris nii vana omateada, aga SEE tundub ikka nii kuradi puine teema. SEB tippjuhid mingeid influentsereid nõustama?
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustKesköö paiku Hobujaama kandis. Varateismelised plikad ootavad kuni möödasõitev auto on piisavalt lähedal ja siis jooksevad selle eest üle tee. Ja siis järgmise eest tagasi. Tuleb rohkem tuututada, et nad tähelepanuvajaduse rahuldatud saaks.
Kommentaar
-
Tähelepanekuid foorumist:
Sambaz, kes tundub tegelt täiesti ladna vana olevat, on sunnitud iga kolmanda postituse pühendama murele, kuidas eesti naised on peast õõnsad, kummist tissidega, miinimumini keeratud isikupäraga ja muidu labased masstoodangu produktid.
Kristlik kaastunne tärkab kohe sellise sügava hingega maailmakodaniku suhtes.
Ja see viimane lause ei ole kusjuures sajaprotsendiline iroonia.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Cerny Petr Vaata postitustTähelepanekuid foorumist:
Sambaz, kes tundub tegelt täiesti ladna vana olevat, on sunnitud iga kolmanda postituse pühendama murele, kuidas eesti naised on peast õõnsad, kummist tissidega, miinimumini keeratud isikupäraga ja muidu labased masstoodangu produktid.
Kristlik kaastunne tärkab kohe sellise sügava hingega maailmakodaniku suhtes.
Ja see viimane lause ei ole kusjuures sajaprotsendiline iroonia.
Allah kaitsku sind, Cerny!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAvastasin korraga, et Eestis on täpselt üks linn, kus ma pole käinud - see on Lihula. Keegi on sealt pärit ka? Kuidas sinna kõige parem saada on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAvastasin korraga, et Eestis on täpselt üks linn, kus ma pole käinud - see on Lihula. Keegi on sealt pärit ka? Kuidas sinna kõige parem saada on?308
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAvastasin korraga, et Eestis on täpselt üks linn, kus ma pole käinud - see on Lihula. Keegi on sealt pärit ka? Kuidas sinna kõige parem saada on?
Kommentaar
-
Algselt postitas vunts Vaata postitustMa pole nüüd aastaid ja aastaid sõitnud aga ma olen nii 60% kindel, et mingi tallinn-kuressaare liin sõitis sealt läbi. Kui ei siis vähemalt mõni peatub risti-virtsu mntl Lihula kõrval ja annab jalutada ka sinna
Kommentaar
-
Lihula on konkreetselt jumala poolt hüljatud kants.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
te kindlasti ei tahtnud teada, mismoodi see tšikk Kirsipuu&Kasesalu HotDogi coverist paarkümment aastat hiljem välja näeb, aga mina FB kommentaaridest sain teada, kui Marika B. oli end identifitseerinudLisatud failidGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar